Ağustos ayı transfer olacaklar

Maalesef kızlar negatif testte sıkıntı vardı sanırım bu saatten sonra pozitife döneceğini sanmam ama allahtan tabi ki ümit kesilmez ben test yapmayı bırakıyorum ama testlerde bitti zaten benim gözlerde ikinci çizgiyi aramaktan bitti Allah ne derse o 8. Gün kanda da baktırırım yoksa artık çocuğumla ilgilenmek zorundayım

Canım senin bugün kaçıncı günün de

Bende bilmiyorum ama korkuyorum baş ağrım var şiddetli bir şekilde hafifte sulu tarzda akıntım oluyor ara ara sende var mı bu tür şeyler
Evet bende de akıntı var ama bir iki gündür de vardı, ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. Baş ağrısı henüz yok, ben de şaşkınim normalde rüzgar esse basım ağrır

Ya bende test yapmak istiyorum bugün 8.gunum ama testte negatif görürsem ilaçların hiç birini kullanmak istemiycem. doktorda 28 den önce sakın test yaptırma diye tembihledi.pazar akşam evde test yapıp pazartesi sabah kan versem diye dusundum

Teşekkür ederim açıklama için Mantığım zaten düşüncemin saçmalığının farkında ama iç sesim bebekleri tuvalete akıtıp gideceğim diye borazanlar çalıyor
İnşallah pozitifleri alırız da bu dusuncelerden de kurtuluruz. Şuan zaman geçmiyor.

Kaçıncı gununuzdesiniz ki? Daha sekiz bile değil anlaşılan. Bence çok erken davranmışsınız. Ben kızıma tek ilişki ile hamile kaldım. İlişkiden 9 gün sonra kan testi yaptırdım çıkmadı. Tam adet günümde 15. Gün erken gebelikle pozitif gördüm. Akşam kan verdiğimde değerim 123 dü. Siz çok erken yapmışsınız.

Canım senin bugün kaçıncı günün de
5. Gün daha ama oğlumda 4. Gün belli olan bir silik çizgi ile öğrendim hadi dün erkendi ama bugün çıkardı ben biraz gerçekçi bir insanım ya varsa var yok ise yok 5. Gün emriyosu transferden sonra artık 5. Gün çıkar diye düşünüyorum ( haftaya pozitif oluyormuş ) kısmet arkadaşlar ya bence hayata hep pozitif bakmalıyız olmadı ne oldu dünyanın sonu mu hayır Allah belki daha güzel kapı açar Oyüzden evet verilen emek karşılığında insan biraz üzülüyor Buda bizi insan yapıyor ama sonuçta belki de birdaha kendiliğinden hamile kalacağım belli mi olur ( dedi ve 1 sene sonra yeniden tüp bebek yaptı ) erken test yapan arkadaşlarıma sesleniyorum yapmayın yapmayın benn yaptımda ne oldu

Bebiş sonunda gördün mü pozitif yaaaaa ay ikizler mi geliyoooor
Yok canım negatif dünkü teste sıkıntı vardı sanırım kocaman bir negatif insanlarıda haybeye strese sokuyorum hergün test yaparak sakın şimdi aa onunki negatif aynı belirtileri yaşıyorduk diyip negatif düşünmesin kimse. Çünkü belirtiler zaten ilaçlardan herkes aynı belirtileri yaşıyor benim olmadı diye herkesin olamayacak anlamı taşımıyor umudunu yitirmeyin bu arada senin mesaja cevap ile halka sesleniş yaptım ama olsun şimdi hemen negatif düşünüp kendisinin negatif olduğu fikrine kapılanlar olur benşm testleri görünce oyğzden yazayım dedim

canım valla ruh halimiz gibi testler de bi geliyy bi gidiyy bence bir süre test yapma ve iki testi de baz alma.
bugün nasılsın? nasıl uyandın? benim bütün ağrılarım belirtilerim geçti hiç transfer olmamış gibiyim

Aynıyım gayet iyiyim hiç bir belirti yok ama ben bunu negatifi gördüm diye düşündüm demek sende öyleymişsin demekki ilaçlar bir vuruyor bir bırakıyor

Aynıyım gayet iyiyim hiç bir belirti yok ama ben bunu negatifi gördüm diye düşündüm demek sende öyleymişsin demekki ilaçlar bir vuruyor bir bırakıyor
resmen aynı ilerliyor belirtilerimiz ben senin pozitifinle birlikte bi heyecanlandım aslında moral olarak çok iyi geldi bana ama bugün negatifin beni olumsuz etkilemedi bak açıkça söylüyorum başka var mı acaba T+5 te böyle belirtileri kaybolan acaba

Günaydın herkese,

Bugün yerleşmenin başladığı gün olduğunu bildiğim için kaygı başladı. Bilmemenin huzurunu mu seçseydim…
Karşıda inşaat var. Sabahtan tozunu bize püskürttü. Güne güzel başladık. İçimizden tekrarlayalım “stres olmamalıyım, stres olmamalıyım…” ya da pozitif mi olmalı “sakin… sakin…”
Herkes ihtiyacını seçsin

Anladım canım ama bu seninde negatif olduğu anlamına gelmiyor zaten canım sabret biraz

Canım sen 8.gune kadar yapma 8.gun bı dene bence bende oncekinde 8.gun öğrenmiştim aynı günü bekliyorumnasip kısmet canım dediğin gibi olmayan da da vardır bizim goremedigimiz bir hayır

Benim 5.6.gunum hiç belirtim yoktu canım 7.gunumde ara ara batmalarim oldu yine

Ben bir çılgınlık yapıp kan verdim 2 saate cikar 8. Günüm

Canım daha erken dur hemen olumsuz düşünme. Her gebelik birbirinden farklı yaşanıyor biliyorsun belki bu sefer idrara geç karışıcak bilemezsin her şeyin hayırlısı olsun bekle bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…