resmen aynı ilerliyor belirtilerimizben senin pozitifinle birlikte bi heyecanlandım aslında moral olarak çok iyi geldi bana ama bugün negatifin beni olumsuz etkilemedi bak açıkça söylüyorum başka var mı acaba T+5 te böyle belirtileri kaybolan acaba
Tüm dualarımız seninle hayırlısı ile kucağına almak nasip olsunGünaydın kızlar Transfere gidiyorum dua edin bana
Bugün 8.gunum canimöyle mi senin kaçıncı gün şu an?
Hiç evde yapmismiydin canım testBen bir çılgınlık yapıp kan verdim 2 saate cikar 8. Günüm
Kızlar kan verdim müjdemi isterim hepinizden beta 154 çıktıBugün 8.gunum canim
Tebrikler canım hayırlı olsunKızlar kan verdim müjdemi isterim hepinizden beta 154 çıktı
Teşekkür ederim canım darısı hepinizeeeTebrikler canım hayırlı olsun
Canım Tebrikler çok sevindim sağlıkla devam etsin inşallahKızlar kan verdim müjdemi isterim hepinizden beta 154 çıktı
Aminn canım hepimizinki sağlıkla devam eder inşallahCanım Tebrikler çok sevindim sağlıkla devam etsin inşallah
Benim ayağa kalktı. Biraz ortalığı topladım yine başladı kasık ağrılarımresmen aynı ilerliyor belirtilerimizben senin pozitifinle birlikte bi heyecanlandım aslında moral olarak çok iyi geldi bana ama bugün negatifin beni olumsuz etkilemedi bak açıkça söylüyorum başka var mı acaba T+5 te böyle belirtileri kaybolan acaba
Kızlar kan verdim müjdemi isterim hepinizden beta 154 çıktı
Aminn inşallahMaşallah canım Allah nazarlardan korusun..katlanarak artsın inşallah değerin
Tebrik ederimmKızlar kan verdim müjdemi isterim hepinizden beta 154 çıktı
Canım senin 5. günün 6. günün nasıldı? belirtilerin?Aminn canım hepimizinki sağlıkla devam eder inşallah
Aman aman bi belirtim olmadı sadece adet günüm yaklaştıkça ağrılarım arttı simdi hicbisey yokCanım senin 5. günün 6. günün nasıldı? belirtilerin?
Oooo tebrik ederim kuzum hayırlı olsun sağlıkla gelsinTeşekkür ederim canım darısı hepinizeee
Ilk sorunun cevabi ile ilgili bilgim yok ama asla riske atmazdım denize havuza girmezdim.1-2 sorum olacak sizlere…
Diyelim ki pozitifi gördük… Deniz serbest mi? (Önceden hamilelik yaşayanlar cevaplayabilir).
Bir de belirli aralıklarla test yaptıranlar neden yaptırıyor? Bu kadar testi nerede yaptırıyorsunuz bir de? Sanırım devlete gitsem daha 4 gün önce yapılmış testiniz, der. Beni aydınlatın.
Yaa ne güzel sağlıkla artsın inşallahKızlar kan verdim müjdemi isterim hepinizden beta 154 çıktı
Ne yaptın canım transfer oldun mu? Pozitif sonuç almayı nasip etsin inşallah RabbimGünaydın kızlar Transfere gidiyorum dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?