Maşallah çok güzel çıkmış hayırlı olsun katlanarak artsın inşallahKızlar kan verdim müjdemi isterim hepinizden beta 154 çıktı
Aile hekiminde benim de sorun olacağını sanmıyorum. Ancak başka laboratuara gönderdikleri için 2 gün sonra çıkmıştı bir defasında.Ilk sorunun cevabi ile ilgili bilgim yok ama asla riske atmazdım denize havuza girmezdim.
Idrar testi hic yapmadım daha kan testinide aile hekiminde veriyorum sorun çıkartmıyor doktorum. Bugün özel bi tıp merkezinde verdim sadece.
Uzun sürmüş benim ertesi gün sabah çıkmıştı en geçAile hekiminde benim de sorun olacağını sanmıyorum. Ancak başka laboratuara gönderdikleri için 2 gün sonra çıkmıştı bir defasında.
Canım nasıl geçti transferin12.30 da olacak transferim
Aile hekiminde benim de sorun olacağını sanmıyorum. Ancak başka laboratuara gönderdikleri için 2 gün sonra çıkmıştı bir defasında.haftaya pazar benimde
Sizin test gününüz ne zamanBana da aynı şekilde 3 gün evin içinde küçük yürüyüşler yapmamı onun dışında uzanmami söylediler.
Şuan hiç birşey hissetmiyorum, inşallah tutmuştur.
Test sonucunu almaya gidip tekrar test yaptırmalık:)Uzun sürmüş benim ertesi gün sabah çıkmıştı en geç
30'unda. Sizin?Sizin test gününüz ne zaman
ben de belirtiler azalınca biraz ev işi yapayım dedim sonra benim de kasık ağrım oldu ama uzanınca geçti.. dünle alakası yok yani. senin ne durumda?Benim ayağa kalktı. Biraz ortalığı topladım yine başladı kasık ağrılarım
Merhaba evet oldumNe yaptın canım transfer oldun mu? Pozitif sonuç almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Benim ara ara yine kasıklarım ağrıyor ama dünki gibi değil dün baya adet sancısı çektim ben de ama bugünde var yine ağrılarım hafifte olsa adet olcam gibi sankiben de belirtiler azalınca biraz ev işi yapayım dedim sonra benim de kasık ağrım oldu ama uzanınca geçti.. dünle alakası yok yani. senin ne durumda?
geçen transferinde böyle değildi sanırım farklı geçiyor bu sefer. benim de hareket edersem çok çok hafif oluyorBenim ara ara yine kasıklarım ağrıyor ama dünki gibi değil dün baya adet sancısı çektim ben de ama bugünde var yine ağrılarım hafifte olsa adet olcam gibi sanki
Onun geri gelen parçacıklari normalmiş. İçi akıp dışını vücut atiyomuşKızlar ya bu progestan fitil. Biraz eriyinc geri çıkıyor çok özür diliyorum ama yani sanki dolmuş gibi itiyorum daha ileri de gitmiyor fitil sizde de böyle mi geri gelince etkisi ne oluyor
Ağrı bende var sizin kaçıncı gün başladıBeni öğlen yatırdı ağrı. Sonra hafifler gibi oldu, Akşam markete yürüyüp geldim yavaş yavaş şimdi yine ağrı var ama adet olacakmışım gibi sanki seninki de adet sancısı gibi mi
Canım çok hatırlamıyorum ama burda bir topiğe yazmışım ozamanda ilk günden beri artan kasık ağrılarım var demişim 5. Gün 6. Gün özellikle çok kasık ağrım olmuş hatta adet olcam sanmışım 7. Günde lekelenmeye başlamışım ama 4. Gün zaten pozitifti. Aslında sürece baktığında benzer ilerliyor ama bence ağrılarımız sanki ilaçlardan ya yani birebir bütün çoğu kişide böyle oluyorsa ilaçlar yapıyordur bilmiyorum eğer değilse zaten benim dün yerleşemee başlamıştır çünkü dün çok şiddetliydi bugğn hafif ama halen adet olacakmışım gibigeçen transferinde böyle değildi sanırım farklı geçiyor bu sefer. benim de hareket edersem çok çok hafif oluyor
üzüldüm ama sanki sancı olması orada bir hareketlilik oluyormuş gibi geliyordu
böyle bomboş gibi..
Canı. Artık olduğu kadarOnun geri gelen parçacıklari normalmiş. İçi akıp dışını vücut atiyomuş
Günaydın kızlar Transfere gidiyorum dua edin bana
benim 4. gün çok ağrım oldu bugün 5.gün neredeyse yok denecek kadar az ağrımAğrı bende var sizin kaçıncı gün başladı
anladım canım başka şeylerle de ilgileniyorum ama aklımın bir köşesi şuracıktaCanım çok hatırlamıyorum ama burda bir topiğe yazmışım ozamanda ilk günden beri artan kasık ağrılarım var demişim 5. Gün 6. Gün özellikle çok kasık ağrım olmuş hatta adet olcam sanmışım 7. Günde lekelenmeye başlamışım ama 4. Gün zaten pozitifti. Aslında sürece baktığında benzer ilerliyor ama bence ağrılarımız sanki ilaçlardan ya yani birebir bütün çoğu kişide böyle oluyorsa ilaçlar yapıyordur bilmiyorum eğer değilse zaten benim dün yerleşemee başlamıştır çünkü dün çok şiddetliydi bugğn hafif ama halen adet olacakmışım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?