Ağustos ayı transfer olacaklar

Aile hekiminde benim de sorun olacağını sanmıyorum. Ancak başka laboratuara gönderdikleri için 2 gün sonra çıkmıştı bir defasında.

ben de belirtiler azalınca biraz ev işi yapayım dedim sonra benim de kasık ağrım oldu ama uzanınca geçti.. dünle alakası yok yani. senin ne durumda?
Benim ara ara yine kasıklarım ağrıyor ama dünki gibi değil dün baya adet sancısı çektim ben de ama bugünde var yine ağrılarım hafifte olsa adet olcam gibi sanki

Benim ara ara yine kasıklarım ağrıyor ama dünki gibi değil dün baya adet sancısı çektim ben de ama bugünde var yine ağrılarım hafifte olsa adet olcam gibi sanki
geçen transferinde böyle değildi sanırım farklı geçiyor bu sefer. benim de hareket edersem çok çok hafif oluyor
üzüldüm ama sanki sancı olması orada bir hareketlilik oluyormuş gibi geliyordu
böyle bomboş gibi..

Canım çok hatırlamıyorum ama burda bir topiğe yazmışım ozamanda ilk günden beri artan kasık ağrılarım var demişim 5. Gün 6. Gün özellikle çok kasık ağrım olmuş hatta adet olcam sanmışım 7. Günde lekelenmeye başlamışım ama 4. Gün zaten pozitifti. Aslında sürece baktığında benzer ilerliyor ama bence ağrılarımız sanki ilaçlardan ya yani birebir bütün çoğu kişide böyle oluyorsa ilaçlar yapıyordur bilmiyorum eğer değilse zaten benim dün yerleşemee başlamıştır çünkü dün çok şiddetliydi bugğn hafif ama halen adet olacakmışım gibi
Onun geri gelen parçacıklari normalmiş. İçi akıp dışını vücut atiyomuş
Canı. Artık olduğu kadar

Benim transfer hariç 3. Günüm kasık ağrısı ve uyku hali bayağı fazla 29 u test günüm. Doğal yolla hamile kaldığımda erken çıkmıştı çok silik 3 gün yapmıştım koyulaşmıştı 100 çıkmıştı beta 6. Gün bi yaparım Salı deyanamam

Doktorum 3 ve 4. Gün tam yerleşmiş olur beta salgılanmaya başlar dedi 3 gündür arada kalkıyorum ama yatıyorum genelde bi şey yapmadan

Ağrı bende var sizin kaçıncı gün başladı
benim 4. gün çok ağrım oldu bugün 5.gün neredeyse yok denecek kadar az ağrım
anladım canım başka şeylerle de ilgileniyorum ama aklımın bir köşesi şuracıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…