31 ağustosta benimde30'unda. Sizin?
Teşekkür ederimmHayırlı olsun
Sıkışık olmak dışında harikaydıCanım nasıl geçti transferin
Kizlar 8 agustos transfer oldum 20 agustos degerim 473 cikti dun tekrar kan verdim 2530 cikti iki gun var arasinda cok hizli artmadimi ikiz gebelik olabilirmm
Evet canim sali gunu kese icin cagirdilar , yok tek embriyoydu ama bukadar hizli artmasi sasirtti beni acikcasiMasallah çok güzel artmış kese görünür mu acaba kacinci gün oluyor ve çift embriyo muydu
Tessekur ederimEvet ikiz olabilir hayırlı olsun
Hangi ilaçları verdi aynılarına devam mı gerilme bulunur bende transfer olduktan 3 saat sonra eve gelebildim uzanamadım arabada sarsıla sarsıla geldim trafikti çoktu. Gerilme eve gidince güzelce dinlenirsinSıkışık olmak dışında harikaydıçok güzel geçti artık bundan sonrası beklemek ilaçları bulamadım ona gerildim hala eve gidemedik uzanamadım bir türlü
Maşallah çok güzel artmış değerinizKizlar 8 agustos transfer oldum 20 agustos degerim 473 cikti dun tekrar kan verdim 2530 cikti iki gun var arasinda cok hizli artmadimi ikiz gebelik olabilirmi
Bana 2 Eylül dediler ama 31 Ağustos da yapmayı planlıyorum.Sizin test gününüz ne zaman
Transfer günü hariç 8.gün mü? Bir de kaçıncı gün embriyosu acaba?Güncelleme yapıyorum 8. Gün kanda 113 çıkmış arkadaşlar
Kan testi mi yapacaksınız yoksa normal gebelik testi mi? 31 ağustosta kan testi istedi doktorum benden ama doktorum merkezde ben ilçedeyim herhangi bir sağlık kuruşumdan kan testi yaptır sonucu bana at dedi bende 31 Ağustos Pazar gününe denk geldiği için nerede yapatıracağım bilmiyorum. Özel hastaneler pazar kan alıp sonuca bakar mı aynı gün acabaBana 2 Eylül dediler ama 31 Ağustos da yapmayı planlıyorum.
Kan testi yaptıracağım. Pazar günü özel hastaneler de yapıyorlar.Kan testi mi yapacaksınız yoksa normal gebelik testi mi? 31 ağustosta kan testi istedi doktorum benden ama doktorum merkezde ben ilçedeyim herhangi bir sağlık kuruşumdan kan testi yaptır sonucu bana at dedi bende 31 Ağustos Pazar gününe denk geldiği için nerede yapatıracağım bilmiyorum. Özel hastaneler pazar kan alıp sonuca bakar mı aynı gün acaba
Bütün ilaçlara aynen devam dedi. Bulduk şükür ki şimdi artık eve geçip uzanacağımHangi ilaçları verdi aynılarına devam mı gerilme bulunur bende transfer olduktan 3 saat sonra eve gelebildim uzanamadım arabada sarsıla sarsıla geldim trafikti çoktu. Gerilme eve gidince güzelce dinlenirsin
Kan testini 31 inde veririm ama bende muhtemelen dayanamayıp cuma günü falan erken gebelik testi yaparımKan testi yaptıracağım. Pazar günü özel hastaneler de yapıyorlar.
Ben de İstanbul'da yaptırmıştım geçen yıl embriyolarım donmuştu ama şuan ailemin yanında tatildeyim. Herhangi bir hastanede yaptırıp doktoruma sinucu atacağım.
Belki dayanamazsam daha erken de yaptırabilirim kendine hiç güvenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?