Ağustos ayı transfer olacaklar

Sıkışık olmak dışında harikaydı çok güzel geçti artık bundan sonrası beklemek ilaçları bulamadım ona gerildim hala eve gidemedik uzanamadım bir türlü
Hangi ilaçları verdi aynılarına devam mı gerilme bulunur bende transfer olduktan 3 saat sonra eve gelebildim uzanamadım arabada sarsıla sarsıla geldim trafikti çoktu. Gerilme eve gidince güzelce dinlenirsin

Bana 2 Eylül dediler ama 31 Ağustos da yapmayı planlıyorum.
Kan testi mi yapacaksınız yoksa normal gebelik testi mi? 31 ağustosta kan testi istedi doktorum benden ama doktorum merkezde ben ilçedeyim herhangi bir sağlık kuruşumdan kan testi yaptır sonucu bana at dedi bende 31 Ağustos Pazar gününe denk geldiği için nerede yapatıracağım bilmiyorum. Özel hastaneler pazar kan alıp sonuca bakar mı aynı gün acaba

Kan testi yaptıracağım. Pazar günü özel hastaneler de yapıyorlar.
Ben de İstanbul'da yaptırmıştım geçen yıl embriyolarım donmuştu ama şuan ailemin yanında tatildeyim. Herhangi bir hastanede yaptırıp doktoruma sinucu atacağım.
Belki dayanamazsam daha erken de yaptırabilirim kendine hiç güvenmiyorum

Hangi ilaçları verdi aynılarına devam mı gerilme bulunur bende transfer olduktan 3 saat sonra eve gelebildim uzanamadım arabada sarsıla sarsıla geldim trafikti çoktu. Gerilme eve gidince güzelce dinlenirsin
Bütün ilaçlara aynen devam dedi. Bulduk şükür ki şimdi artık eve geçip uzanacağım

Kan testini 31 inde veririm ama bende muhtemelen dayanamayıp cuma günü falan erken gebelik testi yaparım

Merhaba estrofem kullandınız mı transfer öncesi...günde üç kere 1 tane denildi 8 16 24 şeklinde...bazı yorumlara bakıyorum sabah üç tane öğlen uc akşam üç tane...yanlismi anladım naptım...günde üç kez bir tane aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…