Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahGüncelleme yapıyorum 8. Gün kanda 113 çıkmış arkadaşlar
Merhaba. Ben kullandım hala kullanıyorum. İlk başladığımda bende sizin gibi kullanıyordum sonra sabah 2 akşam 2ye döndük. Merak etmeyin öyle dediyse doktorunuz doğru kullanıyorsunuzMerhaba estrofem kullandınız mı transfer öncesi...günde üç kere 1 tane denildi 8 16 24 şeklinde...bazı yorumlara bakıyorum sabah üç tane öğlen uc akşam üç tane...yanlismi anladım naptım...günde üç kez bir tane aklımda
Kan sonucunu hangi gün için istedi sendenBütün ilaçlara aynen devam dedi. Bulduk şükür ki şimdi artık eve geçip uzanacağım
2 EylülKan sonucunu hangi gün için istedi senden
Transfer öncesi sabah 1 öğlen 1 akşam 1 ağızdan 1 tanede vajinal yoldandı. Dün transfer oldum vajinal yol iptal dedi yine sabah öğlen akşam olacak şekilde 3 tane içiyorumMerhaba estrofem kullandınız mı transfer öncesi...günde üç kere 1 tane denildi 8 16 24 şeklinde...bazı yorumlara bakıyorum sabah üç tane öğlen uc akşam üç tane...yanlismi anladım naptım...günde üç kez bir tane aklımda
31 Ağustos için istediler benden de2 Eylülsen ne zaman yapacaksın
Teşekkür ederim..Ay hep heyecan telaş acaba doğrumu anladım soruları...o halde dogru kullaniyorum... beş altı güne bitecekte ilaç ...bir kutuda yazmış...1 Eylül'de muhtemel kontrol eder.9 Eylül transfer olucam...heyecan dorukta...sizde durumlar nasıl pekiMerhaba. Ben kullandım hala kullanıyorum. İlk başladığımda bende sizin gibi kullanıyordum sonra sabah 2 akşam 2ye döndük. Merak etmeyin öyle dediyse doktorunuz doğru kullanıyorsunuz
Calisananneadayi merhaba canım sürecin nasıl gidiyor sonrasında tekrar kan verdin mi ağrıların ne durumda
Estrofemi bulmak biraz zor tavsiyem bitmeden yazdırın doktorunuzaTeşekkür ederim..Ay hep heyecan telaş acaba doğrumu anladım soruları...o halde dogru kullaniyorum... beş altı güne bitecekte ilaç ...bir kutuda yazmış...1 Eylül'de muhtemel kontrol eder.9 Eylül transfer olucam...heyecan dorukta...sizde durumlar nasıl peki
Senden 9. Gün mü istediler. Bende muhtemelen dayanamam 31 veya 1inde yaparım31 Ağustos için istediler benden de
Aminn inşallahEstrofemi bulmak biraz zor tavsiyem bitmeden yazdırın doktorunuzahiç telaş yapmayın her tedaviyi kişiye özel her doktorunda kendi yöntemi var hayırlısı olsun inşallah sıkıca tutunur yavrunuz inşallah bende bugün öğlen transfer oldum artık bekleme aşamasına geçtim
Evet 9. gün testi istediler bendenSenden 9. Gün mü istediler. Bende muhtemelen dayanamam 31 veya 1inde yaparım
Ayyy maşallah canım çok güzel artmış çok mutlu oldum vallaSelam canım bugün kan verdim değerim 2775 çıktı çok şükür. Doktora yazdım henüz dönüş yapmadı. Ultrason için heyecanlıyım. Kasık ağrısı oluyor aynı adet ağrısına benzer ama devamlı değil
Sen nasılsın bakalm
Sabah 2, akşam 2 içiyorum. Transfer sonrası da devam. Burda gördüğüm herkesin farklı.Merhaba estrofem kullandınız mı transfer öncesi...günde üç kere 1 tane denildi 8 16 24 şeklinde...bazı yorumlara bakıyorum sabah üç tane öğlen uc akşam üç tane...yanlismi anladım naptım...günde üç kez bir tane aklımda
Aynen ben deSabah 2, akşam 2 içiyorum. Transfer sonrası da devam. Burda gördüğüm herkesin farklı.
Ayyy maşallah canım çok güzel artmış çok mutlu oldum valladarısı başıma inşallah aynen benimde iyice azalmaya başladı bugunden özellikle ağrılarım sadece çok uyku bastırıyor sürekli bi halsizlik yorgunluk var üzerimde göğüslerimdede öyle bi ağrı yok ama şişlik var bilmiyorum değerim ne alemde yükseliyor mu napıyor inşallah yükseliyordur benimde yükselme belirtisi olarak yaşadın farklı bişey var mı hiç
Ben bir arkadaşımda duymuştum. İki embriyo koyulmuştu, birisi bölünmüş. 3 bebeği oldu ikisi tek yumurta ikiziydi.Tessekur ederimama tek embriyo koyuldu bolunme olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?