Ağustos ayı transfer olacaklar

Merhaba. Ben kullandım hala kullanıyorum. İlk başladığımda bende sizin gibi kullanıyordum sonra sabah 2 akşam 2ye döndük. Merak etmeyin öyle dediyse doktorunuz doğru kullanıyorsunuz

Transfer öncesi sabah 1 öğlen 1 akşam 1 ağızdan 1 tanede vajinal yoldandı. Dün transfer oldum vajinal yol iptal dedi yine sabah öğlen akşam olacak şekilde 3 tane içiyorum

Merhaba. Ben kullandım hala kullanıyorum. İlk başladığımda bende sizin gibi kullanıyordum sonra sabah 2 akşam 2ye döndük. Merak etmeyin öyle dediyse doktorunuz doğru kullanıyorsunuz
Teşekkür ederim..Ay hep heyecan telaş acaba doğrumu anladım soruları...o halde dogru kullaniyorum... beş altı güne bitecekte ilaç ...bir kutuda yazmış...1 Eylül'de muhtemel kontrol eder.9 Eylül transfer olucam...heyecan dorukta...sizde durumlar nasıl peki

Calisananneadayi merhaba canım sürecin nasıl gidiyor sonrasında tekrar kan verdin mi ağrıların ne durumda

Selam canım bugün kan verdim değerim 2775 çıktı çok şükür. Doktora yazdım henüz dönüş yapmadı. Ultrason için heyecanlıyım. Kasık ağrısı oluyor aynı adet ağrısına benzer ama devamlı değil
Sen nasılsın bakalm

Estrofemi bulmak biraz zor tavsiyem bitmeden yazdırın doktorunuzahiç telaş yapmayın her tedaviyi kişiye özel her doktorunda kendi yöntemi var hayırlısı olsun inşallah sıkıca tutunur yavrunuz inşallah bende bugün öğlen transfer oldum artık bekleme aşamasına geçtim

Aminn inşallahEvet salı günü kontrole gittim zor bela buldum depodan geldi vs..zor bulunuyor hakikaten bu tarz ilaçlar...1 Eylül'de bakalım ne diyecek Dr...ay rabbim inşallah nasip eder hayırlısı ve sağlıcakla kucağınıza almayı canim

Selam kızlar valla ben şiddetli kasık ağrıları eşliğinde biraz kafa dağıtmak adına dışarı çıktım şimdi biraz avmde dolanır dönerim bu arada ağrılarım çok şiddetlendi sanki adet olcak gibi ama yine de pozitifim

Ayyy maşallah canım çok güzel artmış çok mutlu oldum valla darısı başıma inşallah aynen benimde iyice azalmaya başladı bugunden özellikle ağrılarım sadece çok uyku bastırıyor sürekli bi halsizlik yorgunluk var üzerimde göğüslerimdede öyle bi ağrı yok ama şişlik var bilmiyorum değerim ne alemde yükseliyor mu napıyor inşallah yükseliyordur benimde yükselme belirtisi olarak yaşadın farklı bişey var mı hiç

Sabah 2, akşam 2 içiyorum. Transfer sonrası da devam. Burda gördüğüm herkesin farklı.

Sağol canım inşallah seninde katlanmıştır test yarın mıydı? Valla bende de kasık ağrısı dışında yorgunluk oluyor çalışırken daha erken yorulmaya başladım. Eskiden böyle midem kazınmazdı şimdi o başladı başka bişey yok şimdilik göğsümün uçları acımaya başladı hafiften 2 gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…