Ağustos ayı transfer olacaklar

Hayırlı oslun canım inşallah sağlıkla ilerlesin sürecin hiç endişe etme baza için bnde aynı şeyi yaptım bazayı kaldırdıım birde içi dolu baya büyük bir tencere kaldırdım baya korkmuştum buraya yazdım aynı şekilde herkes rahat olmam gerektiğini bişey olmayacağını söyledi sende rahat ol içini ferah tut inşallah hiçbişey olmayacak zaten doktorlar bu tarz şeylerin sadece vucudu uyardıgını söylüyor kendimizi zorlamamamız için o yüzden içinizi ferah tutun bebişiniz sizinle inşallah

Benimde aynı böyle oldu. 12.gün kan vermem gerekiyordu 9.gün idrarda net çizgi gördüm ertesi gün daha silik çizgiyi görünce umutsuzluğa kapıldım.. gidip hemen kan verdim 37 çıktı. Çok sevinemedim değer düşük diye. Sonra katlandı çok şükür. Çizgilere çok takılma

Evet 8. Gün 7den bile daha silik gelince dedim burda bişey var, kimyasalları da okuyunca grupta iyice düştüm. Beklemekten başka çare yok doktorun dediği gibi cuma vereceğim kanı, yapacak bir şey yok size de hayırlı olsun kolaylıkla muhteşem bir hamilelik ve doğum geçirin

Ay sabah sabah bal bal bal damlıyor kelimelerinden canim benim. Çok teşekkür ederim sende durumlar nedir canim?
Benim aynı uzanırken belime ağrı giriyor arada ayağına vuruyor ama çok hafif. Bazende üşümüşüm gibi gögüs ucuma bir sızı gelip gidiyor çok hafif böyle.

Rica ederim. Ben de sizin gibi yiyorum. Kuruyemişleri çiğ, hurma değil de yaş incir yiyorum. Süt yok bir de.

Kızlar bir iki gundur progestan fitili her koydugumda zorlaniyorum elime bir sey takiliyor gibi oluyor,ittirirken zorlaniyorum.Boyle bir sey olmuyordu hic.Sizde de oluyor mu?

Amin canım.. çok az kalmış teste güzel haberlerini bekliyorum

Maşallah darısı ben ve tüm pozitif sonuç bekleyenlere
Darısı senin ve butun arzusunda olan kızların başına canısı
Benim aynı uzanırken belime ağrı giriyor arada ayağına vuruyor ama çok hafif. Bazende üşümüşüm gibi gögüs ucuma bir sızı gelip gidiyor çok hafif böyle.
Bende de bel ağrısı vardı. Hiç regl sancısı gibi sancı olmadı.gogusler şiş ve vücudum ateş gibi.

Darısı senin ve butun arzusunda olan kızların başına canısı

Bende de bel ağrısı vardı. Hiç regl sancısı gibi sancı olmadı.gogusler şiş ve vücudum ateş gibi.
Benim dün transfer+1di çok az kasıklara ağrı girdi biraz da bel ağrısı vardı ama çok çok hafif. Bugün hiçbir şey yok baş ağrısı dışında

Benim dün transfer+1di çok az kasıklara ağrı girdi biraz da bel ağrısı vardı ama çok çok hafif. Bugün hiçbir şey yok baş ağrısı dışında
Ama canim gerçekten transferden sonra ilk 6 gün bende negatif oldu çöktüm resmen bir de ilk 6 gün hiç bir belirti de olmadı. Hissizdim. Tabi sonuç ne olur bilmiyorum ama Allah hakkımızda hayrlisini nasip eylesin .demem o ki gerçekten her keste belirti farklı oluyor o yuzden sabırla devam .ilk 3 gün benim aklıma bile gelmedi transfer oldugum hatta ben yatağa bile yatmadım. Kedimle evde koştur koştur oyunlar oynadik.evde el islemesi yaptım. Şarkı dans falan filan ooooh enerjimizi yüksek tutacağız mecbur

Hahahaha çok tatlısııın doğru herkeste farklı oluyor burada da öyle okudum sürekli belirti aramak da saçma zaten :) en iyisi ben de akışına bırakayım sağlıkla tutunsun bebişkom yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…