- 20 Temmuz 2024
- 679
- 450
- 23
- 32
Ben bugün kan testi verdim negatif arkadaşlar inşallah tüm bekleyenlerin sağlıklı pozitifleri olsun bana da dua edin
Hayırlı oslun canım inşallah sağlıkla ilerlesin sürecinGünaydın arkadaşlar benim de transfer +2 bugün. Dün kasıklarım ve belim ağrıyordu. Bugün de sadece belim ağrıyor. Ayrıca bir an unutup yatağın altındaki bazadan birsey almam gerekti ve onu yavaşça kaldırdım ama sonradan ne yaptım diye kendimi suçladım. Normalde çok ağır değildir ama yine de birsey olmamıştır değil mi? Önceden de kaldırırken yavaşça dikkatli kaldırırım yine aynı şekilde kaldırdım yni belime yüklenmedim ama inşallah birsey ololmamıştır
Kızlar selam, kaç gündür sessiz takip ediyordum grupları ama dayanamadım, burda pozitiflerle umutlandım negatiflerle yıkıldım resmen nekadar içselleştirmişizbu ikinci tüp bebek denemem ve transferden sonraki 9. Günüm. Dayanamayıp 7. Günden itibaren erken gebelik testi yapıyorum ve 3 gündür silik çizgi çıkıyor. Çizginin 3 gündür netleşmemesi beni kimyasal fikrine iyice itti bugün. Doktora test yaptığımı söylemedim cuma kan ver dedi 11. Gün yani. Bu arada testler aynı marka sabah aynı saatlerde yaptım. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Üzüldüm,buradaki tüm negatifler hepimizi yaraliyor,baska embriyo var miydi bekleyen?Ben bugün kan testi verdim negatif arkadaşlar inşallah tüm bekleyenlerin sağlıklı pozitifleri olsun bana da dua edin
Evet 8. Gün 7den bile daha silik gelince dedim burda bişey var, kimyasalları da okuyunca grupta iyice düştüm. Beklemekten başka çare yok doktorun dediği gibi cuma vereceğim kanı, yapacak bir şey yokBenimde aynı böyle oldu. 12.gün kan vermem gerekiyordu 9.gün idrarda net çizgi gördüm ertesi gün daha silik çizgiyi görünce umutsuzluğa kapıldım.. gidip hemen kan verdim 37 çıktı. Çok sevinemedim değer düşük diye. Sonra katlandı çok şükür. Çizgilere çok takılma
Ben sonucu bekliyorum. İnş pozitif gelirse o zaman soracağım: ne kadar esneriz:)Bende sabahları içiyorum genelde 1 çay bardağı içiyorum kahve 1 fincan içebilirsin demişti hemşire ama ben hiç kahve içmedim
Benim aynı uzanırken belime ağrı giriyor arada ayağına vuruyor ama çok hafif. Bazende üşümüşüm gibi gögüs ucuma bir sızı gelip gidiyor çok hafif böyle.Ay sabah sabah bal bal bal damlıyor kelimelerinden canim benim. Çok teşekkür ederimsende durumlar nedir canim?
Rica ederim. Ben de sizin gibi yiyorum. Kuruyemişleri çiğ, hurma değil de yaş incir yiyorum. Süt yok bir de.Doktorumla konuştum aslında ne yiyebilirim konusunda. Hiç bir kisitlamam yok sadece çiğ ürün tüketmeyin ve pastorize edilmiş süt iscin dedi. Kahve günde 1 küçük bardak izin var ben onu da içmedim .ama dikkatiniz için teşekkür ederim
Ne kadar doğru bir cümle kurdunuz öyle. Gerçekten her negatife üzülüyor her pozitife kendimin gibi seviniyorum. Çünkü bizi ancak biz anlarızÜzüldüm,buradaki tüm negatifler hepimizi yaraliyor,baska embriyo var miydi bekleyen?
Hepimiz biliyoruz arkasinda ne emekler var maddi maneviNe kadar doğru bir cümle kurdunuz öyle. Gerçekten her negatife üzülüyor her pozitife kendimin gibi seviniyorum. Çünkü bizi ancak biz anlarız
Evet 8. Gün 7den bile daha silik gelince dedim burda bişey var, kimyasalları da okuyunca grupta iyice düştüm. Beklemekten başka çare yok doktorun dediği gibi cuma vereceğim kanı, yapacak bir şey yoksize de hayırlı olsun kolaylıkla muhteşem bir hamilelik ve doğum geçirin
Darısı senin ve butun arzusunda olan kızların başına canısıMaşallah darısı ben ve tüm pozitif sonuç bekleyenlere
Bende de bel ağrısı vardı. Hiç regl sancısı gibi sancı olmadı.gogusler şiş ve vücudum ateş gibi.Benim aynı uzanırken belime ağrı giriyor arada ayağına vuruyor ama çok hafif. Bazende üşümüşüm gibi gögüs ucuma bir sızı gelip gidiyor çok hafif böyle.
Sende bu gün kaçıncı gün transferden sonra? Tahlil günün ne zaman?¹Hadi bakalım güzel sonuç al inşaAllahbenimde 5. gün embriyosu transfer hariç 9. gün test istedi
Benim dün transfer+1di çok az kasıklara ağrı girdi biraz da bel ağrısı vardı ama çok çok hafif. Bugün hiçbir şey yok baş ağrısı dışındaDarısı senin ve butun arzusunda olan kızların başına canısı
Bende de bel ağrısı vardı. Hiç regl sancısı gibi sancı olmadı.gogusler şiş ve vücudum ateş gibi.
Ama canim gerçekten transferden sonra ilk 6 gün bende negatif oldu çöktüm resmen bir de ilk 6 gün hiç bir belirti de olmadı. Hissizdim. Tabi sonuç ne olur bilmiyorum ama Allah hakkımızda hayrlisini nasip eylesin .demem o ki gerçekten her keste belirti farklı oluyor o yuzden sabırla devamBenim dün transfer+1di çok az kasıklara ağrı girdi biraz da bel ağrısı vardı ama çok çok hafif. Bugün hiçbir şey yok baş ağrısı dışında
Yok canım en baştan başlayacağım sürece inşallah birgün nasip olur sağlıklaÜzüldüm,buradaki tüm negatifler hepimizi yaraliyor,baska embriyo var miydi bekleyen?
İnşallah birsonrakinde pozitif görürsün
Amin inşallah canımİnşallah birsonrakinde pozitif görürsün cnm
Allah yardimcin olsun,sonraki denemende insallah kolaylikla olur her şey pozitifi görürsünYok canım en baştan başlayacağım sürece inşallah birgün nasip olur sağlıkla
Hahahaha çok tatlısııın doğru herkeste farklı oluyor burada da öyle okudum sürekli belirti aramak da saçma zaten :) en iyisi ben de akışına bırakayım sağlıkla tutunsun bebişkom yaaAma canim gerçekten transferden sonra ilk 6 gün bende negatif oldu çöktüm resmen bir de ilk 6 gün hiç bir belirti de olmadı. Hissizdim. Tabi sonuç ne olur bilmiyorum ama Allah hakkımızda hayrlisini nasip eylesin .demem o ki gerçekten her keste belirti farklı oluyor o yuzden sabırla devam.ilk 3 gün benim aklıma bile gelmedi transfer oldugum hatta ben yatağa bile yatmadım. Kedimle evde koştur koştur oyunlar oynadik.evde el islemesi yaptım. Şarkı dans falan filan ooooh enerjimizi yüksek tutacağız mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?