Ağustos ayı transfer olacaklar

Günaydın arkadaşlar benim de transfer +2 bugün. Dün kasıklarım ve belim ağrıyordu. Bugün de sadece belim ağrıyor. Ayrıca bir an unutup yatağın altındaki bazadan birsey almam gerekti ve onu yavaşça kaldırdım ama sonradan ne yaptım diye kendimi suçladım. Normalde çok ağır değildir ama yine de birsey olmamıştır değil mi? Önceden de kaldırırken yavaşça dikkatli kaldırırım yine aynı şekilde kaldırdım yni belime yüklenmedim ama inşallah birsey olmamıştır

Kızlar selam, kaç gündür sessiz takip ediyordum grupları ama dayanamadım, burda pozitiflerle umutlandım negatiflerle yıkıldım resmen nekadar içselleştirmişiz bu ikinci tüp bebek denemem ve transferden sonraki 9. Günüm. Dayanamayıp 7. Günden itibaren erken gebelik testi yapıyorum ve 3 gündür silik çizgi çıkıyor. Çizginin 3 gündür netleşmemesi beni kimyasal fikrine iyice itti bugün. Doktora test yaptığımı söylemedim cuma kan ver dedi 11. Gün yani. Bu arada testler aynı marka sabah aynı saatlerde yaptım. Siz ne diyorsunuz bu duruma?

Testler bizi umutlandırıyor da umutsuzluğa da düşürebiliyor. Her şey net bir şekilde kan tahlilinde çıkacak zaten ama biz dayanamayıp kendimiz test yapıyoruz. benimde bugün transfer hariç 5. günüm pazar günüde kan tahlilim var. Ama ben de cuma günü evde kendim erken gebelik testi yapmak istiyorum. Doktora gitmeden içimiz içimizi yiyor. oldu mu olmadı mı, tuttu mu tuttmadı mı, çizgi var mı yok mu derken stres yapıyoruz hep. Dilerim bu uğraşı veren tüm kadınlar olarak güzel sonucu alalım ve en güzel şekilde bebişlerimizi kucağımıza alalım

Öncelikle pozitifniz hayırlı katlanarak artsın inşallah testiniz markası ne bilmiyorum bazı testler beta yüksek olsa bile silik çıkarabiliyor. Şöyle söyleyeyim bir arkadaşım 11 bin betada artımedin kaset testinde silik çizgi gördü. Olumsuz düşünmeyin inşallah cuma günü güzel bir değer görürsünüz

Evet haklısınız kan versem yine net sonuç çıkmayacak artış düzgün mü diye kan istenecek bu belirsizlik o bebek sağlıkla doğana kadar bitmeyecek

Days doktor diye markanınkini yaptım valla benim artık olumlu düşünecek yerlerim iptal olduğu için gerçekçi takılıyorum

O testlerle bu kadar cok yargiya varmayin bence.Kanı bekleyin,stres olmayin oyle dusunerek.Insallah guzel bir değer gelir kanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…