Sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Kan değerleri de güzel yüksek çıkar inşallah sağlıkla ilerlerEvet normal kaset test.Allah isteyen tüm anne adaylarına nasip eylesin kızlar
Ay sabah sabah bal bal bal damlıyor kelimelerinden canim benim. Çok teşekkür ederimSağlıkla kucağına almak nasip olsun. Kan değerleri de güzel yüksek çıkar inşallah sağlıkla ilerler
Maşallah darısı ben ve tüm pozitif sonuç bekleyenlereBenimki bu sabah daha da belirginleşti kızlar.insallah kanda da çıkarbu arada fotolardakilar çok silik çıkıyor elimde fotodakindan daha koyu
Darısı senin ve butun arzusunda olan kızların başına canısıMaşallah darısı ben ve tüm pozitif sonuç bekleyenlere
Hadi bakalım güzel sonuç al inşaAllahBende 5. Gün emriyosu transfer+9. Gün yani 29 i test istediler.yarin sabah inşallah kan tahliline gidiyorum.
Bende sabahları içiyorum genelde 1 çay bardağı içiyorum kahve 1 fincan içebilirsin demişti hemşire ama ben hiç kahve içmedim
Kızlar selam, kaç gündür sessiz takip ediyordum grupları ama dayanamadım, burda pozitiflerle umutlandım negatiflerle yıkıldım resmen nekadar içselleştirmişizbu ikinci tüp bebek denemem ve transferden sonraki 9. Günüm. Dayanamayıp 7. Günden itibaren erken gebelik testi yapıyorum ve 3 gündür silik çizgi çıkıyor. Çizginin 3 gündür netleşmemesi beni kimyasal fikrine iyice itti bugün. Doktora test yaptığımı söylemedim cuma kan ver dedi 11. Gün umutsuzluğa da düşürüyor. Her şey net bir şekilde kantida çıkacak zaten ama biz dayanamayız ki vade kendimiz test yapıyoruz benimde bugün transfer hariç 5. günüm pazar günüde kan tahlilim var. Ama ben cuma günü evde kendim de erken gebelik testi yapmak istiyorum. Doktora gitmeden içimizin içimizi yiyor oldu mu olmadı mı tuttu mu tuttmadı mı çizgi var mı yok mu derken stres yapıyoruz hep. Dilerim bu uğraşı veren tüm kadınlar olarak güzel sonucu alalım ve en güzel şekilde bebişlerimizi kucağımıza alalım
Testler bizi umutlandırıyor da umutsuzluğa da düşürebiliyor. Her şey net bir şekilde kan tahlilinde çıkacak zaten ama biz dayanamayıp kendimiz test yapıyoruz. benimde bugün transfer hariç 5. günüm pazar günüde kan tahlilim var. Ama ben de cuma günü evde kendim erken gebelik testi yapmak istiyorum. Doktora gitmeden içimiz içimizi yiyor. oldu mu olmadı mı, tuttu mu tuttmadı mı, çizgi var mı yok mu derken stres yapıyoruz hep. Dilerim bu uğraşı veren tüm kadınlar olarak güzel sonucu alalım ve en güzel şekilde bebişlerimizi kucağımıza alalımKızlar selam, kaç gündür sessiz takip ediyordum grupları ama dayanamadım, burda pozitiflerle umutlandım negatiflerle yıkıldım resmen nekadar içselleştirmişizbu ikinci tüp bebek denemem ve transferden sonraki 9. Günüm. Dayanamayıp 7. Günden itibaren erken gebelik testi yapıyorum ve 3 gündür silik çizgi çıkıyor. Çizginin 3 gündür netleşmemesi beni kimyasal fikrine iyice itti bugün. Doktora test yaptığımı söylemedim cuma kan ver dedi 11. Gün yani. Bu arada testler aynı marka sabah aynı saatlerde yaptım. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Öncelikle pozitifniz hayırlı katlanarak artsın inşallahKızlar selam, kaç gündür sessiz takip ediyordum grupları ama dayanamadım, burda pozitiflerle umutlandım negatiflerle yıkıldım resmen nekadar içselleştirmişizbu ikinci tüp bebek denemem ve transferden sonraki 9. Günüm. Dayanamayıp 7. Günden itibaren erken gebelik testi yapıyorum ve 3 gündür silik çizgi çıkıyor. Çizginin 3 gündür netleşmemesi beni kimyasal fikrine iyice itti bugün. Doktora test yaptığımı söylemedim cuma kan ver dedi 11. Gün yani. Bu arada testler aynı marka sabah aynı saatlerde yaptım. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Hayırlı olsunBenimki bu sabah daha da belirginleşti kızlar.insallah kanda da çıkarbu arada fotolardakilar çok silik çıkıyor elimde fotodakindan daha koyu
Evet haklısınız kan versem yine net sonuç çıkmayacak artış düzgün mü diye kan istenecek bu belirsizlik o bebek sağlıkla doğana kadar bitmeyecekTestler bizi umutlandırıyor da umutsuzluğa da düşürebiliyor. Her şey net bir şekilde kan tahlilinde çıkacak zaten ama biz dayanamayıp kendimiz test yapıyoruz. benimde bugün transfer hariç 5. günüm pazar günüde kan tahlilim var. Ama ben de cuma günü evde kendim erken gebelik testi yapmak istiyorum. Doktora gitmeden içimiz içimizi yiyor. oldu mu olmadı mı, tuttu mu tuttmadı mı, çizgi var mı yok mu derken stres yapıyoruz hep. Dilerim bu uğraşı veren tüm kadınlar olarak güzel sonucu alalım ve en güzel şekilde bebişlerimizi kucağımıza alalım
Days doktor diye markanınkini yaptım valla benim artık olumlu düşünecek yerlerim iptal olduğu için gerçekçi takılıyorumÖncelikle pozitifniz hayırlı katlanarak artsın inşallahtestiniz markası ne bilmiyorum bazı testler beta yüksek olsa bile silik çıkarabiliyor. Şöyle söyleyeyim bir arkadaşım 11 bin betada artımedin kaset testinde silik çizgi gördü. Olumsuz düşünmeyin inşallah cuma günü güzel bir değer görürsünüz
En iyisini yapıyorsunuzDays doktor diye markanınkini yaptım valla benim artık olumlu düşünecek yerlerim iptal olduğu için gerçekçi takılıyorum
İnşallah hepimiz görelim sağlıklaEn iyisini yapıyorsunuzgerçekten idrar testlerine güven yok. İnşallah kanda da görürsünüz
Kesinlikle bitmeyecekEvet haklısınız kan versem yine net sonuç çıkmayacak artış düzgün mü diye kan istenecek bu belirsizlik o bebek sağlıkla doğana kadar bitmeyecek
Ay insallah oyledir,çeksinler ne var ne yok feda olsunAh şu kramplar. Normal mi dünden beri bana da giriyor deli olacağım. Diyorum ki tuttu şimdiden vücudumdaki calsiyum ve magnezyumu mu çekiyor bu veletlerboynuma bile kramp girdi
Benim de aksam artiyor,mesela suan bir agri kramp vs yokOh afiyet olsunbenimde yürüyüş sonraları ve özellikle akşamları ağrım artıyor
O testlerle bu kadar cok yargiya varmayin bence.Kanı bekleyin,stres olmayin oyle dusunerek.Insallah guzel bir değer gelir kandaKızlar selam, kaç gündür sessiz takip ediyordum grupları ama dayanamadım, burda pozitiflerle umutlandım negatiflerle yıkıldım resmen nekadar içselleştirmişizbu ikinci tüp bebek denemem ve transferden sonraki 9. Günüm. Dayanamayıp 7. Günden itibaren erken gebelik testi yapıyorum ve 3 gündür silik çizgi çıkıyor. Çizginin 3 gündür netleşmemesi beni kimyasal fikrine iyice itti bugün. Doktora test yaptığımı söylemedim cuma kan ver dedi 11. Gün yani. Bu arada testler aynı marka sabah aynı saatlerde yaptım. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?