Ağustos ayı transfer olacaklar

Hahahaha çok tatlısııın doğru herkeste farklı oluyor burada da öyle okudum sürekli belirti aramak da saçma zaten :) en iyisi ben de akışına bırakayım sağlıkla tutunsun bebişkom yaa
Ben hata yaptım transferden sonra 5. Ve 6. Gün test yaptım morelim düştü sen o hayatı yapma idrar testi negatif çıkıp kanda değeri pozitif gelenler var.

Çok teşekkür ederim canım benim. Hepimizin süreci çok güzel ilerler inşallah. Pozitif sonuç alanları Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Baya korkmuştum ama içimi rahatlattı bu sözlerin çok teşekkür ederim.

bu süreçte sakın hurma yemeyin. Hurma kasları gevşetir. doğuma yakın önerilir hurma. hatta Kuranda Hz. Meryemin Doğumu anlatılırken hurma Ağacını kendine çek ve hurma ye dedik ona denir. Fakat empriyonun tutunma aşamasında asla hurma önerilmez

Benim çok hafif gelip giden kaşık ağrım var bugün. Ama akşamları daha şiddetli oluyor tabi ki
Kasik agrilari guzel o hep yaziyor belirti olarak.
Bende hep absurt sey ler oluyor.Dun bi usume geldi mesela,az once de olduu.Usuyecek bir hava da yok,anlamadim gitti

Bende hep absurt sey ler oluyor.Dun bi usume geldi mesela,az once de olduu.Usuyecek bir hava da yok,anlamadim gitti
Ayaklarını sıcak tut. Hava sıcak ama ben çorap giyiyorum evde çünkü ayaklarım üşüyor. Hangisinin belirti olduğunu hangisinin olmadığını anlayamıyoruz ki ilaçlar

Ayaklarını sıcak tut. Hava sıcak ama ben çorap giyiyorum evde çünkü ayaklarım üşüyor. Hangisinin belirti olduğunu hangisinin olmadığını anlayamıyoruz ki ilaçlar
Ya benim bi progestan fitilim var baska bir ilacim da yok.Bunlarin hepsini o mu yapiyo bilemiyorumben de corap giydim hatta ortundum de biraz snra atesim cikar diye korktum actimm

Ya benim bi progestan fitilim var baska bir ilacim da yok.Bunlarin hepsini o mu yapiyo bilemiyorumben de corap giydim hatta ortundum de biraz snra atesim cikar diye korktum actimm
Sadece fitil varsa hepsini o yapıyor olamaz evet evet özellikle geceleri örtünüyorum bende 2 gündür ve gündüz gece çorap hep ayağımda. Bi üşüyor ayaklarım sonra ateş basıyor çıkarıyorum çoraplarımı gün içinde bu şekilde devam ediyor

Allah hayirlara cikarsin,deli ettik kendimizii

bende de sıcak basması oluyor. Fena sıcak basıyor. Gece klima çalışmasına rağmen sıcaktan yatamıyorum kendimi yere öyle atıyorum. yerde yatıyorum sabaha karşı yatağa geçiyorum.

Kızlar transferimin transfer günü hariç 3. günü sürekli su gibi akıntım oluyor çamaşır hep ıslanıyor sizde de oluyor mu neden oluyor bilginiz var mı
Merhaba bugün bana aynı şey gelmiş tamamen su gibi. Sen neden olduğunu bulabilmiş miydin canım transfer hariç 2.gündeyim

Ya sence yarım tadelle yesem ne olur? çok alakasız ama iş yerinde canım çekti ve bu süreçte hiç mi abur cubur yemicez ve hurma da yemiceksek ne yicez
Bir sey olmaz,dün ekler yerken ben de ayni vicdan azabini cektim ama yedim yine de cunku fazla titizleniyoruz.Normal yolla gebe kalanlarin hicbir seyden haberi olmuyor ve normal hayatlarina devam ediyorlar, neler yiyip iciyorlar allah bilir.Bi cikolatayla bebek tutmasaydi kimse gebe kalamazdi herhaldeBen kendimi bu sekilde teselli ettim,mantikli oldugunu dusunuyorum
.Bize iyi gelen seyler yapmaya,yemeye de ihtiyacimiz var,zaten genel olarak fazlaca dikkat ediyoruz.Afiyetle ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…