Ağustos ayı transfer olacaklar

İşte aradığım bakış açısıı bence de doğru farkında olmadan neler yiyip içiyorlardır tamam ben ikna oldum yiyorum yarasınn

Benim her gün oluyor her gün ıslanıyor ped koyuyorum araştırdım hormon ilaçlarından dolayı oluyormuş. Sorun teşkil etmezmiş. Fitil kullanıyor musun sen
Ben de günlük ped koyuyorum, ilaç olarak sadece folik asit ve progestan fitil kullanıyorum. Doktor transfer esnasında pembe bi sıvı verdik o geri gelebilir merak etme demişti ama pembe de değil rengi bi de 3 gündür hala geri gelmiyordur herhalde

“Benim pembe sıvı nerde?” Diye düşünüyorum şu an.

Bu süreç beni aşırı kaygılı ve bu sebepten de gergin yaptı. Duygularımı fazlaca kontrol ediyorum. Geçen gün sevineceğin bir haber aldım ve sanırım doğru tepki veremedim. Gerçi bu ara her duygunun sonu gözyaşı

Yok ben de pembe bir sıvı görmedim valla hahshs normal su gibi sıvı geldi bugün neden bilmem. Senin kaçıncı günün bugün? Ben de kaygılı olacak gibi oluyorum ama sürekli kendimi sakinleştiriyorum her şey bizim hayrımıza olacak diye düşünelim

Hayır yani pembe sıvı gelecektiyse onu benim görmem ve “evet, pembe sıvı geldi, her şey yolunda” demem gerekiyordu

9. Gün.
Günler geçtikçe duygudan duyguya savruldum.

İşte aradığım bakış açısıı bence de doğru farkında olmadan neler yiyip içiyorlardır tamam ben ikna oldum yiyorum yarasınn
HarikaIs hayatiyla beraber nasil gidiyor?ben dun yuruyus yaparken biraz belime agri giriyor diye ama daha cok sakinmaktan 9 aylik hamile gibi yurudugumu farkettimSanki okula gittigim ilk gun herkes anlayacakmis gibi hissediyorum

Hayır yani pembe sıvı gelecektiyse onu benim görmem ve “evet, pembe sıvı geldi, her şey yolunda” demem gerekiyordu

9. Gün.
Günler geçtikçe duygudan duyguya savruldum.
Hshdhshsh olsun gelmese de her şey yolunda öyle düşünelimm. Aaa 9.gün test günü değil mi sizin 3.gün embriyosu muydu ve evde hiç test yapmadın mıı?

HarikaIs hayatiyla beraber nasil gidiyor?ben dun yuruyus yaparken biraz belime agri giriyor diye ama daha cok sakinmaktan 9 aylik hamile gibi yurudugumu farkettimSanki okula gittigim ilk gun herkes anlayacakmis gibi hissediyorum
Ahhahaha sabah ben de o şekilde yürüdüm ilk başta sonra düzelttim yürüyüşümü. İş hayatıyla iyi gidiyor gibi bugün ilk günüm yani şimdilik sorun yok. Evde daha çok kendime odaklıydım burada biraz daha kafam dağılıyor ama bu sefer de hamile olduğumu unutup üzülüyorum sürekli aklımda tutmam gerekiyor gibi

Ayy cok tatliİnşallah sonumuz guzel olur da şu gelgitlerimiz,sacma dusunce ve endiselerimiz tatli birer ani olarak kalır

Yok benim 5. günüm ve hala su gibi akıntım oluyor. Bende progestan fitil kullanıyorum sabah 2 öğlen 2 akşam 2 olacak şekilde hormon yüklemesi olduğun işin akıntı olabilirmiş normalmiş. Sen fitili günde kam defa kullanıyorsun

Ya ben de kendimi tutmayı düşünüyorum direkt kan vermeyi düşünüyorum ama 7-8.günlerde bir gaz gelir mi bilemem
bende kana kadar kendimi tutacağım diyordum ama yok tutamıyorum o heyecanı bende yaşamak istiyorum çizgiyi beklemek istiyorum o yüzden bu cuma transferimin 7. günü erken gebelik testi yapacağım bakalım sonuç ne olacak

9. günün mü bugün Nalan testin ne zaman ve
Aaaa bende öyle yürüyorum nedense eşim de bi yürüyüşün değişti neden diyor elim sürekli karnımda 9 aylık hamile gibi yürüyorum ve düzeltemiyorum bunu

Ben fitili günde 2 kez kullanıyorum. Sabah 1 akşam 1 olacak şekilde. Transfer günü test yapıldı değer 10un altında çıkarsa ek iğne başlanacak dedi ama 10un üstünde çıkınca böyle bıraktılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…