- 18 Şubat 2025
- 156
- 72
- 13
- 29
İşte aradığım bakış açısııBir sey olmaz,dün ekler yerken ben de ayni vicdan azabini cektim ama yedim yine de cunku fazla titizleniyoruz.Normal yolla gebe kalanlarin hicbir seyden haberi olmuyor ve normal hayatlarina devam ediyorlar, neler yiyip iciyorlar allah bilir.Bi cikolatayla bebek tutmasaydi kimse gebe kalamazdi herhaldeBen kendimi bu sekilde teselli ettim,mantikli oldugunu dusunuyorum
.Bize iyi gelen seyler yapmaya,yemeye de ihtiyacimiz var,zaten genel olarak fazlaca dikkat ediyoruz.Afiyetle ye
Ben de günlük ped koyuyorum, ilaç olarak sadece folik asit ve progestan fitil kullanıyorum. Doktor transfer esnasında pembe bi sıvı verdik o geri gelebilir merak etme demişti ama pembe de değil rengi bi de 3 gündür hala geri gelmiyordur herhaldeBenim her gün oluyor her gün ıslanıyor ped koyuyorum araştırdım hormon ilaçlarından dolayı oluyormuş. Sorun teşkil etmezmiş. Fitil kullanıyor musun sen
Aynen pozitifi görelim de sonrasında esmeriz zaten bence en kritik dönem şu tutunma dönemi
Bende de üşüme oldu. Çok saçma falan diye düşündüğüm için kimseye de söyleyemedim:)Kacinci gun bugun?Hormon artisiyla beraber atea basmasi olurmus o normal ama bana usume oluyor
“Benim pembe sıvı nerde?” Diye düşünüyorum şu an.Ben de günlük ped koyuyorum, ilaç olarak sadece folik asit ve progestan fitil kullanıyorum. Doktor transfer esnasında pembe bi sıvı verdik o geri gelebilir merak etme demişti ama pembe de değil rengi bi de 3 gündür hala geri gelmiyordur herhalde
Yok ben de pembe bir sıvı görmedim valla hahshs“Benim pembe sıvı nerde?” Diye düşünüyorum şu an.
Bu süreç beni aşırı kaygılı ve bu sebepten de gergin yaptı. Duygularımı fazlaca kontrol ediyorum. Geçen gün sevineceğin bir haber aldım ve sanırım doğru tepki veremedim. Gerçi bu ara her duygunun sonu gözyaşı
Hayır yani pembe sıvı gelecektiyse onu benim görmem ve “evet, pembe sıvı geldi, her şey yolunda” demem gerekiyorduYok ben de pembe bir sıvı görmedim valla hahshsnormal su gibi sıvı geldi bugün neden bilmem. Senin kaçıncı günün bugün? Ben de kaygılı olacak gibi oluyorum ama sürekli kendimi sakinleştiriyorum her şey bizim hayrımıza olacak diye düşünelim
Harikaİşte aradığım bakış açısııbence de doğru farkında olmadan neler yiyip içiyorlardır tamam ben ikna oldum yiyorum yarasınn
Hshdhshsh olsun gelmese de her şey yolunda öyle düşünelimm. Aaa 9.gün test günü değil mi sizin 3.gün embriyosu muydu ve evde hiç test yapmadın mıı?Hayır yani pembe sıvı gelecektiyse onu benim görmem ve “evet, pembe sıvı geldi, her şey yolunda” demem gerekiyordu
9. Gün.
Günler geçtikçe duygudan duyguya savruldum.
Ahhahaha sabah ben de o şekilde yürüdüm ilk başta sonra düzelttim yürüyüşümü. İş hayatıyla iyi gidiyor gibi bugün ilk günüm yani şimdilik sorun yok. Evde daha çok kendime odaklıydım burada biraz daha kafam dağılıyor ama bu sefer de hamile olduğumu unutup üzülüyorum sürekli aklımda tutmam gerekiyor gibiHarikaIs hayatiyla beraber nasil gidiyor?ben dun yuruyus yaparken biraz belime agri giriyor diye ama daha cok sakinmaktan 9 aylik hamile gibi yurudugumu farkettim Sanki okula gittigim ilk gun herkes anlayacakmis gibi hissediyorum
3. GünHshdhshsh olsun gelmese de her şey yolunda öyle düşünelimm. Aaa 9.gün test günü değil mi sizin 3.gün embriyosu muydu ve evde hiç test yapmadın mıı?
Ayy cok tatliAhhahaha sabah ben de o şekilde yürüdüm ilk başta sonra düzelttim yürüyüşümü. İş hayatıyla iyi gidiyor gibi bugün ilk günüm yani şimdilik sorun yok. Evde daha çok kendime odaklıydım burada biraz daha kafam dağılıyor ama bu sefer de hamile olduğumu unutup üzülüyorum sürekli aklımda tutmam gerekiyor gibi
Yok benim 5. günüm ve hala su gibi akıntım oluyor. Bende progestan fitil kullanıyorum sabah 2 öğlen 2 akşam 2 olacak şekilde hormon yüklemesi olduğun işin akıntı olabilirmiş normalmiş. Sen fitili günde kam defa kullanıyorsunBen de günlük ped koyuyorum, ilaç olarak sadece folik asit ve progestan fitil kullanıyorum. Doktor transfer esnasında pembe bi sıvı verdik o geri gelebilir merak etme demişti ama pembe de değil rengi bi de 3 gündür hala geri gelmiyordur herhalde
Ayyy ne esmeri esneriz yazacaktımKendi yazdığımı unuttuğum için mesajını “neden pozitif olunca esmerleşelim?” diyerek okudum
bende kana kadar kendimi tutacağım diyordum ama yok tutamıyorum o heyecanı bende yaşamak istiyorum çizgiyi beklemek istiyorumYa ben de kendimi tutmayı düşünüyorum direkt kan vermeyi düşünüyorum ama 7-8.günlerde bir gaz gelir mi bilemem
9. günün mü bugünHayır yani pembe sıvı gelecektiyse onu benim görmem ve “evet, pembe sıvı geldi, her şey yolunda” demem gerekiyordu
9. Gün.
Günler geçtikçe duygudan duyguya savruldum.
9. günün mü bugünNalan testin ne zaman ve
Aaaa bende öyle yürüyorum nedenseHarikaIs hayatiyla beraber nasil gidiyor?ben dun yuruyus yaparken biraz belime agri giriyor diye ama daha cok sakinmaktan 9 aylik hamile gibi yurudugumu farkettim Sanki okula gittigim ilk gun herkes anlayacakmis gibi hissediyorum
Çok heyecanlı çok az kalmış inşallah çok güzel sonuçlar görürsünüz3. Gün
Kendim test yapmadım.
Test günü 30’u.
Amiin evet sağlıkla kucağımıza alalımmAyy cok tatliİnşallah sonumuz guzel olur da şu gelgitlerimiz,sacma dusunce ve endiselerimiz tatli birer ani olarak kalır
Ben fitili günde 2 kez kullanıyorum. Sabah 1 akşam 1 olacak şekilde. Transfer günü test yapıldı değer 10un altında çıkarsa ek iğne başlanacak dedi ama 10un üstünde çıkınca böyle bıraktılarYok benim 5. günüm ve hala su gibi akıntım oluyor. Bende progestan fitil kullanıyorum sabah 2 öğlen 2 akşam 2 olacak şekilde hormon yüklemesi olduğun işin akıntı olabilirmiş normalmiş. Sen fitili günde kam defa kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?