Ağustos ayı transfer olacaklar

Sanki siz silik bi çizgi görmemiş miydiniiz ben mi karıştırıyorum, pozitif olacak inşallah

İnşallah benim dün akşam ayaklarım çok ağrıdı. Bu sabahta bel ağrısı yaşadım. Ve ara ara gelen kasık ağrım var. Ama tabi ilaç etkisi olma ihtimali yüksek. Var mı sizin belirtiniz ?
Ben de bacak ağrısı oluyor. Zaten buraya da yazmıştım 8. gün biraz fazlla lekelenme gelmişti o zaman da kasıklarım baya ağrıyordu şimdi ara ara ağrıyoama hiç beklemegim anda pozitif aldım

Ben de bacak ağrısı oluyor. Zaten buraya da yazmıştım 8. gün biraz fazlla lekelenme gelmişti o zaman da kasıklarım baya ağrıyordu şimdi ara ara ağrıyoama hiç beklemegim anda pozitif aldım
Ayy hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah özellikle akşamları ağrım çok oluyor. Onun dışında gün içinde daha hafif ağrılarım. Sizin başka belirtiniz var mıydı ? Bir kaç çıktı sonucunuz?

Teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun kafam kalkmıyor benim. Habire ben çalışsam napardim diodum. Arada ağrı oluyor bacaklarım agriyo lekelenmelerim fazla oldu benim. Hiç umudum yoktu. Evde test de yapmamıştım 2. transferim dün şaşkınlıkla karışık bir sevinç yaşadık

ayy harika bir mutluluk olmuştur size bizede dua edin lütfen daha 4. Günüm benim

ayy harika bir mutluluk olmuştur size bizede dua edin lütfen daha 4. Günüm benim
Herkes pozitif haberi alsın. Allah'ım hepinizi sevindirsin. Benim son embriyoydu hatta leke çok gelince benim umudumu kesmiştim tekrar denemeyi de dusunmuyodum. Tam umudumu kestigin andan öyle bir sevinç yaşattı Rabbim

Herkes pozitif haberi alsın. Allah'ım hepinizi sevindirsin. Benim son embriyoydu hatta leke çok gelince benim umudumu kesmiştim tekrar denemeyi de dusunmuyodum. Tam umudumu kestigin andan öyle bir sevinç yaşattı Rabbim
Gerçekten çok sevindim sizin adınıza sağlıkla alın kucağınıza inşallah

Merhaba rabbim herkesin gönlüne göre versin...bir şey soracaktım...estrofem ilacı her gün ictinizmi transfer olana kadar..ben geçen salidan beri içiyorum günde üç kere yarın biticek... pazartesi muayene olucam..üç gün içmemiş oluyorum...Dr da yazdım ama cevap verirse...

Tekrar almanız gerekir o zaman niye tek kutu yazmişlar

Kızlar malesef benim hiç döllenen olmadı ve bizim durumumuza bu yüzde 1 ihtimalmiş çünkü sayılar iyi ama geldi bizi buldu. Biz uzun süre düşünmüyoruz artık

Maşallah değerinize çok sevindim artık hamilesiniz hamilelerin duası kabul olur bizim için de dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…