- 18 Şubat 2025
- 156
- 72
- 13
- 29
Sanki siz silik bi çizgi görmemiş miydiniiz ben mi karıştırıyorum, pozitif olacak inşallahbende kana kadar kendimi tutacağım diyordum ama yok tutamıyorum o heyecanı bende yaşamak istiyorum çizgiyi beklemek istiyorumo yüzden bu cuma transferimin 7. günü erken gebelik testi yapacağım bakalım sonuç ne olacak
Yok ben henüz hiç test yapmadım bugün 5. günümSanki siz silik bi çizgi görmemiş miydiniiz ben mi karıştırıyorum, pozitif olacak inşallah
Gözünüz aydınGayet iyi canım maşallahBenimde 3 gün önce 2775ti.. cuma günü çağırdı beni kese için dedi bakalm heyecan dorukta
Ben de bacak ağrısı oluyor. Zaten buraya da yazmıştım 8. gün biraz fazlla lekelenme gelmişti o zaman da kasıklarım baya ağrıyordu şimdi ara ara ağrıyoama hiç beklemegim anda pozitif aldımİnşallahbenim dün akşam ayaklarım çok ağrıdı. Bu sabahta bel ağrısı yaşadım. Ve ara ara gelen kasık ağrım var. Ama tabi ilaç etkisi olma ihtimali yüksek. Var mı sizin belirtiniz ?
Ayy hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahBen de bacak ağrısı oluyor. Zaten buraya da yazmıştım 8. gün biraz fazlla lekelenme gelmişti o zaman da kasıklarım baya ağrıyordu şimdi ara ara ağrıyoama hiç beklemegim anda pozitif aldım
30’unda.9. günün mü bugünkan testin ne zaman
Karıştırdım o zaman başka biriyleYok ben henüz hiç test yapmadım bugün 5. günüm
Teşekkür ederim sizin de hayırlı olsunAyy hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahözellikle akşamları ağrım çok oluyor. Onun dışında gün içinde daha hafif ağrılarım. Sizin başka belirtiniz var mıydı ? Bir kaç çıktı sonucunuz?
ayy harika bir mutluluk olmuştur sizeTeşekkür ederim sizin de hayırlı olsunkafam kalkmıyor benim. Habire ben çalışsam napardim diodum. Arada ağrı oluyor bacaklarım agriyo lekelenmelerim fazla oldu benim. Hiç umudum yoktu. Evde test de yapmamıştım 2. transferim dün şaşkınlıkla karışık bir sevinç yaşadık
Aynn bende de transferden bikac gün sonra başlamıştıKızlar bir iki gundur progestan fitili her koydugumda zorlaniyorum elime bir sey takiliyor gibi oluyor,ittirirken zorlaniyorum.Boyle bir sey olmuyordu hic.Sizde de oluyor mu?
Herkes pozitif haberi alsın. Allah'ım hepinizi sevindirsin. Benim son embriyoydu hatta leke çok gelince benim umudumu kesmiştim tekrar denemeyi de dusunmuyodum. Tam umudumu kestigin andan öyle bir sevinç yaşattı Rabbimayy harika bir mutluluk olmuştur sizebizede dua edin lütfen daha 4. Günüm benim
Gerçekten çok sevindim sizin adınızaHerkes pozitif haberi alsın. Allah'ım hepinizi sevindirsin. Benim son embriyoydu hatta leke çok gelince benim umudumu kesmiştim tekrar denemeyi de dusunmuyodum. Tam umudumu kestigin andan öyle bir sevinç yaşattı Rabbim
Tekrar almanız gerekir o zaman niye tek kutu yazmişlarMerhaba rabbim herkesin gönlüne göre versin...bir şey soracaktım...estrofem ilacı her gün ictinizmi transfer olana kadar..ben geçen salidan beri içiyorum günde üç kere yarın biticek... pazartesi muayene olucam..üç gün içmemiş oluyorum...Dr da yazdım ama cevap verirse...
Teşekkür ederim ama işte bu defa da 12. gün için 1010 çok değil mi hiç böyle bir değer görmedim normal mi acaba diye tedirgin oldumGerçekten çok sevindim sizin adınızasağlıkla alın kucağınıza inşallah
Aa biz sizinle aynı gün transfer olmuşuz memorialdaYok ben henüz hiç test yapmadım bugün 5. günüm
Tek kutu yazıldıTekrar almanız gerekir o zaman niye tek kutu yazmişlar
Sizin devlet karşılıyorsa onu bilemem ben özel alıyorum. Sorun olmuyorTek kutu yazıldıCoraspin prodnel estrofem birer kutu idi... estrofem günde üç kez alınca bitti.muayene ye üç gün kala...sağlık ocağı Dr yaziyormu ki acaba
Maşallah değerinize çok sevindim artık hamilesiniz hamilelerin duası kabul olur bizim için de dua edinHerkes pozitif haberi alsın. Allah'ım hepinizi sevindirsin. Benim son embriyoydu hatta leke çok gelince benim umudumu kesmiştim tekrar denemeyi de dusunmuyodum. Tam umudumu kestigin andan öyle bir sevinç yaşattı Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?