Ağustos ayı transfer olacaklar

Aaaa bende öyle yürüyorum nedense eşim de bi yürüyüşün değişti neden diyor elim sürekli karnımda 9 aylık hamile gibi yürüyorum ve düzeltemiyorum bunu
Biraz koruma icgudusuyle,biraz da yari hamile hissetmekle ilgili galiba.Ben hala hayata tam karismadim evdeyim kucuk yuruyusler disinda.Disari cikip hayata karistikca duzeliriz herhalde diye dusunuyorum

Doktorunuza veya hemşirenize ulaşın haber verin reçete yazıp yollasınlar. Çünkü ben adetin 3. Günü başladım transferim oldu hala devam ediyorum. Biten ilaçlarımı haber veriyorum yazıyorlar

Biraz koruma icgudusuyle,biraz da yari hamile hissetmekle ilgili galiba.Ben hala hayata tam karismadim evdeyim kucuk yuruyusler disinda.Disari cikip hayata karistikca duzeliriz herhalde diye dusunuyorum
Bende evdeyim ilk defa dün markete gittim geldim markette bile öyle yürüdüğümü fark ettim dedim ne oluyor bana ne çabuk girdim moda

11de gittim ama 12de transfere aldılar. yoksa yan yana mıydık
Aaaa Bende 11 de gittim 11:40 gibi girdim 12:00 da çıktım ben çıkarken biri karşımdan transferi giriyordu arkasından da bir kadın bakıp ağlıyordu yoksa ben çıkarken transfere giren siz miydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…