- 16 Kasım 2020
- 590
- 252
- 53
- 37
Allah gönlünüze göre versin. Rabbim evlerimizi şenliklendirsinMaşallah değerinize çok sevindim artık hamilesiniz hamilelerin duası kabul olur bizim için de dua edin
Valla anlamadim neden oldugunuuAynn bende de transferden bikac gün sonra başlamıştı
Biraz koruma icgudusuyle,biraz da yari hamile hissetmekle ilgili galiba.Ben hala hayata tam karismadim evdeyim kucuk yuruyusler disinda.Disari cikip hayata karistikca duzeliriz herhalde diye dusunuyorumAaaa bende öyle yürüyorum nedenseeşim de bi yürüyüşün değişti neden diyor elim sürekli karnımda 9 aylık hamile gibi yürüyorum ve düzeltemiyorum bunu
Tek transfer mi ? Maşallah değeriniz çok güzel hiç tedirgin olmayınTeşekkür ederim ama işte bu defa da 12. gün için 1010 çok değil mi hiç böyle bir değer görmedim normal mi acaba diye tedirgin oldum
Doktorunuza veya hemşirenize ulaşın haber verin reçete yazıp yollasınlar. Çünkü ben adetin 3. Günü başladım transferim oldu hala devam ediyorum. Biten ilaçlarımı haber veriyorum yazıyorlarMerhaba rabbim herkesin gönlüne göre versin...bir şey soracaktım...estrofem ilacı her gün ictinizmi transfer olana kadar..ben geçen salidan beri içiyorum günde üç kere yarın biticek... pazartesi muayene olucam..üç gün içmemiş oluyorum...Dr da yazdım ama cevap verirse...
Hayirlara ciksin insallahBende de üşüme oldu. Çok saçma falan diye düşündüğüm için kimseye de söyleyemedim:)
Teşekkür ederim hiç bu değerleri görmüyorumTek transfer mi ? Maşallah değeriniz çok güzel hiç tedirgin olmayın
Tek embriyo kalmıştı zaten tek transferTek transfer mi ? Maşallah değeriniz çok güzel hiç tedirgin olmayın
Aa siz pozitif almissiniz,hayirli olsun,saglikla gelsin insallahTek embriyo kalmıştı zaten tek transfer
Sağlık ocağı yazıyor.Tek kutu yazıldıCoraspin prodnel estrofem birer kutu idi... estrofem günde üç kez alınca bitti.muayene ye üç gün kala...sağlık ocağı Dr yaziyormu ki acaba
Bence içinizi ferah tutunTeşekkür ederim hiç bu değerleri görmüyorum
İnşaAllahKarıştırdım o zaman başka biriyleolsun güzel bir sonuç çıkacak bence
İkiz mi acaba çift embriyo transferi miTeşekkür ederim ama işte bu defa da 12. gün için 1010 çok değil mi hiç böyle bir değer görmedim normal mi acaba diye tedirgin oldum
Lekelenmeyi transferinizin kaçıncı günü yaşadınızHerkes pozitif haberi alsın. Allah'ım hepinizi sevindirsin. Benim son embriyoydu hatta leke çok gelince benim umudumu kesmiştim tekrar denemeyi de dusunmuyodum. Tam umudumu kestigin andan öyle bir sevinç yaşattı Rabbim
Yaaaa gerçekten mi o gün benimle bekleyen üç dört kadın vardık saat kaçta transfere girdinizAa biz sizinle aynı gün transfer olmuşuz memorialda
Bende evdeyim ilk defa dün markete gittim geldimBiraz koruma icgudusuyle,biraz da yari hamile hissetmekle ilgili galiba.Ben hala hayata tam karismadim evdeyim kucuk yuruyusler disinda.Disari cikip hayata karistikca duzeliriz herhalde diye dusunuyorum
Ben fırında tavuk ve patates yaptım, brokoli haşladım. Hepsini tek cam bi kapta birleştirdim 2 günlük porsiyon çıktı. Birini bugün götürdüm diğerini yarın götürcemKimse evde kek-poğaça yapmadı mı?
Çalışan arkadaşlar öğlenleri ne yiyor?
11de gittim ama 12de transfere aldılar. yoksa yan yana mıydıkYaaaa gerçekten mi o gün benimle bekleyen üç dört kadın vardık saat kaçta transfere girdiniz
Aaaa Bende 11 de gittim 11:40 gibi girdim 12:00 da çıktım ben çıkarken biri karşımdan transferi giriyordu arkasından da bir kadın bakıp ağlıyordu yoksa ben çıkarken transfere giren siz miydiniz11de gittim ama 12de transfere aldılar. yoksa yan yana mıydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?