Ağustos ayı transfer olacaklar

Ben daha kanda bile görmeden aynisini yaşadim sabah cok iyi anliyorum seni o yüzden.Allah güç versin hepimize ve en dogru zamanda nasip etsin,bizi de sevindirsin en kisa surede insallah
 
Peki transfer günü sayiyormusunuz gün olarak ben 28.08 sabah oldum Transfer. Ben herseyin hayirlisini rabbimden istiyorum. Negatif haberi alana da rabbim yarsimciniz olur insallah bidahaki transferde olumlu haber alirsiniz bayanlar. Ve benim gibi Positif bekleyenlere de allah sabir versin insallah cok zormus beklemek.Ama rabbim büyük insallah istedigim gibi olur lütfen hep birbirimize dua edelim.
 
Aminnn inşaAllah doktorumlada konuşamadım pazar olduğu için sana ne dediler bundan sonraki süreç için
Benim geride dondurulmuş embriyom da yok canım inşallah senin vardır. O yüzden sürece en baştan başlıcam. Doktorda çok bir açıklama yapmıyor açıkçası yüzdelik ihtimaller diyor. Bizde yumurta sayısı iyiydi 15 yumurta toplandı 13 tane döllenmesine rağmen sadece 1 tane embriyo oldu. Diğerlerinin gelişimleri yavaştı sorunun ne olduğunu da bilmiyoruz spermde sorun yok. Doktorumuzda bunu araştırmak için bazı ek testler istedi sperm dna hasar testi yaptırdık o da normal geldi. Bir de ikimizden de kromozom analizi testi istedi onların sonuçlarının çıkmasını bekliyoruz 1 ay sürüyormuş çıkması ona göre tedavimiz planlanıcak.
 
S Sedanill ve A arya-stark çok üzüldüm hersey nasip bakalım ben de neler yaşayacağım bilmiyorum... çarşamba günü kan vereceğim. Sonucum ne olursa olsun vardır bunda da bir hayır demek gerekiyor ama olmuyor işte. İnsan çok büyük hayal kırıklığına uğruyor. Rabbim en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde sağlıkla nasip etsin inşallah.
 
Anladım hepimizin yolu aynı ancak yolculuk hikayelerimiz farklı. 5. Gün embriyosu 5aa kalpteydi benim embriyomda rahim kalınlığım prolaktin progesteron her şey çok iyi demişti ne oldu da tutmadı bilmiyorum çok üzgünüm
 
Kızlar iyi akşamlar. Bugün 8. Günümdü. 5. Günden itibaren çift çizgi her gün belirginleşti. Bugün lekelenme yaşadım. Peçeteye silince gelmiyor. Fitilin akıntısıyla çamaşırıma geldi. Yaşayan oldu mı acaba?
 
Merhabalar kizlarben estradiol ve progesteron transferde önce kullanmistim transferden sonra devam ettim ama ekleme plarak progesteron fitil takiyorum yani ilaclar aslinda önceki le ayni. Benim yanliz su iki gündür asiri derece istah var ve sürekli uyuyorum bu normal degil yorgunluk bitkinlik var bende yarin işe başlayacağim nasil calişacağim bilemiyorum vünkü uyku ve halsizlik var bende. Transferi ben 28.08 da oldum.
Merak ettiğim bir konu daha var. Transfer günü de gün olarak sayiyormu yani bugün benim transferinden sonra dörtuncu günmü oluyor yoksa ücüncü günmü?
 
Hayırlı olsun canım, bende de yorgunluk bitkinlik çok olmuştu işe başladım sonra biraz daha iyi oldum günden güne. Transfer günü genelde sayılmıyor. Transfer +3.günündesin sen 28inde olduysan
 
Ben de 29unda oldum . Siz de doğal transferdi sanırım . Siz 3. Ben 2. Günümdeyim. Ben uzanacak vakit bile bulamıyorum geçen hafta eşim ayağını kırdı . Bir de çocuk olunca hayata kaldığım yerden devam ediyorum . Transfer öncesi hiç bir şey kullanmadım ben folik asit hariç . Transfer sonrasında da kan sulandırıcı iğne ve progestan eklendi fitil olarak
 
Hayırlı olsun bendede yorgunluk halsizlik çok olmuştu. Ve dediğiniz gibi ilaçlar iştah açıyor transfer günü sayılmıyor. Bugün itibariyle 4. Gününüz inşallah sonucunuz güzel olur
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…