Çok üzüldümNegatif
Benim koyulaştı iyiceSizin testler ne oldu? Renklerde koyulaşma vs. Var mı ?
A arya-stark sen test yaptın mı silikte olsa çizgi vs yok mu hala
Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah doktorunuz gerekli şeyleri söyler ve bir sonraki transferinizde sağlıkla hayırla bebişinize kavuşursunuzNegatif
Ben daha kanda bile görmeden aynisini yaşadim sabah cok iyi anliyorum seni o yüzden.Allah güç versin hepimize ve en dogru zamanda nasip etsin,bizi de sevindirsin en kisa surede insallahEvet evde negatirleri görünce umudum kalmadı ama insanız fıtratımız gereği kan sonucunda çıkar diye umut ettim sabah erkenden kalktım gittim kanımı verdim 1 saate sonuç çıktı 0,09 koskacaman negatif hastanede başladım ağlamaya saatlerce ağladım kendime gelemedim çok umutlanmıştım evde bile hamile gibi yürüyüp geziyordum yıkıldım anlayacağın
Negatif
Benim geride dondurulmuş embriyom da yok canım inşallah senin vardır. O yüzden sürece en baştan başlıcam. Doktorda çok bir açıklama yapmıyor açıkçası yüzdelik ihtimaller diyor. Bizde yumurta sayısı iyiydi 15 yumurta toplandı 13 tane döllenmesine rağmen sadece 1 tane embriyo oldu. Diğerlerinin gelişimleri yavaştı sorunun ne olduğunu da bilmiyoruz spermde sorun yok. Doktorumuzda bunu araştırmak için bazı ek testler istedi sperm dna hasar testi yaptırdık o da normal geldi. Bir de ikimizden de kromozom analizi testi istedi onların sonuçlarının çıkmasını bekliyoruz 1 ay sürüyormuş çıkması ona göre tedavimiz planlanıcak.Aminnn inşaAllah doktorumlada konuşamadım pazar olduğu için sana ne dediler bundan sonraki süreç için
Anladım hepimizin yolu aynı ancak yolculuk hikayelerimiz farklı. 5. Gün embriyosu 5aa kalpteydi benim embriyomda rahim kalınlığım prolaktin progesteron her şey çok iyi demişti ne oldu da tutmadı bilmiyorum çok üzgünümBenim geride dondurulmuş embriyom da yok canım inşallah senin vardır. O yüzden sürece en baştan başlıcam. Doktorda çok bir açıklama yapmıyor açıkçası yüzdelik ihtimaller diyor. Bizde yumurta sayısı iyiydi 15 yumurta toplandı 13 tane döllenmesine rağmen sadece 1 tane embriyo oldu. Diğerlerinin gelişimleri yavaştı sorunun ne olduğunu da bilmiyoruz spermde sorun yok. Doktorumuzda bunu araştırmak için bazı ek testler istedi sperm dna hasar testi yaptırdık o da normal geldi. Bir de ikimizden de kromozom analizi testi istedi onların sonuçlarının çıkmasını bekliyoruz 1 ay sürüyormuş çıkması ona göre tedavimiz planlanıcak.
Çok üzüldümCikti sonucum. 2.27 benim de
Üzüldüm senin içindeCikti sonucum. 2.27 benim de
Hayırlı olsun canım, bende de yorgunluk bitkinlik çok olmuştu işe başladım sonra biraz daha iyi oldum günden güne. Transfer günü genelde sayılmıyor. Transfer +3.günündesin sen 28inde olduysanMerhabalar kizlarben estradiol ve progesteron transferde önce kullanmistim transferden sonra devam ettim ama ekleme plarak progesteron fitil takiyorum yani ilaclar aslinda önceki le ayni. Benim yanliz su iki gündür asiri derece istah var ve sürekli uyuyorum bu normal degil yorgunluk bitkinlik var bende yarin işe başlayacağim nasil calişacağim bilemiyorum vünkü uyku ve halsizlik var bende. Transferi ben 28.08 da oldum.
Merak ettiğim bir konu daha var. Transfer günü de gün olarak sayiyormu yani bugün benim transferinden sonra dörtuncu günmü oluyor yoksa ücüncü günmü?
Ben de 29unda oldum . Siz de doğal transferdi sanırım . Siz 3. Ben 2. Günümdeyim. Ben uzanacak vakit bile bulamıyorumMerhabalar kizlarben estradiol ve progesteron transferde önce kullanmistim transferden sonra devam ettim ama ekleme plarak progesteron fitil takiyorum yani ilaclar aslinda önceki le ayni. Benim yanliz su iki gündür asiri derece istah var ve sürekli uyuyorum bu normal degil yorgunluk bitkinlik var bende yarin işe başlayacağim nasil calişacağim bilemiyorum vünkü uyku ve halsizlik var bende. Transferi ben 28.08 da oldum.
Merak ettiğim bir konu daha var. Transfer günü de gün olarak sayiyormu yani bugün benim transferinden sonra dörtuncu günmü oluyor yoksa ücüncü günmü?
Hayırlı olsunMerhabalar kizlarben estradiol ve progesteron transferde önce kullanmistim transferden sonra devam ettim ama ekleme plarak progesteron fitil takiyorum yani ilaclar aslinda önceki le ayni. Benim yanliz su iki gündür asiri derece istah var ve sürekli uyuyorum bu normal degil yorgunluk bitkinlik var bende yarin işe başlayacağim nasil calişacağim bilemiyorum vünkü uyku ve halsizlik var bende. Transferi ben 28.08 da oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?