Günaydın canım bende çarşamba günü öyle yapmayı düşünüyorum. Acilden girince tüp bebek tedavisi için beta hcg bakılması gerekiyor deyince yaparlar diye düşünüyorum. Bende senin gibi yapacağım.Günaydın kızlar bugün kan vereceğim devlette acile gitsem direk bakarlar mı sizce kadın doğum sırayla uğraşmak beklemek istemiyorum
Ne kadar soluk ? Benim ilk 2 festim bayağı soluktu sonra koyulaşmaya başladıKızlar kaset testin C çizgisi koyulaşmıyor ve soluk kalıyorsa sizce bozuk mudur?
Gündüz giderseniz sizi polikliniğe yönlendirebilirler. Ama doktoruna da bağlı tabiGünaydın kızlar bugün kan vereceğim devlette acile gitsem direk bakarlar mı sizce kadın doğum sırayla uğraşmak beklemek istemiyorum
Ya inşallah bende öyle söyleyeyim bariGünaydın canım bende çarşamba günü öyle yapmayı düşünüyorum. Acilden girince tüp bebek tedavisi için beta hcg bakılması gerekiyor deyince yaparlar diye düşünüyorum. Bende senin gibi yapacağım.
Aksammi gitsemGündüz giderseniz sizi polikliniğe yönlendirebilirler. Ama doktoruna da bağlı tabi
Yani ilk testin kendisinde çıkan çizgi var ya o soluk, ikinci çizgi değil ana testte çıkması gereken ve koyulaşmadı 2 saat sonra bileNe kadar soluk ? Benim ilk 2 festim bayağı soluktu sonra koyulaşmaya başladı
Merhaba, kontrol yani c çizisi koyulaşmadıysa bu testin hatalı olduğunu gösterirYani ilk testin kendisinde çıkan çizgi var ya o soluk, ikinci çizgi değil ana testte çıkması gereken ve koyulaşmadı 2 saat sonra bile Eki Görüntüle 3638217
Ay öyle mi çok rahatladım hayır koyulaşmadı bu şekilde kaldı. Önceden yaptıklarım koyuydu ilk dakikadanMerhaba, kontrol yani c çizisi koyulaşmadıysa bu testin hatalı olduğunu gösterir
Aa ben yanlış anlamışım. Ama hatalı gibi duruyorYani ilk testin kendisinde çıkan çizgi var ya o soluk, ikinci çizgi değil ana testte çıkması gereken ve koyulaşmadı 2 saat sonra bile Eki Görüntüle 3638217
Gündüz gidin polikliniğe yönlendirirse 5ten sonra gidersinizAksammi gitsem
Testinizi tekrarlamalısınız. Hayırlı sonuclar diliyorumAy öyle mi çok rahatladım hayır koyulaşmadı bu şekilde kaldı. Önceden yaptıklarım koyuydu
Amin inşallah teşekkür ederimTestinizi tekrarlamalısınız. Hayırlı sonuclar diliyorum
Evet ben de öyle düşünüyorum yaAa ben yanlış anlamışım. Ama hatalı gibi duruyor
Aynen öyle söyle bence de canım ama akşam üstü gidersen iyi olur yoksa poliklinik sırası alın derler. 4ten sonra gitme imkanı varsa öyle yap benceYa inşallah bende öyle söyleyeyim bari
Test hatalı olabilir bence tekrar yapınAmin inşallah teşekkür ederim
Bence de akşam git. Bende bu gece gideceğim. Test günüm aslında yarın ama gece gideyim dedim. Karnım ağrıyor tüp bebek transferi doktorum bir hcg baktır dedi o yüzden geldim diyeceğim yoksa sövmesinler bize bunun için acili meşgul ediyor diye ama benim ilçe küçük bakarlarAksammi gitsem
Teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum deneyeceğimTest hatalı olabilir bence tekrar yapın
Merhaba! Bende 25inde transfer oldum belimde ve kasıklarımda ağrı olduğum günden beri var bana cuma günü kan ver dediler test yapmadım bekliyorum test yaptınız mı sizCanlar benim dün akşamdan beri adet olacakmışım gibi ağrılar var. Sanki kasıklarımda baskı var gibi hissediyorum. Belim yine aynı şekilde çok şiddetli değil ama ağrıyor. Hiç belirti aramak istemiyorum hayal kırıklığı yaşamamak için ama korkuyorum da kan testi çarşamba günü sabırsızlıkla bekliyorum. Var mı benim gibi 25inde transfer olup transfer sonrasında ovitrelle iğne kullanıp bu belirtileri yaşayan???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?