Ayyyyy çıkınca hemen yazzzzKızlar ben kan vermeye gidiyorum dayanamıyorum artıkkkk.. dua edin nolurrr
Ben yaşadım canım. Kafamı koyduğum yerde uyuyorum.Muhtemelen güzel sonuçlar alacaksınızbeta hcg artmaya başlayınca uyku yapıyormuş. Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Evet 1 saate çıkıyormuş sonuç verdim kanı. Hadi bismillah
Ayyyyy çıkınca hemen yazzzz
Arkadaşımız uykusuzluk yazmış. Ben yanlış okumuşumBen yaşadım canım. Kafamı koyduğum yerde uyuyorum.
Progestan etkisi de olabilir ya da sizin belirtileriniz erken başlamış da olabilir. Benimde midem bugün böyle sanki ağırlık var gibi oldu böyle bulanıyor gibi hissetim ama geçti hatta psikolojik falan dedim kendimeKızlarrr bugün transferimin 9. Günü. Az önce çok tuhaf bir şey yaşandı. Midem yine yanmaya başladı. 2 gün böyle yanmıştı zaten. Dün bir şey yoktu. Az önce durup dururken bir mide yanması oldu. Uzandım. Anında afedersiniz istifa edeceğimi anladım tuvalete zor koştum. Yoğun bir şekilde istifra ettim. Normalde midem bulansa bile hayatta kusamayan bir insanım. Yaptım sonra hiçbir şey olmamıs gibi kalktım. Gebelik beliritisi ile ilgili ise çok erken değil mi ya 9. Gün için. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Kötü düşünmeee iyi gelecekBana öyle bir umutsuzluk çöktü ki anlatamam
Yok cnm kese oluşmuş embriyo gayet güzel yerleşmiş dedi 2 hafta sonra kalp atışlarını duyarsın dedi ozmn tam görünür belkiEmbriyoyu işte gösteriyor dimi sana gösterdi mi kese boş mu dolu mu söyledi mi yani
Hayırlı uğurlu olsuun maşallahKızlar sonuç 37.5 çıktı.. nasıl sizce
Ayy sonucu aldığımdan beri ağlıyorum çok mutluyum çok korkuyordum 0 çıkacak diye
Yaaaa hayırlı olsun canım benimKızlar sonuç 37.5 çıktı.. nasıl sizce
Ayy sonucu aldığımdan beri ağlıyorum çok mutluyum çok korkuyordum 0 çıkacak diye
Hadi hayırlı olsunnnnnnnKızlar sonuç 37.5 çıktı.. nasıl sizce
Hayırlı uğurlu olsuun maşallahinşallah sağlıkla katlanarak artar bu kaçıncı gününüzdüü
Yaaaa hayırlı olsun canım benim3. Gün embriyosu için normal bence
Ben de yârın tekrarlayacağımAmin canım inşallah normaldir chatgbt 20 ve 50 aralığı dedi bugün için ama tabi katlanması önemli. Pazar günü tekrarlayacağım
Ben de yârın tekrarlayacağım
İnşallah canımmmAyyy hadi inşallah katlansın canım senin değerin çok iyidi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?