Bende de çok fena yanma var ama istifra boyutuna ulaşmadı birşey dokındu belkiKızlarrr bugün transferimin 9. Günü. Az önce çok tuhaf bir şey yaşandı. Midem yine yanmaya başladı. 2 gün böyle yanmıştı zaten. Dün bir şey yoktu. Az önce durup dururken bir mide yanması oldu. Uzandım. Anında afedersiniz istifa edeceğimi anladım tuvalete zor koştum. Yoğun bir şekilde istifra ettim. Normalde midem bulansa bile hayatta kusamayan bir insanım. Yaptım sonra hiçbir şey olmamıs gibi kalktım. Gebelik beliritisi ile ilgili ise çok erken değil mi ya 9. Gün için. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Hayırlıolsun canım katlanarak artacak, bak gör sen, nerde yaptırdım tahlili özelde miKızlar sonuç 37.5 çıktı.. nasıl sizce
Ayy sonucu aldığımdan beri ağlıyorum çok mutluyum çok korkuyordum 0 çıkacak diye
Hayırlıolsun canım katlanarak artacak, bak gör sen, nerde yaptırdım tahlili özelde mi
Bilmiyorum ki. Sadece peynir zeytin yemiştim.Bende de çok fena yanma var ama istifra boyutuna ulaşmadı birşey dokındu belki
Ayyy hadi inşallah katlansın canım senin değerin çok iyidi
Bende de dün oldu canım ya otururken birden öyle bi bulantı geldi ki öğürdüm kusmamak için tuttum resmen kendimi ama şimdiden bunun belirti olabiliceğinede pek inanamıyorum senin göğüs ağrın falan başladı mıKızlarrr bugün transferimin 9. Günü. Az önce çok tuhaf bir şey yaşandı. Midem yine yanmaya başladı. 2 gün böyle yanmıştı zaten. Dün bir şey yoktu. Az önce durup dururken bir mide yanması oldu. Uzandım. Anında afedersiniz istifa edeceğimi anladım tuvalete zor koştum. Yoğun bir şekilde istifra ettim. Normalde midem bulansa bile hayatta kusamayan bir insanım. Yaptım sonra hiçbir şey olmamıs gibi kalktım. Gebelik beliritisi ile ilgili ise çok erken değil mi ya 9. Gün için. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Eveet canım çok az kaldı son 2 gün. Pzt vericem bende inşallah çok sabırsızlanıyorum. Bi yanım çok umutlu bi yanım da korkuyorum bakalım ne olucak son 5 gündür de hiç dikkat etmiyorum bebek falan çok kaldırdım bir şey olur mu diye de tedirgin oluyor insanSenin ne zaman test günün kuzum az kaldı dimi
Ayy pozitif gelmiş canım inşallah artar doktoruna gönderdin mi sonucunu. Benimde 3.gün embriyosu bende pzt vericem kan 12.gün oluyor test günümKızlar sonuç 37.5 çıktı.. nasıl sizce
Ayy sonucu aldığımdan beri ağlıyorum çok mutluyum çok korkuyordum 0 çıkacak diye
Yaaa çok şükür inş katlanarak artar çok sevindim miniğin seninle
AminKızlar sabah erken gebelik testi yaptım. İlk kez çift çizgiyi görüyorum. Darısı isteyen tüm kızkardeşlerimin başına. Umarım bu topikten hepimiz hamile olarak ayrılırız
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese bizedeKızlar sabah erken gebelik testi yaptım. İlk kez çift çizgiyi görüyorum. Darısı isteyen tüm kızkardeşlerimin başına. Umarım bu topikten hepimiz hamile olarak ayrılırız
Ayy pozitif gelmiş canım inşallah artar doktoruna gönderdin mi sonucunu. Benimde 3.gün embriyosu bende pzt vericem kan 12.gün oluyor test günüm
Daha önceki çatlatma iğnesi tedavilerinde ve iki aşılamada idrarda hep negatif görünce hiç yapasım gelmiyor canım. O tek çizgi benim çok moralimi bozdu o yüzden bekliyorum kan testi gününüSağol canım değer beni biraz korkuttu ama tabiki önemli olan katlanması. Doktordan gizli yaptım sırf meraktan o gününü bekle diyordu. Oyüzden paylaşmadım zaten oda tekrarla diyecekti. Hadi inşallah senin değerinde çok iyi gelir sen tam gününde yaptırıyosun maşallah sabırlısın. Ben dün idrarda bugün kanda baktım meraktan
Daha önceki çatlatma iğnesi tedavilerinde ve iki aşılamada idrarda hep negatif görünce hiç yapasım gelmiyor canım. O tek çizgi benim çok moralimi bozdu o yüzden bekliyorum kan testi gününü
Canım bende hiç göğüs ağrısı yok sıfır. Ama benim hiç ağrımaz zaten normalde de. Adet öncesinde de ağrımaz . Ondan dolayı mı acaba. Çünkü gebelik belirtileri adet belirtileriniz ile aynıdır diyorlar.Bende de dün oldu canım ya otururken birden öyle bi bulantı geldi ki öğürdüm kusmamak için tuttum resmen kendimi ama şimdiden bunun belirti olabiliceğinede pek inanamıyorum senin göğüs ağrın falan başladı mı
Günaydın, bugün mü kan vereceksiniz?Kızlar günaydın dualarınızı eksik etmeyinnnkalbim yerinden çıkacak gibi
Evet vereceğim Yoldayım!Günaydın, bugün mü kan vereceksiniz?
Kaçıncı gün bugün?Evet vereceğim Yoldayım!
11. GünKaçıncı gün bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?