- 15 Kasım 2023
- 592
- 316
- 23
Ay hadi bakalım çok heyecanlı11. Gün
5. Gün çift embriyodu çok heyecanlıyım inşallah çıkarken mutluluktan ağlarımAy hadi bakalım çok heyecanlıkaçıncı gün embriyosuydu?
Ayy hem de çift5. Gün çift embriyodu çok heyecanlıyım inşallah çıkarken mutluluktan ağlarım
Yapmıştı. 8. Gün atmıştım hatta kaset çok siliktiAyy hem de çifthiç idrar testi yaptınız mı?
5. Gün çift embriyodu çok heyecanlıyım inşallah çıkarken mutluluktan ağlarım
Bugün net çıkar kandaYapmıştı. 8. Gün atmıştım hatta kaset çok silikti
Tabiki hemen edeceğimBugün net çıkar kandabenim de 10. Gün bugün. Ben de tekrar vereceğim. Haber et bize sonucu
11. Gün
Çok güzel maşallah hadi gözünüz aydın olsunKızlarrrrr sonuç 183 çıkmış, ellerim titriyor heyecandanyanlış mı yazıyor diye on kez kontrol ettim (transferin 8. Günü 1 tane 5. Gün embriyosu)
Teşekkür ederimÇok güzel maşallah hadi gözünüz aydın olsun
Bnde bugun vericem hayırlı sonuçlar alalım inşallahKızlar günaydın dualarınızı eksik etmeyinnnkalbim yerinden çıkacak gibi
Önceki değeriniz kaçtı ? Kaçıncı günde baktırmıştınız?Bnde şuan hastanedeyim kan vericem 11. Gün inşallah yükselmiştir dua edin nolur aşırı stres yaptım
9. Gunde baktırdığım 47 idi şuan 11. Gun bakalım beklıyorum suanÖnceki değeriniz kaçtı ? Kaçıncı günde baktırmıştınız?
Hadi güzel sonuçlara inşallah9. Gunde baktırdığım 47 idi şuan 11. Gun bakalım beklıyorum suan
İnşallah aminnHadi güzel sonuçlara inşallah
8. Gün baktırdım canımİnşallah aminnsiz kaçıncı gün baktırmıştınız
8. Güne göre değeriniz çok iyi maşallah gercekten çok sevindim8. Gün baktırdım canım
Teşekkür ederim8. Güne göre değeriniz çok iyi maşallah gercekten çok sevindim
Amiiinnn inşallah Allahım lütfennnTeşekkür ederimiki katına çıkması gerekiyor sanırım bugün. Umarım sorunsuz bir şekilde artar değerlerimiz
Sonuç ne zaman çıkıyormuş?Amiiinnn inşallah Allahım lütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?