2 saat demişlerdi yarım saattir kaldıSonuç ne zaman çıkıyormuş?
İnşallah canım çok umudum yok gibi amaHaklısın canım kesin bir sonuç alamıyor insan idrarda.. sen sabret inşallah pozitifi alırsın ağır işler yapma
Ne bileyim canım ya moralim düştü biraz bakalım bekleyip görücezCanım bende hiç göğüs ağrısı yok sıfır. Ama benim hiç ağrımaz zaten normalde de. Adet öncesinde de ağrımaz . Ondan dolayı mı acaba. Çünkü gebelik belirtileri adet belirtileriniz ile aynıdır diyorlar.
Yaptınız mı idrar testiİnşallah canım çok umudum yok gibi ama
İnşallah canım çok umudum yok gibi ama
Hayır yapmadım hiç testYaptınız mı idrar testi
Evet canım pozitif düşünmek lazım haklısın ama bazen insana böyle nedense geliyor göğüs ağrısı moralimi çok bozdu benim ara ara kasık ağrısı da oluyorValla bende de oluyor ara ara umutsuzluk hala da var normal bence bunca yaşadığımız şeye göre.. Ama pozitifi de düşünmek şart dimi canım
Kızlar kötüyüm 13 çıkmış doktoru bekliyorum ağlayarakdua edin olumlu konuşsun
Evet canım pozitif düşünmek lazım haklısın ama bazen insana böyle nedense geliyor göğüs ağrısı moralimi çok bozdu benim ara ara kasık ağrısı da oluyor
İşte canım şuan gebelik belirtisi olmaz diye zaten adet mi olucam düşüncesi oldu bende göğüs ağrısı çünkü oluyor hep adet öncesindeKasık ağrısı bendede çok var iğne vurunduğum günden berii buna moralini bozma bakayımmm.. göğüs ağrısıda ilaçların etkisiyle oluyor hep. Şuanda gebelik belirtimizin olması ihtimali yokki
İnşallah geç tutunmadır canım dualarımız senleKızlar kötüyüm 13 çıkmış doktoru bekliyorum ağlayarakdua edin olumlu konuşsun
İşte canım şuan gebelik belirtisi olmaz diye zaten adet mi olucam düşüncesi oldu bende göğüs ağrısı çünkü oluyor hep adet öncesinde
Merhaba kızlar bende azonce transferimi oldum.transferr öncesi embriyolog bilgi vardı 3 embriyomuzdan ikisi coznurken dejenerasyona uğramış canlı hücresi kalmamış son embriyomuzdada ölen hücre olmuş ama canlı hücreleri var o yüzden transfer yapacağız dedi.doktorum moral verdi ihtimal düşük olsaydı transferini yapmazdım dedi inşallah bana sımsıkı tutunur birakmaz
E niye o kadar moraliniz, bozuk yüksek tutun, çıkacak, bak gör bende hiç oturmadım, transferden sonra hep gezdim ağır kaldırdım onu düşünme olacakHayır yapmadım hiç test
İnşallah dua edinİ
İnşallah geç tutunmadır canım dualarımız senle
İnşallah canımİnşallah değildir canım bebeğin seninledir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?