Ağustos ayı transfer olacaklar

kızlar perşembe erken gebelik yaptım silik çıktı bugünde böyle yine çook derinlerde sanki

Eklentiler

• IMG20250816100413.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 32
Ne bileyim canım ya moralim düştü biraz bakalım bekleyip görücez

Valla bende de oluyor ara ara umutsuzluk hala da var normal bence bunca yaşadığımız şeye göre.. Ama pozitifi de düşünmek şart dimi canım
Evet canım pozitif düşünmek lazım haklısın ama bazen insana böyle nedense geliyor göğüs ağrısı moralimi çok bozdu benim ara ara kasık ağrısı da oluyor

Evet canım pozitif düşünmek lazım haklısın ama bazen insana böyle nedense geliyor göğüs ağrısı moralimi çok bozdu benim ara ara kasık ağrısı da oluyor

Kasık ağrısı bendede çok var iğne vurunduğum günden berii buna moralini bozma bakayımmm.. göğüs ağrısıda ilaçların etkisiyle oluyor hep. Şuanda gebelik belirtimizin olması ihtimali yokki

Kasık ağrısı bendede çok var iğne vurunduğum günden berii buna moralini bozma bakayımmm.. göğüs ağrısıda ilaçların etkisiyle oluyor hep. Şuanda gebelik belirtimizin olması ihtimali yokki
İşte canım şuan gebelik belirtisi olmaz diye zaten adet mi olucam düşüncesi oldu bende göğüs ağrısı çünkü oluyor hep adet öncesinde

Merhaba kızlar bende azonce transferimi oldum.transferr öncesi embriyolog bilgi vardı 3 embriyomuzdan ikisi coznurken dejenerasyona uğramış canlı hücresi kalmamış son embriyomuzdada ölen hücre olmuş ama canlı hücreleri var o yüzden transfer yapacağız dedi.doktorum moral verdi ihtimal düşük olsaydı transferini yapmazdım dedi inşallah bana sımsıkı tutunur birakmaz

Hayırlı olsun canım transferinn inşallah annesine sımsıkı tutunur canım. Evet benim doktorumda tutma ihtimali olmasa imha ederdim bu kadar ilaçla seni yormazdım demişti. Ona güven şimdi heyecanlı bekleme zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…