- 20 Ocak 2022
- 324
- 287
- 53
İnşallah canım doktor moral verdi biraz daha içim rahatladi onunla konusunca ama hiç böyle birşey beklemiyorduk birden duyunca moralimiz bozulduHayırlı olsun canım transferinninşallah annesine sımsıkı tutunur canım. Evet benim doktorumda tutma ihtimali olmasa imha ederdim bu kadar ilaçla seni yormazdım demişti. Ona güven şimdi heyecanlı bekleme zamanı
İnşallah canım doktor moral verdi biraz daha içim rahatladi onunla konusunca ama hiç böyle birşey beklemiyorduk birden duyunca moralimiz bozuldu
Canım çıktı mı sonucun?2 saat demişlerdi yarım saattir kaldı
kızlar perşembe erken gebelik yaptım silik çıktı bugünde böyle yine çook derinlerde sanki
Belki geç tutunmadır. Düşük değer çıkıp sonradan yükselen de çok okudum bu sitede. Ne dedi doktorunuz?Kızlar kötüyüm 13 çıkmış doktoru bekliyorum ağlayarakdua edin olumlu konuşsun
Ne bileyim canım ya moralim düştü biraz bakalım bekleyip görücez
5. Gün çift embriyodu çok heyecanlıyım inşallah çıkarken mutluluktan ağlarım
Tebrikklerrr canim insallah katlanarak devam edecektir. Darisi basimiza insallah. Yanlis hatirlamiyorsam senin de 3.gun embriyosuydu sanirim. Ben de oyleyim. Transfer + 5 . Gun ben de hic belirti yok. Sen de oldu mu ne zaman belirti oldu acaba biraz bu konuda bilgi verebilir misin.?Kızlar sonuç 37.5 çıktı.. nasıl sizce
Ayy sonucu aldığımdan beri ağlıyorum çok mutluyum çok korkuyordum 0 çıkacak diye
Evet çıktı 110 olmuş çok şükürCanım çıktı mı sonucun?
Çok güzel hadı hayırlı olsun inşallahKızlar sonuç 37.5 çıktı.. nasıl sizce
Ayy sonucu aldığımdan beri ağlıyorum çok mutluyum çok korkuyordum 0 çıkacak diye
Tebrik ederim insallan katlanarak devam edecektirEvet çıktı 110 olmuş çok şükürdr her 2 günde bir takip etcek 28 ine kadar bakalım inşallah yükselmeye devam eder
Tebrikklerrr canim insallah katlanarak devam edecektir. Darisi basimiza insallah. Yanlis hatirlamiyorsam senin de 3.gun embriyosuydu sanirim. Ben de oyleyim. Transfer + 5 . Gun ben de hic belirti yok. Sen de oldu mu ne zaman belirti oldu acaba biraz bu konuda bilgi verebilir misin.?
Evet çıktı 110 olmuş çok şükürdr her 2 günde bir takip etcek 28 ine kadar bakalım inşallah yükselmeye devam eder
Pazartesi inşallah ama salı günü çılar ancakİdrarda geç çıkıyormuş zaten kan günün ne zaman canım pozitif gözüküyor inşallah
Evet çıktı 110 olmuş çok şükürdr her 2 günde bir takip etcek 28 ine kadar bakalım inşallah yükselmeye devam eder
Çok güzel hadı hayırlı olsun inşallahkatlana katlana devam edecek inşallah Allahım izniyle
Aminn canım inşallah hepimizeeeAyyyy çok sevindim canımmmmaşallah sizeee... darısı bana ve hepimize
Çok sağolunçok sevindim. Hayırlı olsun
Aminn inşallah çok teşekkür ederimTebrik ederim insallan katlanarak devam edecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?