Ağustos ayı transfer olacaklar

İnşallah canım doktor moral verdi biraz daha içim rahatladi onunla konusunca ama hiç böyle birşey beklemiyorduk birden duyunca moralimiz bozuldu

İnşallah canım doktor moral verdi biraz daha içim rahatladi onunla konusunca ama hiç böyle birşey beklemiyorduk birden duyunca moralimiz bozuldu

Doğru herşey hayalimizdeki gibi olmuyor ama ben hep şöyle düşündüm hiç embriyo kalmayadabilirdi ve transferi hayal ederken en başa dönmek zorunda kaladabilirdim
Yani cnm şuan transferi oldun ya keyfine bak bu duyguyu yaşamak çok güzel

Kızlar sonuç 37.5 çıktı.. nasıl sizce
Ayy sonucu aldığımdan beri ağlıyorum çok mutluyum çok korkuyordum 0 çıkacak diye
Tebrikklerrr canim insallah katlanarak devam edecektir. Darisi basimiza insallah. Yanlis hatirlamiyorsam senin de 3.gun embriyosuydu sanirim. Ben de oyleyim. Transfer + 5 . Gun ben de hic belirti yok. Sen de oldu mu ne zaman belirti oldu acaba biraz bu konuda bilgi verebilir misin.?

Canım seninde transferin hayırlı olsun inşallah.. evet benim 3.gündü çift embriyo transferi oldum. Valla benim kasık ağrısı oldu. Kabızlık gaz çok oldu. İğnelerden de kaynaklı bunlar tabiki. Transfer sonrası 3.gün ve 5.günde çok az sürüntü şeklinde bir defalık lekelenme oldu. Onun dışında bişey olmadı bugün 11.gün benimde. Yarın testim var inşallah katlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…