Ağustos ayı transfer olacaklar

Kızlar 14. Gün beta hcg 390 geldi. Hala artış var. İnanın kafayı yicem. Kimyasal gebelikse yavaş yavaş düşmesi gerekmiyor mu?

8. Gün 183
10. Gün 225
12. Gün 272
14. Gün 390
canım benim de artıyordu ama ilacı bırakınca düşüyor iki günde 90 dan 53 e düştü benim. ilacı bırakınca bir hafta içinde sıfırlanıp adet olmanı bekliyorlar

Kizlar ben transferden 2 hafta önce 5 gün akşamları 8 de femare tablet hap kullandım sonra 1 hafta benimde yumurtalarımı takip ettiler 21 cm olduğunda transfere hazırız dediler bu sekilde olan var mi acaba
Bende transferden 1 hafta önce estrofem diye bir östrojen salgılayıcı ilaçla başladım. Devamında progestan dex25 , progestan fitil, ve iki çeşit antibiyotik, corasprin ve oksapar kan sulandırı iğne, D vitamini şeklinde devam ettim. Bende polikistik over sendromu olduğu için ilaçla östrojen hormonu tedavisi uygun gördü doktorum. Diğer taraftan da tiroid ilacımıda aksatmadan devam ediyorum. Transferden sonra antibiotikleri bırakmamı istediler. Gebelik oluşunca bile 12. Haftaya kadar diğer ilaçlara devam edicekmişim

Son düzenleme:
tirodin mi yüksek bende levotiron 25 ml kullanıyordum ama transferden önce bıraktım

direk yasak denmedi ama ödem atıcı etkisi olduğu için burada okumuştum yasaklayan doktorları.. nar suyunu bile istemiyor bazı doktorlar
sormadım direk kendim yasakladım
Bana doktorum özellikle yiyebilirsin dedi de ondan merak, ettim kabak çekirdeği ve ananas

Kızlar 14. Gün beta hcg 390 geldi. Hala artış var. İnanın kafayı yicem. Kimyasal gebelikse yavaş yavaş düşmesi gerekmiyor mu?

8. Gün 183
10. Gün 225
12. Gün 272
14. Gün 390
Ne güzel yükselmiş 3gün oldu mu ya doktorla görüştün mü yeni değerden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…