- 26 Mart 2023
- 251
- 208
- 33
canım benim de artıyordu ama ilacı bırakınca düşüyor iki günde 90 dan 53 e düştü benim. ilacı bırakınca bir hafta içinde sıfırlanıp adet olmanı bekliyorlarKızlar 14. Gün beta hcg 390 geldi. Hala artış var. İnanın kafayı yicem. Kimyasal gebelikse yavaş yavaş düşmesi gerekmiyor mu?
8. Gün 183
10. Gün 225
12. Gün 272
14. Gün 390
Evet sanırım aynı ama sadece ben coraspin kullanıyorum.ELIF7007 benzer durum sanırım
Benim yumurtalarım kendiliğinden büyüyor olunca büyütmek için bir ilaç kullanmadım ama kan sulandırıcı ve folik asit kullanıyorumELIF7007 'İn hapları farklı sanırım
Evet Kemal hoca da çok iyi Hande hanimda öyle. Gayet başarılı ve ilgililer.Ben de ilk önce Kemal özgüre gitmiştim daha sonra şafak hocada devam etti Kemal hoca da çok iyi hep duyuyorum
Yeme içmeyle ilgili bişeyler söyledi mi doktorlar sana birde Antalya merkezde misinEvet Kemal hoca da çok iyi Hande hanimda öyle. Gayet başarılı ve ilgililer.
Benimde tedavim bahçecide sürüyor. İlk deneyimim ama süreç gayet güzel geçti ilgileri alakaları güleryüzlüler.Özellikle doktorum çok tatlıBahçeci yani laboratuvar olarakta iyi bir yer
Bende transferden 1 hafta önce estrofem diye bir östrojen salgılayıcı ilaçla başladım. Devamında progestan dex25 , progestan fitil, ve iki çeşit antibiyotik, corasprin ve oksapar kan sulandırı iğne, D vitamini şeklinde devam ettim. Bende polikistik over sendromu olduğu için ilaçla östrojen hormonu tedavisi uygun gördü doktorum. Diğer taraftan da tiroid ilacımıda aksatmadan devam ediyorum. Transferden sonra antibiotikleri bırakmamı istediler. Gebelik oluşunca bile 12. Haftaya kadar diğer ilaçlara devam edicekmişimKizlar ben transferden 2 hafta önce 5 gün akşamları 8 de femare tablet hap kullandım sonra 1 hafta benimde yumurtalarımı takip ettiler 21 cm olduğunda transfere hazırız dediler bu sekilde olan var mi acaba
Yaaa hadi inşallah artmaya devam ederKızlar 14. Gün beta hcg 390 geldi. Hala artış var. İnanın kafayı yicem. Kimyasal gebelikse yavaş yavaş düşmesi gerekmiyor mu?
8. Gün 183
10. Gün 225
12. Gün 272
14. Gün 390
Benim şuan hiç cesaretim yok onaHic belirti arama canım bir oluyor bir olmuyor.
Bir arkadaşımız pozitifi görmüş bak bizde mi yapsak test
tirodin mi yüksek bende levotiron 25 ml kullanıyordum ama transferden önce bıraktımBende transferden 1 hafta önce estrofem diye bir östrojen salgılayıcı ilaçla başladım. Devamında progestan dex25 , progestan fitil, ve iki çeşit antibiyotik, D vitamini şeklinde devam ettim. Bende polikistik over sendromu olduğu için ilaçla östrojen hormonu tedavisi uygun gördü doktorum. Diğer taraftan da tiroid ilacımıda aksatmadan devam ediyorum. Transferden sonra antibiotikleri bırakmamı istediler. Gebelik oluşunca bile 12. Haftaya kadar diğer ilaçlara devam edicekmişim
Benimde yok inan ki ama Birgün mecbur yapacağızBenim şuan hiç cesaretim yok ona
İyi artiyor bideKızlar 14. Gün beta hcg 390 geldi. Hala artış var. İnanın kafayı yicem. Kimyasal gebelikse yavaş yavaş düşmesi gerekmiyor mu?
8. Gün 183
10. Gün 225
12. Gün 272
14. Gün 390
Bana doktorum özellikle yiyebilirsin dedi de ondan merak, ettim kabak çekirdeği ve ananasdirek yasak denmedi ama ödem atıcı etkisi olduğu için burada okumuştum yasaklayan doktorları.. nar suyunu bile istemiyor bazı doktorlar
sormadım direk kendim yasakladım
Ne güzel yükselmiş 3gün oldu mu ya doktorla görüştün mü yeni değerden sonraKızlar 14. Gün beta hcg 390 geldi. Hala artış var. İnanın kafayı yicem. Kimyasal gebelikse yavaş yavaş düşmesi gerekmiyor mu?
8. Gün 183
10. Gün 225
12. Gün 272
14. Gün 390
İlaçlara devam et, 1 hafta sonra tekrar kan ver dedi.Ne güzel yükselmiş 3gün oldu mu ya doktorla görüştün mü yeni değerden sonra
Halâ ümit var demekki süperİlaçlara devam et, 2 hafta sonra tekrar kan ver dedi.
Ayy bilmiyorum ki bakalım inşallahHalâ ümit var demekki süper
Ananas bu süreçte faydalı diye biliyorum bendeBana doktorum özellikle yiyebilirsin dedi de ondan merak, ettim kabak çekirdeği ve ananas
Meryem süresi ni okuAyy bilmiyorum ki bakalım inşallah
Kuzum levotiron neden bıraktın hashimato varsa düzenli kullanılacak bi ilaç. Hele transferden önce riskli değil mi? 2.5 altı istiyorlar tsh ı doktorlartirodin mi yüksek bende levotiron 25 ml kullanıyordum ama transferden önce bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?