Ağustos ayı transfer olacaklar

Hayırlı olsun cnm inşallah katlanarak artar değerin benimde 10.gün 37 di 14.gün 407 oldu. İnşallah senden de güzel haberlerini bekliyorum

Hayırlı olsun cnm inşallah katlanarak artar değerin benimde 10.gün 37 di 14.gün 407 oldu. İnşallah senden de güzel haberlerini bekliyorum
Yaa maşallah ne güzel artmış umut oldunuz bana bu sureci yaşıyan herkes için o kadar çok dua ediyorum ki Allah kolaylıkla hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Yaa maşallah ne güzel artmış umut oldunuz bana bu sureci yaşıyan herkes için o kadar çok dua ediyorum ki Allah kolaylıkla hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Aminn cnmm inşallah yaa gerçekten o kadar zor ki... Rabbimin emeklerimizin dualarımızın karşılığını versin

Benimde tedavim bahçecide sürüyor. İlk deneyimim ama süreç gayet güzel geçti ilgileri alakaları güleryüzlüler.Özellikle doktorum çok tatlı
Ben de fiyatlar hariç memnunum gittiğim klinikten siz hangi doktora gidiyorsunuz. Ben de Doktorumu değiştirmeyi düşünmedim doktorumdan da memnunum onunla alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum hemşireler falan da güler yüzlü ilgililer sizin sonuç belli oldu mu

gerçekten nasipten öte köy yok... hayırlısı olsun senin adına da sevindim gerçekten. sen neler yiyip içiyosun nasıl geçirdin test yapana kadar süreci

Ekstra hiç bir şey yapmadım ben canım.Nar suyu vs içmedim her gün çıktım dolaştım ilk üç gün evdeydim ama yatmadım sürekli.Hala da dışarıdayım çık kafa dağıt zaman geçmiyor yoksa kefir içtim sadece hep içerim onu da bir de arada çiğ ceviz yiyorum ama onlarla alakası bence olmayabilir

Dış gebelik mi kimyasal mı sanırım değerlere göre anlayacağız. Dış gebelik olmasından korkuyorum. Kürtaj ile sonlandırılıyor ve sonrası da 3 ay bekliyorsun

Dış gebelikte de değer az mı yükseliyormuş canım hiç duymamıştım ne zaman belli olacak

Dış gebelikte de değer az mı yükseliyormuş canım hiç duymamıştım ne zaman belli olacak
Evet onda da az yükseliyormuş. Ama 2000lere kadar çıkabiliyormuş. Kese tüplerde oluşuyor ve bu çok riskli bir durum. İç kanama geçiren var bu yüzden. O yüzden değerim hiç artmadan azalsa daha çok sevineceğim. Doktor ilaçlara devam etmemi söyledi çok az da olsa belki sağlıklı ilerleme ihtimaline karşı bıraktırmak istemedi. Bekleyip göreceğiz

Teşekkür ederim doktorumla gorusecegim. İlaçlar çok sorun olmayabilir anladığım kadarıyla. Ama transfer sonrası daha yavaş hareket etmek de önemli sanırım. Ben de cesaret edemeyeceğim galiba

Hahaha ilk 3 gün o ya ben sonra haftasonu Yunana kaçıcam mesela keseyi salı görmeye gidicem.Deniz havuz yasakmış sadece ama diğer doktor denize de girebilirsin dedi ama denize girmem bu kez sonrakine artık.Kafa dağıtırsın ama önce doktoruna sor tabi ki sen

Aa hiç bilmiyordum benim de değerim 1748 de kaldı 3. De sonra kan verme dediler 10 gündür kan vermiyorum hiç belirti falan da yok salı doktoruma gidicem acaba yine kan mı versem ben de bilemedim.Dün cildiye doktorı da boşa kan verme zaten alerjin var dedi vazgeçirdi beni

Değerin düzenli şekilde arttıysa tekrar kan vermene gerek yok

Dahiliye doktorum transferde bırakman gerekiyor demisti 2 gün sonra kan vericem tekrar baktırırım degerime
Bende bunu doktoruma danışayım ben 50 lik kullanıyorum tsh 2.33 şu an değerlerim 3 lerde 4 lerdeyken çocuk yapma diyordu dahiliye doktorum. Zor düşürdüm gerçekten 6 7 ayımı aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…