Yok bizimde tüp bebekler oldu ilki şimdi ikinciyi yaptık hayırlısı olsun bizden bi test istenmedi direk giriştik tedaviye rahim filmi çekilmiştir sadeceBenim de öyle canım doğru düzgün bir sebep bulamıyorlar sebepsiz diyorlar işte şimdi sperm dna hasar testi bakılacak ikimiz de kromozom testi verdik onlara bakacaklar bakalım bunlarda bir şey çıkacak mı bizde dört yıllık evliyiz üç yıldır da tedavilerle uğraşıyoruz dört sene sonra normal mi oldu
Asla yanlış yere heveslendirmek istemem ama ilkmtüp bebeğimde böyle yazışırken bir arkadaşın böyle düzensiz artıyordu hatta onada kimyasal demişlerdi ama onunherşeyş sağlıkla ilerledi bir kızı oldu yanlış heveslere bizim yüzümden kapış istemem ama hani derler ya can çıkmadan ümit kesilmez vazgeçme son ana kadar umut et dua etEğer kimyasalsa hemen adetle başlarız dedi ama dış gebelikse 3 ay bekliyorsun
1 hafta sonra canımTekrar kan ne zaman vereceksin peki? inşallah yükselir canım hiç beklemediğin anda
1 hafta sonra canımTekrar kan ne zaman vereceksin peki? inşallah yükselir canım hiç beklemediğin anda
inşallah canımAsla yanlış yere heveslendirmek istemem ama ilkmtüp bebeğimde böyle yazışırken bir arkadaşın böyle düzensiz artıyordu hatta onada kimyasal demişlerdi ama onunherşeyş sağlıkla ilerledi bir kızı oldu yanlış heveslere bizim yüzümden kapış istemem ama hani derler ya can çıkmadan ümit kesilmez vazgeçme son ana kadar umut et dua et
Hadi yaAmin canım çok sağolasın.
Yok çatlatma kullanmadık. Tüp bebekten önce yumurta takibi yaptırdığımda çatlatma iğnesi etkisi çok gördüm çift çizgiyihatta bilmeden hamileyim sanıp aileme duyurmuştum sonradan öğrendim hormon iğnesinden dolayı olduğunu.
hayırlı olsunBen meraktan bir test yaptim bugün tf+5
Bu silik çizgiler bekleyince mi çıkıyor hemen çıkıyor muHayirlisi olsun iki tane transfer edildi bakalim nasil ilerleyecekler
Merhaba kan sulandırıcıyı pıhtılaşma test sonuçlarınıza göre mi verdiler acaba?Benim yumurtalarım kendiliğinden büyüyor olunca büyütmek için bir ilaç kullanmadım ama kan sulandırıcı ve folik asit kullanıyorum
Çift çizgi sanırım hadi hayırlısı inşallah kandada pozitifi görürsün canımBen meraktan bir test yaptim bugün tf+5
İnşallah canımHadi yaBu kez inşallah gerçekten duyurursun canım. Hangi doktora gidiyorsun
Bağışıklık baskılayıcının adı nedir?benzer benzer..
progestan dex x 2
estrofem x 4
progestan fitil x 4
bağışıklık baskılayıcı var o da x 2
kan sulandırıcı iğne 1 kez, bi de vitaminler var folik asit, redostim, e vitamini, co fertil, probiyotik
aç tok değişiyo tabi bazıları, ben ilaç takvimi yaptım buzdolabına astım takip ediyorum oradan
adı prograf günde 2 tane içiyorum. hiç bilmiyorum ki ben bitki çayı içme dediler içmiyorumBağışıklık baskılayıcının adı nedir?
Aç tok değiştiği için ilk günler çok zorlayıcıydı. Masanın üstü şu an ilaç dolu. Reçete de masada duruyor. İğneleri hala oraya bakarak yapıyorum.
Ben telefona alarm kurdum. Alarm çalınca eşim de sesleniyor: Alarmın çalıyor diye:))
Bu arada gaz için rezene iyi gelirdi. Rezene içmede bir sıkıntı var mı acaba, bilginiz var mıdır?
Suyun içine taze nane koymayı düşünüyorum bugün. Boş su da bir yere kadar gidiyor sanki.
His yok. 3. günde bir olmama gereken iğneyi olmak için dışarı çıktım, geldim. Yürüyerek gidip geldim toplam 45 dk'da evdeydim. Bir ara eczanede oturdum.adı prograf günde 2 tane içiyorum. hiç bilmiyorum ki ben bitki çayı içme dediler içmiyorum
sizin nasıl geçiyor 3. gün? kasık ağrısı halsizlik falan var mı
Bu arada benim de ilacın adı farklı olmakla birlikte gece 1 tane bağışıklık baskılayıcı. Aynı zamanda rahim içi tutunmayı kolaylaştırıyor, diye okumuştum prospektüste.adı prograf günde 2 tane içiyorum. hiç bilmiyorum ki ben bitki çayı içme dediler içmiyorum
sizin nasıl geçiyor 3. gün? kasık ağrısı halsizlik falan var mı
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerler inşallahBen meraktan bir test yaptim bugün tf+5
Pozitif mi ben anlamadımBen meraktan bir test yaptim bugün tf+5
Ne güzel memnun kalman çok önemli sen o zaman İstanbul’da değilsin hiç duymadım çünkü ben o doktoru. Az kalmış senin de test gününe haberlerini bekliyoruzİnşallah canımNur Dokuzeylül Güngör doktorum. Çok sıcak kanlı sempatik biri oldukçada tecrübeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?