Evet onda da az yükseliyormuş. Ama 2000lere kadar çıkabiliyormuş. Kese tüplerde oluşuyor ve bu çok riskli bir durum. İç kanama geçiren var bu yüzden. O yüzden değerim hiç artmadan azalsa daha çok sevineceğim. Doktor ilaçlara devam etmemi söyledi çok az da olsa belki sağlıklı ilerleme ihtimaline karşı bıraktırmak istemedi. Bekleyip göreceğiz
Eğer kimyasalsa hemen adetle başlarız dedi ama dış gebelikse 3 ay bekliyorsunİnş öyle bir şeye gerek kalmaz canım merak etme bir sonraki denemeyi doktor ne zaman yapabilirsin dedi peki.Bugün dudaklarım şişmiş davul gibi benim
Eğer kimyasalsa hemen adetle başlarız dedi ama dış gebelikse 3 ay bekliyorsun
2.33 iyi maşallah bizim ailede tiroid var en düşük 3 bucuktu inşallah engel olmaz gebeligimeBende bunu doktoruma danışayım ben 50 lik kullanıyorum tsh 2.33 şu an değerlerim 3 lerde 4 lerdeyken çocuk yapma diyordu dahiliye doktorum. Zor düşürdüm gerçekten 6 7 ayımı aldı
İnşallah kuzum işte dikkat etmek gerekiyor ben bundan sebep transfer sonrası bağışıklık baskılayıcı ilaç kullanacak mıyız diye de soracağım doktora çünkü haşhimato bir bağışıklık hastalığı ve gebeliğin ilk 3 ayında bebek tiroidi çektiği için annenin değerleri artıyor.2.33 iyi maşallah bizim ailede tiroid var en düşük 3 bucuktu inşallah engel olmaz gebeligime
Bende tüp bebek doktoruma soracağım şimdi olmadi bidaha dahiliyeye giderimİnşallah kuzum işte dikkat etmek gerekiyor ben bundan sebep transfer sonrası bağışıklık baskılayıcı ilaç kullanacak mıyız diye de soracağım doktora çünkü haşhimato bir bağışıklık hastalığı ve gebeliğin ilk 3 ayında bebek tiroidi çektiği için annenin değerleri artıyor.
Yani normal gebelik olma şansı yok muymuş. Öyleyse neden devam ettiriyor ki ilaçlaraDış gebelik mi kimyasal mı sanırım değerlere göre anlayacağız. Dış gebelik olmasından korkuyorum. Kürtaj ile sonlandırılıyor ve sonrası da 3 ay bekliyorsun
Bana doktorum özellikle yiyebilirsin dedi de ondan merak, ettim kabak çekirdeği ve ananas
kızlar doğrudur bu ananas burada da çok konuşuldu ölçülü tüketmek en güvenlisidirAnanas bu süreçte faydalı diye biliyorum bende
Bana ağustosun 27 sine kan vermem gerektiğini söylediler. Daha bekliyorum. Bir tane erken gebelik testi yaptım diğerini haftasonu yapmayı planlıyorum koyulaşıcak mı diye merak ediyorum kan vermeden önceBen de fiyatlar hariç memnunum gittiğim klinikten siz hangi doktora gidiyorsunuz. Ben de Doktorumu değiştirmeyi düşünmedim doktorumdan da memnunum onunla alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum hemşireler falan da güler yüzlü ilgililer sizin sonuç belli oldu mu
Zaten çok kasmamak lazım, insanın kafası daha çok yoruluyor yoksaEkstra hiç bir şey yapmadım ben canım.Nar suyu vs içmedim her gün çıktım dolaştım ilk üç gün evdeydim ama yatmadım sürekli.Hala da dışarıdayım çık kafa dağıt zaman geçmiyor yoksakefir içtim sadece hep içerim onu da bir de arada çiğ ceviz yiyorum ama onlarla alakası bence olmayabilir
Hayırlısı olsun canım inşallah pozitif görürsün çatlatma iğnesi falan olmadın değil mi onlar yalancı pozitif gösterebiliyormuş 15 güne kadarBana ağustosun 27 sine kan vermem gerektiğini söylediler. Daha bekliyorum. Bir tane erken gebelik testi yaptım diğerini haftasonu yapmayı planlıyorum koyulaşıcak mı diye merak ediyorum kan vermeden önce
Canim hala umut var demekki çok dua et inşallah 1 hafta sonra burda tekrar müjde verirsinİlaçlara devam et, 1 hafta sonra tekrar kan ver dedi.
O gün yaklaşıyorBenimde yok inan ki ama Birgün mecbur yapacağız
Amin canım çok sağolasın.Hayırlısı olsun canım inşallah pozitif görürsün çatlatma iğnesi falan olmadın değil mi onlar yalancı pozitif gösterebiliyormuş 15 güne kadar
Bende hafta sonu acile gitsem mi diye düşünüyorumO gün yaklaşıyorben pazartesi günü yapmayı düşünüyorum canım inşallah
İlaçları iğneleri kullanmaya devam et dedi doktorum.Yok ya değildir Allah korusun moralini bozma adeti bekliyorsun o zaman şimdi değil mi
Bence pazartesiye kadar sabredelim canımBende hafta sonu acile gitsem mi diye düşünüyorum
İlaçları iğneleri kullanmaya devam et dedi doktorum.
Bence pazartesiye kadar sabredelim canım
Dua et bol bol inşallah tutunuyodur güzel haberler alırsın inşallah canımİlaçlara devam et, 1 hafta sonra tekrar kan ver dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?