Ağustos ayı transfer olacaklar

İnş öyle bir şeye gerek kalmaz canım merak etme bir sonraki denemeyi doktor ne zaman yapabilirsin dedi peki.Bugün dudaklarım şişmiş davul gibi benim

2.33 iyi maşallah bizim ailede tiroid var en düşük 3 bucuktu inşallah engel olmaz gebeligime
İnşallah kuzum işte dikkat etmek gerekiyor ben bundan sebep transfer sonrası bağışıklık baskılayıcı ilaç kullanacak mıyız diye de soracağım doktora çünkü haşhimato bir bağışıklık hastalığı ve gebeliğin ilk 3 ayında bebek tiroidi çektiği için annenin değerleri artıyor.

Bende tüp bebek doktoruma soracağım şimdi olmadi bidaha dahiliyeye giderim

Bana ağustosun 27 sine kan vermem gerektiğini söylediler. Daha bekliyorum. Bir tane erken gebelik testi yaptım diğerini haftasonu yapmayı planlıyorum koyulaşıcak mı diye merak ediyorum kan vermeden önce

Zaten çok kasmamak lazım, insanın kafası daha çok yoruluyor yoksa

Bana ağustosun 27 sine kan vermem gerektiğini söylediler. Daha bekliyorum. Bir tane erken gebelik testi yaptım diğerini haftasonu yapmayı planlıyorum koyulaşıcak mı diye merak ediyorum kan vermeden önce
Hayırlısı olsun canım inşallah pozitif görürsün çatlatma iğnesi falan olmadın değil mi onlar yalancı pozitif gösterebiliyormuş 15 güne kadar

İlaçlara devam et, 1 hafta sonra tekrar kan ver dedi.
Canim hala umut var demekki çok dua et inşallah 1 hafta sonra burda tekrar müjde verirsin bir önceki pozitif haberini aldığım transferimde6 yıllık evliydim ve bu 6 yıllık surecte bir aşılama bir tüp bebek deneyimim negatifti ben test yaparken hüngür hüngür ağlamıştım negatif çıkacak diye okadar emindim ki sonra çok şükür rabbim pozitif haberini aldırdı o umutsuzluğu iç yanmasını kaç kez yaşadım çok iyi biliyorum o yüzden kimsenin yaşamasını istemem inşallah bebeğin seninledir şuan senden besleniyordur ve annesine en kısa zamanda kendisini gösterirsen ben ve diğer bekleyen tüm arkadaşlar inşallah umudumuzun dualarimizin karsiligini en güzel şekilde alırız bu ay

Hayırlısı olsun canım inşallah pozitif görürsün çatlatma iğnesi falan olmadın değil mi onlar yalancı pozitif gösterebiliyormuş 15 güne kadar
Amin canım çok sağolasın.
Yok çatlatma kullanmadık. Tüp bebekten önce yumurta takibi yaptırdığımda çatlatma iğnesi etkisi çok gördüm çift çizgiyi hatta bilmeden hamileyim sanıp aileme duyurmuştum sonradan öğrendim hormon iğnesinden dolayı olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…