- 18 Şubat 2025
- 117
- 48
- 13
- 29
İnşallah canım benim İnşallahinşaAllah her şey gönlümüzce olsun
Hayır yaşımdan dolayı muhtemelen tedbir için verildi. Yaş 38 benim şu anda. Yoksa test yapılmadı bana.Merhaba kan sulandırıcıyı pıhtılaşma test sonuçlarınıza göre mi verdiler acaba?
Merhaba. Evet akıyor normal bir şey yaniKızlar selam transfer hazırlığında progestan fitil kullananlar gün içinde o fitilden akma oluyor mu ilaç biraz akıyor mu yani?
bugün bende de his yok. yürüyüş yapmana çok sevindim. benim de tam tersi sürekli yorgunluk var. alarmla zor uyandım bugün. çoğunlukla yataktayım. ah o yavaşlamak için ben de çabalıyorum.. ne güzel karın kası yapmışındırHis yok. 3. günde bir olmama gereken iğneyi olmak için dışarı çıktım, geldim. Yürüyerek gidip geldim toplam 45 dk'da evdeydim. Bir ara eczanede oturdum.
Benim uyku problemim oluştu sanki. Çok sık uyanıyorum, dönüyorum sürekli. Erken kalkmak için de zorlamıyorum kendimi son birkaç gündür. 8,30-9 gibi kalkıyorum ama haftaya düzenlerim sanırım.
Kendimi yavaşlatmaya çalışıyorum bir de. Ne kadar çok uzanılması gereken yer, dar ara vs varmış evde. Ve ben neden her işi karnımı kasarak yapıyormuşum... Damacanadan su pompalarken sadece kolumu kullanmayı geliştirmeye çalışıyorum bu ara.
Sizin nasıl geçiyor?
Anladım pozitif güzel sonuçlara inşallahHayır yaşımdan dolayı muhtemelen tedbir için verildi. Yaş 38 benim şu anda. Yoksa test yapılmadı bana.
Çok teşekkür ederimMerhaba. Evet akıyor normal bir şey yani
Bende bakılmadı e2 ve lh bakıldı. Transfer sabahı bakılacakmışKızlar merhabadondurulmuş embriyo transferinden önce progesteron bakıldı mı ? Bakıldıysa kaç çıktı? Benim cumartesi transferim bugün progesteron için kan verdim 32.30 çıktı. Muhtemelen normal bir değer ama merak ettim baktıranlar kaç çıktı
Anladım canım transferin ne zamandı ?Bende bakılmadı e2 ve lh bakıldı. Transfer sabahı bakılacakmış
25inde olacak hayırlısıylaAnladım canım transferin ne zamandı ?
Benim dondurulmuş embriyo transferi 4 gün öncesi bakılmıştı 0.40 çıkmıştı değerim sizinki bana çok yüksek geldi ama kaç olması gerektiğini de hiç bilmiyorum bana o zaman sonuçlarda hiçbir sıkıntı yok gayet iyi transferi planlayabiliriz demişlerdiKızlar merhabadondurulmuş embriyo transferinden önce progesteron bakıldı mı ? Bakıldıysa kaç çıktı? Benim cumartesi transferim bugün progesteron için kan verdim 32.30 çıktı. Muhtemelen normal bir değer ama merak ettim baktıranlar kaç çıktı
Merhaba. Evet akıyor normal bir şey yani
ben Progestan fitil sabah 2 öğlen 2 akşam 2 olacak şekilde kullanıyorum yarım saat yatıyorum ama gerek çamaşırıma gereksede wc de akıyor macun kıvamında. Sordum hemşire normal dedi.Kızlar selam transfer hazırlığında progestan fitil kullananlar gün içinde o fitilden akma oluyor mu ilaç biraz akıyor mu yani?
Merhaba benim yarın (22/08) transferim var Allah nasip ederse. Bugün progesteron hormonuma bakıldı 38 çıktı. doktorum tamam norma dedi. Seninde gayet normal çıkmış o halde.Kızlar merhabadondurulmuş embriyo transferinden önce progesteron bakıldı mı ? Bakıldıysa kaç çıktı? Benim cumartesi transferim bugün progesteron için kan verdim 32.30 çıktı. Muhtemelen normal bir değer ama merak ettim baktıranlar kaç çıktı
Doktorunuz bu sonuca bakıp da mı verdi transfer tarihiniHayırlıysa güzel sonuç al inşallahevet cumartesi günü benim transferim
Ben de merak ettim ChatGPT’e sordum o da böyle diyorMerhaba benim yarın (22/08) transferim var Allah nasip ederse. Bugün progesteron hormonuma bakıldı 38 çıktı. doktorum tamam norma dedi. Seninde gayet normal çıkmış o halde.
İnşallah canım benim inşallahAnladım pozitif güzel sonuçlara inşallah
Taze transfer mi olacaksınız siz. taze transferde bu seviye evet yüksek. ancak dondurulmuş embriyo transferinde 10 üzeri olması gerek pregesteron seviyesi.Ben de merak ettim ChatGPT’e sordum o da böyle diyor
Benim kaç gündür bakılıyor degerlerime. Progesteron bugün 3.49 çıkmış, estradiol 233 çıkmış, lh 9.32 çıkmış. Ben hastaneden telefon bekliyorum ne diyecekler bakalım. Daha transfer günüm belli değil. Doğal olarak ilerleme bekliyorlar.Kızlar merhabadondurulmuş embriyo transferinden önce progesteron bakıldı mı ? Bakıldıysa kaç çıktı? Benim cumartesi transferim bugün progesteron için kan verdim 32.30 çıktı. Muhtemelen normal bir değer ama merak ettim baktıranlar kaç çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?