Ağustos ayı transfer olacaklar

Kızlar selam transfer hazırlığında progestan fitil kullananlar gün içinde o fitilden akma oluyor mu ilaç biraz akıyor mu yani?

Kızlar merhaba dondurulmuş embriyo transferinden önce progesteron bakıldı mı ? Bakıldıysa kaç çıktı? Benim cumartesi transferim bugün progesteron için kan verdim 32.30 çıktı. Muhtemelen normal bir değer ama merak ettim baktıranlar kaç çıktı

bugün bende de his yok. yürüyüş yapmana çok sevindim. benim de tam tersi sürekli yorgunluk var. alarmla zor uyandım bugün. çoğunlukla yataktayım. ah o yavaşlamak için ben de çabalıyorum.. ne güzel karın kası yapmışındır şimdi sıra kol kasında.
Ben sabah kasık ağrım kesilmiş uyandım ve endişelendim neden geçti diye.

Bende bakılmadı e2 ve lh bakıldı. Transfer sabahı bakılacakmış

Benim dondurulmuş embriyo transferi 4 gün öncesi bakılmıştı 0.40 çıkmıştı değerim sizinki bana çok yüksek geldi ama kaç olması gerektiğini de hiç bilmiyorum bana o zaman sonuçlarda hiçbir sıkıntı yok gayet iyi transferi planlayabiliriz demişlerdi

Merhaba. Evet akıyor normal bir şey yani

Kızlar selam transfer hazırlığında progestan fitil kullananlar gün içinde o fitilden akma oluyor mu ilaç biraz akıyor mu yani?
ben Progestan fitil sabah 2 öğlen 2 akşam 2 olacak şekilde kullanıyorum yarım saat yatıyorum ama gerek çamaşırıma gereksede wc de akıyor macun kıvamında. Sordum hemşire normal dedi.

Merhaba benim yarın (22/08) transferim var Allah nasip ederse. Bugün progesteron hormonuma bakıldı 38 çıktı. doktorum tamam norma dedi. Seninde gayet normal çıkmış o halde.

Merhaba benim yarın (22/08) transferim var Allah nasip ederse. Bugün progesteron hormonuma bakıldı 38 çıktı. doktorum tamam norma dedi. Seninde gayet normal çıkmış o halde.
Ben de merak ettim ChatGPT’e sordum o da böyle diyor

Eklentiler

• IMG_7419.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 25
Benim kaç gündür bakılıyor degerlerime. Progesteron bugün 3.49 çıkmış, estradiol 233 çıkmış, lh 9.32 çıkmış. Ben hastaneden telefon bekliyorum ne diyecekler bakalım. Daha transfer günüm belli değil. Doğal olarak ilerleme bekliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…