Ağustos ayı transfer olacaklar

Taze transfer mi olacaksınız siz. taze transferde bu seviye evet yüksek. ancak dondurulmuş embriyo transferinde 10 üzeri olması gerek pregesteron seviyesi.
Ben transferi oldum zaten de transferden 5 gün önce bakılmıştı 0.40tı değer dondurulmuş embriyo transferi idi benim de

Ben transferi oldum zaten de transferden 5 gün önce bakılmıştı 0.40tı değer dondurulmuş embriyo transferi idi benim de
hımm anlamadımki ben bugün verdim 38 çıktı doktorum gayet iyi yarın transfer yapalım dedi. Bilemiyorum inşaAllah hepimiz güzel hayırlı sonuç alalım. sizin ne kadarlık oldu bebeğiniz.

hımm anlamadımki ben bugün verdim 38 çıktı doktorum gayet iyi yarın transfer yapalım dedi. Bilemiyorum inşaAllah hepimiz güzel hayırlı sonuç alalım. sizin ne kadarlık oldu bebeğiniz.
Benim sonucum negatif oldu maalesef. Transferden bi gün öncesi bakılmış sizin benim o gün bakılmadı sonradan yükselmiş olabilir çünkü progestan fitile başlamıştım Transferden 2 gün öncesinde

Benim dondurulmuş transfer. Progesterona 3 gün önce bakıldı. 0 gibi bir şeydi. “Değerler iyi denildi” o da şu demek bence e2 çok yüksekti. Hatta kıyaslayın ilk trimester’da olması gereken ölçü.
Bir daha test yapılmadı. Benim de aklıma takılmıştı, burda herkes aynı gün yaptırıp değer yeterli değilse transfer iptal ediliyor diye. Ancak hem sağlık ocağındaki doktorla konuştum hem foruma baktım, araştırdım, chatgpt’ye sordum. Şöyle ki transfer öncesi fitil, her akşam iğne ve 3 günde 1 iğneye başlanıyor. Bunlar da zaten çok yüklü oldukları için gereken progesteron hormonunu sağlıyormuş.
Ama yine de stres olmamak önemli doktorunuza sorabilirsiniz.

Banada normal dedi hatta duphaston başlattı. Hayır transferime pazartesi günü olan kontrolde karar verildi. Sizin ki doğal siklus mu? Ondan dolayı mı acaba iki doktorunda bu farklı yaklaşımı

Merhaba benim yarın (22/08) transferim var Allah nasip ederse. Bugün progesteron hormonuma bakıldı 38 çıktı. doktorum tamam norma dedi. Seninde gayet normal çıkmış o halde.
Aaa doğru senin transferin yarındı hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin Allah bizim transfer sürecimiz çok benzer o zaman demek ki benimkide normal. Zaten doktorda normal olduğunu söyledi. Bana duphaston başlattı sen kullanıyor musun

İlaç ne kullanıyorsunuz? Benim ki yapay siklus olarak geçiyor. Belki arada ki fark bundan kaynaklıdır. Geçen hafta cuma progesteron 0.17 tarzı bişey çıkmıştı o zamanda iyi demişti doktorum

Benim sonucum negatif oldu maalesef. Transferden bi gün öncesi bakılmış sizin benim o gün bakılmadı sonradan yükselmiş olabilir çünkü progestan fitile başlamıştım Transferden 2 gün öncesinde
Beni transferden 6 gün önce sabah2 öğlen2 akşam2 olacak şekilde fitile başlattı doktor. estrofemi de 3 hafta önceden başlattı. işte bugünde progesteron değerim 38 çıktı yarı transfere uygunsun gel dedi. Anlamadım herkes başka bişey diyor. Bence doktorlarımıza güvenmekte yarar var

Evet konuşmuştuk seninle sürecimiz, ilaçlarımız, rahim kalınlıklarımız bugünde progesteron seviyemiz çok benzer. Duphaston vermedi bana belki yarın başlatır. Yazarım sana. unutursam sen yaz

Banada normal dedi hatta duphaston başlattı. Hayır transferime pazartesi günü olan kontrolde karar verildi. Sizin ki doğal siklus mu? Ondan dolayı mı acaba iki doktorunda bu farklı yaklaşımı
Benimki doğal siklustu o yüzden farklı demek ki.

Anladım sizinki yapay siklus olarak ilerlemiş dışardan verilmiş bütün hormonlar benimki doğal olarak ilerlediği için doktorun yaklaşımı farklı demek ki hormonların olması gereken değerler de değişiyor muhtemelen

Evet konuşmuştuk seninle sürecimiz, ilaçlarımız, rahim kalınlıklarımız bugünde progesteron seviyemiz çok benzer. Duphaston vermedi bana belki yarın başlatır. Yazarım sana. unutursam sen yaz
Kaçta yarın transferin al yavrunuda gel bakalım yarın

ben Progestan fitil sabah 2 öğlen 2 akşam 2 olacak şekilde kullanıyorum yarım saat yatıyorum ama gerek çamaşırıma gereksede wc de akıyor macun kıvamında. Sordum hemşire normal dedi.
Teşekkür ederim ben de yarım saat uzandım ona rağmen tarif ettiğiniz gibi akınca sormak istedim

merhaba benim 0.7 çıktı 1'in altında olması gerekiyordu dediler.
Kızlar ben bir çılgınlık yapıp çıkmayacağını bile bile transferin 3. Günü bugün test yaptım ve sonuç tabiki de negatif varmı benim gibi böyle çılgınlıklar yapan aranızda
Yaa alemsin 5. günü bile beklememişsin
Sen de ağrı falan var mı

merhaba benim 0.7 çıktı 1'in altında olması gerekiyordu dediler.

Yaa alemsin 5. günü bile beklememişsin
Sen de ağrı falan var mı
Valla beklemedim yarın yine yaparım 5. Günde devam Ağrı böyle arada bir kesilşyor sanki hiç ağrım yok sonra birden bir vuruyor baya kasıklarım ağrıyor ara ara diyebilirim yani birde ateş basması var bende ya ilaçlardan ama bu sanırım birde bire adet olmayınca anadan ateş varya öyle bir yanma geliyor geçiyor

bendeki testleri de sana göndereyim ben içinden bi tanecik ayırıp aynen sabah hç ağrım yoktu sonra ara ara başladı. Ah o sıcak basması o estrofem namussuzu yapıyo

İlaç ne kullanıyorsunuz? Benim ki yapay siklus olarak geçiyor. Belki arada ki fark bundan kaynaklıdır. Geçen hafta cuma progesteron 0.17 tarzı bişey çıkmıştı o zamanda iyi demişti doktorum
Ben sadece coraspin kullanıyorum ve folik asit başka ilaç kullanmıyorum.

bendeki testleri de sana göndereyim ben içinden bi tanecik ayırıp aynen sabah hç ağrım yoktu sonra ara ara başladı. Ah o sıcak basması o estrofem namussuzu yapıyo
Ay çok kötü ateşim mi bar diyorum 37.5 nasıl bir anda basıyor ya mahvetti 2 gündür var bende ateş basması şuan vücuttaki her belirti ilaçlardan zaten ki şu önümüzdeki günler geçse de test günü gelse o değil ben öğretmenim bulunduğum il dışında görev yerim eğer varsa 2 hafta rapor almayı düşünüyorum git gele yapamam en azından kalp atışını duyana kadar burada kalayım diye hayırlısı neyse o olsun hakkımızda. Ama ben çok pozitifim sanki va gribi hissediyorum buarada ineternetten söyledim test yarın gelir

Evet ben ıhlamur içmek istedim bitki çayı içmiyoruz dedi rezene de içmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…