Ben transferi oldum zaten de transferden 5 gün önce bakılmıştı 0.40tı değer dondurulmuş embriyo transferi idi benim deTaze transfer mi olacaksınız siz. taze transferde bu seviye evet yüksek. ancak dondurulmuş embriyo transferinde 10 üzeri olması gerek pregesteron seviyesi.
hımm anlamadımki ben bugün verdim 38 çıktı doktorum gayet iyi yarın transfer yapalım dedi. Bilemiyorum inşaAllah hepimiz güzel hayırlı sonuç alalım. sizin ne kadarlık oldu bebeğiniz.Ben transferi oldum zaten de transferden 5 gün önce bakılmıştı 0.40tı değer dondurulmuş embriyo transferi idi benim de
Benim sonucum negatif oldu maalesef. Transferden bi gün öncesi bakılmış sizin benim o gün bakılmadı sonradan yükselmiş olabilir çünkü progestan fitile başlamıştım Transferden 2 gün öncesindehımm anlamadımki ben bugün verdim 38 çıktı doktorum gayet iyi yarın transfer yapalım dedi. Bilemiyorum inşaAllah hepimiz güzel hayırlı sonuç alalım. sizin ne kadarlık oldu bebeğiniz.
Banada normal dedi hatta duphaston başlattı. Hayır transferime pazartesi günü olan kontrolde karar verildi. Sizin ki doğal siklus mu? Ondan dolayı mı acaba iki doktorunda bu farklı yaklaşımıBenim dondurulmuş embriyo transferi 4 gün öncesi bakılmıştı 0.40 çıkmıştı değerim sizinki bana çok yüksek geldi ama kaç olması gerektiğini de hiç bilmiyorum bana o zaman sonuçlarda hiçbir sıkıntı yok gayet iyi transferi planlayabiliriz demişlerdi
Aaa doğru senin transferin yarındıMerhaba benim yarın (22/08) transferim var Allah nasip ederse. Bugün progesteron hormonuma bakıldı 38 çıktı. doktorum tamam norma dedi. Seninde gayet normal çıkmış o halde.
İlaç ne kullanıyorsunuz? Benim ki yapay siklus olarak geçiyor. Belki arada ki fark bundan kaynaklıdır. Geçen hafta cuma progesteron 0.17 tarzı bişey çıkmıştı o zamanda iyi demişti doktorumBenim kaç gündür bakılıyor degerlerime. Progesteron bugün 3.49 çıkmış, estradiol 233 çıkmış, lh 9.32 çıkmış. Ben hastaneden telefon bekliyorum ne diyecekler bakalım. Daha transfer günüm belli değil. Doğal olarak ilerleme bekliyorlar.
Beni transferden 6 gün önce sabah2 öğlen2 akşam2 olacak şekilde fitile başlattı doktor. estrofemi de 3 hafta önceden başlattı. işte bugünde progesteron değerim 38 çıktı yarı transfere uygunsun gel dedi. Anlamadım herkes başka bişey diyor. Bence doktorlarımıza güvenmekte yarar varBenim sonucum negatif oldu maalesef. Transferden bi gün öncesi bakılmış sizin benim o gün bakılmadı sonradan yükselmiş olabilir çünkü progestan fitile başlamıştım Transferden 2 gün öncesinde
Evet konuşmuştuk seninleAaa doğru senin transferin yarındıhayırlı sonuçlar almayı nasip etsin Allah bizim transfer sürecimiz çok benzer o zaman demek ki benimkide normal. Zaten doktorda normal olduğunu söyledi. Bana duphaston başlattı sen kullanıyor musun
Benimki doğal siklustu o yüzden farklı demek ki.Banada normal dedi hatta duphaston başlattı. Hayır transferime pazartesi günü olan kontrolde karar verildi. Sizin ki doğal siklus mu? Ondan dolayı mı acaba iki doktorunda bu farklı yaklaşımı
Anladım sizinki yapay siklus olarak ilerlemiş dışardan verilmiş bütün hormonlar benimki doğal olarak ilerlediği için doktorun yaklaşımı farklı demek ki hormonların olması gereken değerler de değişiyor muhtemelenBeni transferden 6 gün önce sabah2 öğlen2 akşam2 olacak şekilde fitile başlattı doktor. estrofemi de 3 hafta önceden başlattı. işte bugünde progesteron değerim 38 çıktı yarı transfere uygunsun gel dedi. Anlamadım herkes başka bişey diyor. Bence doktorlarımıza güvenmekte yarar var
Kaçta yarın transferinEvet konuşmuştuk seninlesürecimiz, ilaçlarımız, rahim kalınlıklarımız bugünde progesteron seviyemiz çok benzer. Duphaston vermedi bana belki yarın başlatır. Yazarım sana. unutursam sen yaz
Teşekkür ederim ben de yarım saat uzandım ona rağmen tarif ettiğiniz gibi akınca sormak istedimben Progestan fitil sabah 2 öğlen 2 akşam 2 olacak şekilde kullanıyorum yarım saat yatıyorum ama gerek çamaşırıma gereksede wc de akıyor macun kıvamında. Sordum hemşire normal dedi.
merhaba benim 0.7 çıktı 1'in altında olması gerekiyordu dediler.Kızlar merhabadondurulmuş embriyo transferinden önce progesteron bakıldı mı ? Bakıldıysa kaç çıktı? Benim cumartesi transferim bugün progesteron için kan verdim 32.30 çıktı. Muhtemelen normal bir değer ama merak ettim baktıranlar kaç çıktı
Yaa alemsin 5. günü bile beklememişsinKızlar ben bir çılgınlık yapıp çıkmayacağını bile bile transferin 3. Günü bugün test yaptım ve sonuç tabiki de negatifvarmı benim gibi böyle çılgınlıklar yapan aranızda
Valla beklemedimmerhaba benim 0.7 çıktı 1'in altında olması gerekiyordu dediler.
Yaa alemsin 5. günü bile beklememişsin
Sen de ağrı falan var mı
Valla beklemedimyarın yine yaparım 5. Günde devam Ağrı böyle arada bir kesilşyor sanki hiç ağrım yok sonra birden bir vuruyor baya kasıklarım ağrıyor ara ara diyebilirim yani birde ateş basması var bende ya ilaçlardan ama bu sanırım birde bire adet olmayınca anadan ateş varya öyle bir yanma geliyor geçiyor
Ben sadece coraspin kullanıyorum ve folik asit başka ilaç kullanmıyorum.İlaç ne kullanıyorsunuz? Benim ki yapay siklus olarak geçiyor. Belki arada ki fark bundan kaynaklıdır. Geçen hafta cuma progesteron 0.17 tarzı bişey çıkmıştı o zamanda iyi demişti doktorum
Ay çok kötü ateşim mi bar diyorum 37.5 nasıl bir anda basıyor ya mahvetti 2 gündür var bende ateş basması şuan vücuttaki her belirti ilaçlardan zaten ki şu önümüzdeki günler geçse de test günü gelse o değil ben öğretmenim bulunduğum il dışında görev yerim eğer varsa 2 hafta rapor almayı düşünüyorum git gele yapamam en azından kalp atışını duyana kadar burada kalayım diye hayırlısı neyse o olsun hakkımızda. Ama ben çok pozitifim sanki va gribi hissediyorumbendeki testleri de sana göndereyim ben içinden bi tanecik ayırıp aynen sabah hç ağrım yoktu sonra ara ara başladı. Ah o sıcak basması o estrofem namussuzu yapıyo
Evet ben ıhlamur içmek istedim bitki çayı içmiyoruz dedi rezene de içmeyinBağışıklık baskılayıcının adı nedir?
Aç tok değiştiği için ilk günler çok zorlayıcıydı. Masanın üstü şu an ilaç dolu. Reçete de masada duruyor. İğneleri hala oraya bakarak yapıyorum.
Ben telefona alarm kurdum. Alarm çalınca eşim de sesleniyor: Alarmın çalıyor diye:))
Bu arada gaz için rezene iyi gelirdi. Rezene içmede bir sıkıntı var mı acaba, bilginiz var mıdır?
Suyun içine taze nane koymayı düşünüyorum bugün. Boş su da bir yere kadar gidiyor sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?