- 8 Eylül 2015
- 502
- 162
- 103
- 41
Teşekkür ederim. Rezeneyi eledim.Evet ben ıhlamur içmek istedim bitki çayı içmiyoruz dedi rezene de içmeyin
Ben maydonoz yiyordum. Yeşillik açısından ayrım yapmadılar.Bişey icmeseniz şu sıra nane maydanoz gibi şeylerin söktürücü etkisi var gaz da işin cilvesi ne yapalım
Abartılmadıgı sürece Maydanozda sorun yok deniyor demet seklinde yeme heBen maydonoz yiyordum. Yeşillik açısından ayrım yapmadılar.
Haftada 1 demet anca bitiyor. Demetlerin de durumu malum.Abartılmadıgı sürece Maydanozda sorun yok deniyor demet seklinde yeme he
Evet malesef öyle sağlıklı ne yiyeceğiz bilmiyorumHaftada 1 demet anca bitiyor. Demetlerin de durumu malum.
Yeşillik yiyin, diyorlar da yaz günü yeşillik mi var
Aynen raporunu al dinlen bi de ayakta kalma okulda. Yaa sen tecrübelisin anlarsın ben hiç anlamıyorumAy çok kötü ateşim mi bar diyorum 37.5 nasıl bir anda basıyor ya mahvetti 2 gündür var bende ateş basması şuan vücuttaki her belirti ilaçlardan zaten ki şu önümüzdeki günler geçse de test günü gelse o değil ben öğretmenim bulunduğum il dışında görev yerim eğer varsa 2 hafta rapor almayı düşünüyorum git gele yapamam en azından kalp atışını duyana kadar burada kalayım diye hayırlısı neyse o olsun hakkımızda. Ama ben çok pozitifim sanki va gribi hissediyorumbuarada ineternetten söyledim test yarın gelir
Kışın havuç, pancar, pırasa vs baya iyiydik. Neyse bakalım sonuçlar iyi gelirse 2 aya sebze konusunda rahatlarız.Evet malesef öyle sağlıklı ne yiyeceğiz bilmiyorum
İnşallah pozitif gelecek bebislerimizi alacağız kucağımızaKışın havuç, pancar, pırasa vs baya iyiydik. Neyse bakalım sonuçlar iyi gelirse 2 aya sebze konusunda rahatlarız.
İstanbuldayım aslında ismi duyulmuş bir doktor, göztepe medicalparkta çalışıyordu şuan altunizade bahçecide.Ne güzel memnun kalman çok önemli sen o zaman İstanbul’da değilsin hiç duymadım çünkü ben o doktoru. Az kalmış senin de test gününe haberlerini bekliyoruz
Anladım canım bahçeci fulyadayım o yüzden duymadım demek kiİstanbuldayım aslında ismi duyulmuş bir doktor, göztepe medicalparkta çalışıyordu şuan altunizade bahçecide.
Canım benim ilk 3 ay hep kanamalıydı çok stresliydi her kırımızı kan gördüğüm de ağlaya ağlaya gitmiştim hastaneye mide bulantım hiç olmadı göğüs hassasiyetim mesela çok olmadı 5. Günden sorna benim adet olcak mışım gibi çok karnım ağrımıştı hatta 7. Gün lekelenmeye başlamıştım. 4. Günü öğlen test yapmıştı bekledikten sonra çıkan hayalet çizgi ile öğrendim 11. Günümde 893 ile öğrenince tamam ikiz dedik hatta 4 kat artıyordu değerim ama tek gebelikmişAynen raporunu al dinlen bi de ayakta kalma okulda. Yaa sen tecrübelisin anlarsın ben hiç anlamıyorumilk tranferinde neler olmuştu transfer sonrası kendime pay çıkarayım
Sen bensin galibaKızlar ben bir çılgınlık yapıp çıkmayacağını bile bile transferin 3. Günü bugün test yaptım ve sonuç tabiki de negatifvarmı benim gibi böyle çılgınlıklar yapan aranızda
Anladım ben bir torba ilacım varBen sadece coraspin kullanıyorum ve folik asit başka ilaç kullanmıyorum.
Hayır çıkmayacağını biliyorum 3. Gün nereye çıktın 7. Gün silik çıkıyor ama içimde ya çıkarsa sorusu ile yaşayacağıma kendime diyorum çıkmazsa üzülme diyorum ve yapıyorum belki tutmadı belki tuttu bilemem bunu 7. Günden sonra net anlarız ama varsa demekki 3. Gün asla çıkmıyormuşSen bensin galibatransferden sonra bende dayanamam gibi
Normal özellikle transferin ilk 2 günü işlem olduğu için büyük ihtimalle daha çok hissediyorsun sonra ara ara giriyor ağrılar. Mesela sabah şiddetli kaşık ağrılarım vardı şuan hiç Birşey yokAy bugün bir soru daha sormak istiyorumhep transferden sonra adet ağrısı yaşanıldığını okudum burada. Bugün akşam üzeri başlayan ve hala devam eden adet ağrım var. Devam ederse yarın doktoruma soracağım ama sizede sormak istedim normal mi yaşadınız mı
3. Gün gerçekten çok erken daha vücudumuz bile farkında değil olaylarınHayır çıkmayacağını biliyorum 3. Gün nereye çıktın 7. Gün silik çıkıyor ama içimde ya çıkarsa sorusu ile yaşayacağıma kendime diyorum çıkmazsa üzülme diyorum ve yapıyorum belki tutmadı belki tuttu bilemem bunu 7. Günden sonra net anlarız ama varsa demekki 3. Gün asla çıkmıyormuş
İşte ben daha transfer olmadım. Transferim cumartesi. Ondan merak ettim. Ama Bencede normal o kadar hormon alıyoruz vücudumuza. Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallahNormal özellikle transferin ilk 2 günü işlem olduğu için büyük ihtimalle daha çok hissediyorsun sonra ara ara giriyor ağrılar. Mesela sabah şiddetli kaşık ağrılarım vardı şuan hiç Birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?