Ağustos ayı transfer olacaklar

Bişey icmeseniz şu sıra nane maydanoz gibi şeylerin söktürücü etkisi var gaz da işin cilvesi ne yapalım

Aynen raporunu al dinlen bi de ayakta kalma okulda. Yaa sen tecrübelisin anlarsın ben hiç anlamıyorum ilk tranferinde neler olmuştu transfer sonrası kendime pay çıkarayım

Ne güzel memnun kalman çok önemli sen o zaman İstanbul’da değilsin hiç duymadım çünkü ben o doktoru. Az kalmış senin de test gününe haberlerini bekliyoruz
İstanbuldayım aslında ismi duyulmuş bir doktor, göztepe medicalparkta çalışıyordu şuan altunizade bahçecide.

Aynen raporunu al dinlen bi de ayakta kalma okulda. Yaa sen tecrübelisin anlarsın ben hiç anlamıyorum ilk tranferinde neler olmuştu transfer sonrası kendime pay çıkarayım
Canım benim ilk 3 ay hep kanamalıydı çok stresliydi her kırımızı kan gördüğüm de ağlaya ağlaya gitmiştim hastaneye mide bulantım hiç olmadı göğüs hassasiyetim mesela çok olmadı 5. Günden sorna benim adet olcak mışım gibi çok karnım ağrımıştı hatta 7. Gün lekelenmeye başlamıştım. 4. Günü öğlen test yapmıştı bekledikten sonra çıkan hayalet çizgi ile öğrendim 11. Günümde 893 ile öğrenince tamam ikiz dedik hatta 4 kat artıyordu değerim ama tek gebelikmiş yani beta hiç birşey belli etmiyor hatta arkadaşım 12. Günde 256 ile öğrenip 2 kat artmasına rağmen. İkiz gebelik yaşadı 3. Aydan sonrası bal ayı 4-5-6 mükemmel geziyorsun tozuyorsun stres yok artık bebeğin hareketlerini hissediyorsun endişen azalıyor son aylar yine stresli yok suyum mu geldi yok sancım mı var doğduktan sonrası daha da vahim ama hepsini unutup tekrar çocuk yapabiliyorsun şekil örnekte ben gözüktüğüm gibi

Ay bugün bir soru daha sormak istiyorum hep transferden sonra adet ağrısı yaşanıldığını okudum burada. Bugün akşam üzeri başlayan ve hala devam eden adet ağrım var. Devam ederse yarın doktoruma soracağım ama sizede sormak istedim normal mi yaşadınız mı

Sen bensin galiba transferden sonra bende dayanamam gibi
Hayır çıkmayacağını biliyorum 3. Gün nereye çıktın 7. Gün silik çıkıyor ama içimde ya çıkarsa sorusu ile yaşayacağıma kendime diyorum çıkmazsa üzülme diyorum ve yapıyorum belki tutmadı belki tuttu bilemem bunu 7. Günden sonra net anlarız ama varsa demekki 3. Gün asla çıkmıyormuş

Normal özellikle transferin ilk 2 günü işlem olduğu için büyük ihtimalle daha çok hissediyorsun sonra ara ara giriyor ağrılar. Mesela sabah şiddetli kaşık ağrılarım vardı şuan hiç Birşey yok

3. Gün gerçekten çok erken daha vücudumuz bile farkında değil olayların

Kızlar bende birşey soracağım ya ilaç acaba alerji falan mı yaptı ben yanıyorum. Böyle. 10 dakikada bir ayaklarımdan yüzüme ateş basıyor illar mı dokundu ya 2 gündür çok kötüyüm bir an bir geliyor mahvediyor beni

İşte ben daha transfer olmadım. Transferim cumartesi. Ondan merak ettim. Ama Bencede normal o kadar hormon alıyoruz vücudumuza. Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…