Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Oyyy baya büyükmüş hatta çok büyükmüş nerdeyse 20 haftalık bebek kadar. İnşallahh transferinden de olumlu sonuç alırsın tek seferde de çünkü bu ameliyatlar bile insanı çok yıpratıyor
Sağol canım inşallah olumlu sonucu alırım alırız hepimiz çünkü zorlu badireler atlatıyoruz

Bugunku sonucum 83.04 (15.gun)
Dr ilaclari birakmami ve haftaya carsamba tekrar kan vermemi istedi.
Sonuc olarak bir sey soylemedi ama saglikli gebelik olmadigi acik

Hayatımda uyandığım en kötü bayram sabahı. Herşey bitmiş. Regli olmuşum. Umutların tükendiği an.

Canım benim 3. Gün embriyosu test tarihi 5 eylül. Ben yine de yaptıratım o zaman. Sonuç belli ama
Can'ım ya çok erken adet olmuşsun. Nasıl olur böyle. Yerleşme kanaması olmasın şakın. Benim de 3. Gün embriyosu 9. Gün idrarda kanda pozitifi gördüm. Benim de test günüm 5 Eylüldü normalde. 46 çıktı değer. İlaçlarını kesme. Geçen ay transfer sonrası Ben adet olduğumda bile dr kan testi istedi 13. Gün. Rahim kalın dedi. Oluyor mu dr hanım bu şekilde hamilelikler diyince tabi ki oluyor sık karşılaştığımız bişey demişti.
Kanda negatif çıksa bile kesme ilaçlarını. Belki Yen'i tutunuyordur kanaman ondandır.
Mutlaka yaz. Merak ettim ben de. Allah güldürsün bu özel günde seni ve herkesi.
Bugunku sonucum 83.04 (15.gun)
Dr ilaclari birakmami ve haftaya carsamba tekrar kan vermemi istedi.
Sonuc olarak bir sey soylemedi ama saglikli gebelik olmadigi acik
İki gün önce kaçtı değer? Bu sefer daha iyi yükselmiş sanki? Sonradan mı tutunacak acaba.

iki gun once 53.13 tu canim

iki gun once 53.13 tu canim
Bir öncekilerde ikisi de 40 lı bir değerdi sanki yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum ama eğer sağlıksızsa umarım erkenden kanama ile düşer.
Tabi öncelikli duamız sağlıklı olması yönünde.
2 günde bir kan testi yaptırmak ölüm gibi. Çıkacak sonucun stresi de cabası. 3 hafta boyunca iki günde bir kan testi yaptırmıştım ben de

Kizlar bisey sorcam size
Ben adet dongumu hastahaneye 26 gn olarak bildirmistim ama 28 gunde olabilir yani tam hatirlayamamistim bundan dolayi degerlerim boyle olmus olabilir mi? Bundan dolayi bebegim olmamis olabilir mi?

dogru hatirliyosun canim ama o 2. Testimdi. Soyle degerlerim
9gun 32.25
11.gun 40.64
13.gun 53.13
15.gun 83.04
Dr ilaclari birak dedi
Sen ne zaman birakmistin??

dogru hatirliyosun canim ama o 2. Testimdi. Soyle degerlerim
9gun 32.25
11.gun 40.64
13.gun 53.13
15.gun 83.04
Dr ilaclari birak dedi
Sen ne zaman birakmistin??
ben ilaç kullanmıyordum o zaman. Kendiliğinden kalmıştım hamile. Sadece progestan hapım vardı.
Sonra sağlıklı şekilde devam etti benim. Kalp atışı duyuldu. 8 haftalık düştü sonra maalesef.

Canim benim de bugün 13. Günümdü ama ben daha adet olmadım testin sonucu negatif adetimi bekliyorum bende o yuzden ilaclari bilmiyorum

Malesef 8. Gün test sonucum 1,20 kızlar. Bu değerin artması beklenemez sanırım. Çok üzgünüm ama elinden gelen de bişey yok

Malesef 8. Gün test sonucum 1,20 kızlar. Bu değerin artması beklenemez sanırım. Çok üzgünüm ama elinden gelen de bişey yok
Benim 9. Gun 0.1 di dr ilaclara devam et dedi boşa olduğunu bile bile ettim ama yukselmedi herşeyin hayırlısı canım kendini üzme Allah yukarda görüyor çektiğimizi inşallah bize de nasip eder anneliği ❤

Benim 9. Gun 0.1 di dr ilaclara devam et dedi boşa olduğunu bile bile ettim ama yukselmedi herşeyin hayırlısı canım kendini üzme Allah yukarda görüyor çektiğimizi inşallah bize de nasip eder anneliği ❤
Amin canım inşallah bizlere de nasip eder. Ben de artmayacağını biliyorum ama işte umut

Gene de kullan icinde kalmasin ben her ignemi sonrasinda ağlaya ağlaya yaptim seni cok iyi anlıyorum gece gözlerim şişmişti uyuyamiyordum
Bende aynı durumdayım canım. Sabahtan beri ağlamaktan gözlerim kocaman oldu. Kullanacam ilaçları yine tabiki. Hayırlısı diyelim.

L Ladycan K Kayraberra kizlar benimde ilk denememdi. K Kayraberra seninde mi ilk? Benimde dr devam et demisti bugun ku degerimi soyleyince ilaclari kesmemi soyledi. Benimde kimyasal sanirim bir sey soylemedi. Benimde embriyolar iyi demislerdi ama neden boyle oldu bilemiyorum ama Allaha her sey icin sukrediyorum. Uzuluyorum tabiki ama elimizden gelen bir sey yok. Veren de O alan da O

Aynen oyle canim benimde ilk denememdi 2 blas 5. Gun embriyosu idi çok umutluydum ama olmadi ha agladim mı cok ağladım çok üzüldüm ama sonra elimden geleni yaptım gerisi Allaha kalmış dedim insallah birdahakine güzel haberler alirim Allah boş çevirmez... senin de dondurulmuşun var mi canım

K Kayraberra malesef benim yok canim
Nerde yaptirdin sen? Ben ankara baskentte yaptirdim. Sonuc ne olacak bilemiyorum sanirim duser buna dilim varmasa da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…