Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

C
Cok tsk canim destegin ve bilgilerin icin

Kromozomlarimizda sorun cikmadi bizim. Ama istedi yinede. Evet maliyetli birsey 1000 dolar. Yaptircam mecbur. Bunca eziyeti cekiyorum maddi manevi. Olmazsa pgt yaptirmadin dedirtmeyecegim. Insallah saglikli cikarda rahat ederim

Canım merhaba nerde yaptırıyorsun tedavini? Ben antalya tüp bebekde tedavi oluyorum genetik test embriyo başına 500 usd.

Canım merhaba nerde yaptırıyorsun tedavini? Ben antalya tüp bebekde tedavi oluyorum genetik test embriyo başına 500 usd.
Evet canim daha oncede yazismistik bende antalya tup bebekteyim. Dr bana 1000 dolar dedi. ama embriyo basina diye konusmadi. Hayirlisi kuzum. 13 unde dr dayim bakalim neler soyleyecek

Değerim 407'den 721'e çıkmış. Transferin 13.günü oldu. Doktor 3 gün sonra tekrar test yapıp ultrosona gelmemi söyledi. Dediğiniz gibi ikiz gebelikten teke düşmüş olabilir. Doktor daha iyi dedi,moralim biraz düzeldi.

Maşallah güzel artmış. Sanırım ikizdi biri tutunamadı. İnş yolunda gider her şey.
oyle mi dusunuyosun canim. Benim moralim cok bozuk. Dr.a sordum boyle gidip saglikli hamile kalan var mi dedim. Ikiz bile var dedi. Sonunu bilemeyiz bekleyip gorecegiz drdi.ben olumlu dusunuyorum sonucta degerlerin artiyor dedi.Bilmiyorum beni mi umutlandiriyor ama bi yandan umutlaniyorum. Bi yandan aglayasim geliyo uzuluyorum ne olacagini bilmiyorum. sabir sabir....

Canım hiç kötü düşünme bak kaçıncı gün oldu bugün sağlıksız olsa çoktan bir şekilde sonlanırdı. Karaltı gibi birşey de gördü diyorsun.sonuçta doktor da acemi değil ya bu işin devamını görmese kes ilaçları sonlansın bundn sana hayır gelmez derdi. Nerde tedavi oluyordun ??

Uzulme lutfen suan yerinde olmak isteyen binlerce insan var. Dr lar olumsuz birsey varsa umut vermek icin soylemez. Tam tersi olabilecek en kotuden bahseder. Bence cok guzel olacak hersey. Sen inanamiyorsun ondan. Minnakim cok iyi bak goreceksin

cok sagol canim. dr.uma cok guveniyorum hatta sonucum (-ki olmayacak) kotu olursa yine ona giderim. Baskent uni hastahanesinde oluyorum. O kararti benim minik mercimegim hatta yaninda da var o daha minik senin degerinde ikiye katlanmis coook sevindim gercekten masallah minike :)

Uzulme lutfen suan yerinde olmak isteyen binlerce insan var. Dr lar olumsuz birsey varsa umut vermek icin soylemez. Tam tersi olabilecek en kotuden bahseder. Bence cok guzel olacak hersey. Sen inanamiyorsun ondan. Minnakim cok iyi bak goreceksin
ayy teyzesi nasil tatlisin sen sagol. Haksizlik ediyorum, minnetsizim bazen ama boyle sizinle konusunca, esimle konusunca kendime geliyorum noluyosun kendine gel diyorum. Sagolasin.

Yazdiklarinizi okurken bile gozlerimi doldurdunuz kizlar ben cok duygusalim bundan dolayi cok uclarda yasiyorum. Sevincimde cok fazla uzuntumde cok fazla olabiliyor... yanimda oldugunuz icin Allah sizden razi olsun. Cok zor gunler geciriyorum. Ama olumsuz umutsuz degilim hep daha gucluyum...

Allahıma çok şükür
12. Gün 120.1
14. Gün 300.2
Allahım İnşaAllah devamını da nasip eder
darısı bekleyen bütün arkadaşlarıma İnşaAllah

maşallah canım çok sevindim allah ım hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah kucağına da alırsın arkadaşım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…