- 19 Şubat 2016
- 88
- 50
- 38
- 37
Rahat ol Allah büyük ol dediyse olacaktır, ins bu sefer güzel sonucu alırsınbugün 7. günüm ama bende herhangi bi belirti yok malesef..kendim de belirti aramamaya çalışıyorum ama olmuyor..bu 3. denemem yine olumsuz haber almaktan çok korkuyorum
Bence değil canım Çünkü 2 katına arttı 242 idi 519 olduikiz mi geliyor yoksa :)
Kimin de belirti olmuyor zaten bende sadece hafif kasık ağrısı oldu oda devamlı değil göğüslerim hassaslaştı ama benim adet döneminde de öyle olur. Başka hiç birşey yoktu ve günümde tahlil yaptım gebeyim darısı sana seninde olumlu olacak inşallahRahat ol Allah büyük ol dediyse olacaktır, ins bu sefer güzel sonucu alırsın
Rahat ol Allah büyük ol dediyse olacaktır, ins bu sefer güzel sonucu alırsınbugün 7. günüm ama bende herhangi bi belirti yok malesef..kendim de belirti aramamaya çalışıyorum ama olmuyor..bu 3. denemem yine olumsuz haber almaktan çok korkuyorum
Kaçıncı gündesiniz benimde 10mm olmuş Pazartesi'yi bulur ozaman opu işlemimBende şimdi kontrolden geldım herşey iyi gidıyor çok şükür yumurtalar erken çatlamasın die cetrotide verdı dr 2 gün kullanıcam 13 mm olmuşlar muhtemelen ctesı toplarız dedı
inşallah canımRahat ol Allah büyük ol dediyse olacaktır, ins bu sefer güzel sonucu alırsın
inşallah bu sefer hayırlı haberler alırız,farklı bi yöntem uyguladı doktor..mikroçip uyguladı.şansınızı yükseltir dedi.bakalım hayırlısı..Kimin de belirti olmuyor zaten bende sadece hafif kasık ağrısı oldu oda devamlı değil göğüslerim hassaslaştı ama benim adet döneminde de öyle olur. Başka hiç birşey yoktu ve günümde tahlil yaptım gebeyim darısı sana seninde olumlu olacak inşallah
6.gunundeyımKaçıncı gündesiniz benimde 10mm olmuş Pazartesi'yi bulur ozaman opu işlemim
Burdan bize güzel haberler vereceksin inanıyoruminşallah bu sefer hayırlı haberler alırız,farklı bi yöntem uyguladı doktor..mikroçip uyguladı.şansınızı yükseltir dedi.bakalım hayırlısı..
Ben de bugün cetrotide başladım canım kısmetse benimde cumartesi günü opu olacak perşembe günü tekrar kontrol varBende şimdi kontrolden geldım herşey iyi gidıyor çok şükür yumurtalar erken çatlamasın die cetrotide verdı dr 2 gün kullanıcam 13 mm olmuşlar muhtemelen ctesı toplarız dedı
benimde opu oldu bugun ve benimde karin bolgemde agrim var agri kesici ic dedi dr gecmezse icecegim bendearkadaşlar benim bugün yumurta toplandı ama benim sancım var bu durum sizde oldu mu ? olduysa ne yaptınız
arkadaşlar benim bugün yumurta toplandı ama benim sancım var bu durum sizde oldu mu ? olduysa ne yaptınız
Aynı zamanda olucak ıkımızınde rabbim emeklerımızı boşa çıkarmasın ıns hayırlısı olsunBen de bugün cetrotide başladım canım kısmetse benimde cumartesi günü opu olacak perşembe günü tekrar kontrol var
Amin canım inşallah rabbim hepimize bu zorlu süreçde sabır versinAynı zamanda olucak ıkımızınde rabbim emeklerımızı boşa çıkarmasın ıns hayırlısı olsun
benimde opu oldu bugun ve benimde karin bolgemde agrim var agri kesici ic dedi dr gecmezse icecegim bende
Senin transfer ne zaman canim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?