Aşılama ağustos ayında aşılama yaptıranlar ,yada yaptıracak olanlar gelin beraber bekleyelim..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Navizade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
587
317
73
44
Hepimiz anne olmak istiyoruz...fakat aşılama uğraştırıcı ve stresli bir süreç.. kafamızda bir çok soru dolaşıyor,oldu mu olmadı mı,olmasa neler yapmalıyım ne daha faydalı olur.ikinciyi ne zaman denemeliyiz ,tüp bebeğe ne kadar yatkınız gelin konuşalım tecrübelerimizi bu süreçteki belirtileri ve duygularımızı paylaşalım

Arkadaşım merhaba ben 29 ağustosta aşılama oldum ilk aşılamam iki günden beri belimde bi ağrı var birde halsizlik bakalım hayırlısı

öncelikle hayırlı olsun arkadasım umarım sevindirici haber almayı nasip eder Allahım. Bel ağrısı batma hissi gibi şikayetler genel sıkıntılar zaten,hiç korma aşılama sonrası düşüğe karşı ilaç yada jel yazdıysa doktor hiç korkma zaten,bende 20 sinde yaptırmıştım çarşamba günü belli olucak,Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

tatlım bende 3. aşılamamı yaptırdım 29 ağustosta inşallah haayırlı sonuçlar alırız :)

tatlım bende 3. aşılamamı yaptırdım 29 ağustosta inşallah haayırlı sonuçlar alırız :)

Hayırlısı olsun arkadaşım Umarım sevindirici haberi alırsın .bir arkadaşımız daha 29 ağustosta aşılama yaptırmış senin gibi önceki mesajlara baksan görebilirsin,bende sonuç bekliyorum iki gün sonra belli olucak.Allahım İNŞALLAH hepize anne olmayı nasip eder.

Canım merhaba.Bende 29 Ağustosta yaptırdım aşılamamı seninle aynıyız.Hadi hayırlısı bakalım.Ağrın felan varmı.

Canım şimdi gördüm diğer arkadaşımı bu sayfayı bazen bulamıyorum biraz acemiyim.Çok şükür bugün buldum.

Amin arkadaşım hayırlısıyla Yüce Allahım bizimde kucaklarımızı boş bırakmayacak ben inanıyorum.İlk aşılaman mı.

İNŞALLAH arkadaşım evet ilk aşılamam ,senin peki
Canım benim de ilk aşılamam.4 senelik evliyim.Daha önce sayısını bile hatırlayamadığım kadar (7 kez olmuştur)klomen tedavisi ve çatlatma iğnesi.Eşimde ve bende bir sorun yok.Her türlü tahlili yaptırdık.Rahim filmide dahil bunlara.Ama olmadı işte.Ama hiç umudumu kaybetmedim YÜCE ALLAHIMIN bir bildiği vardır dedim hep.29 Ağustos saat 4 de aşılamamı oldum.3 yumurtam gelişmişti.Eşiminde yıkama sonrası değerleri ileri hareketli 75 ve sayı 60 milyondu.Doktor çok iyi dedi.Bekliyorum canım bende sen gibi.İnşallah güzel haberlerini alırız senin.Seni takip edeceğim kendine çok iyi bak.Sevgilerimle.

İNŞALLAH arkadaşım evet ilk aşılamam ,senin peki
Arkadaşım bu siteden çıkış yapınca bi daha başlığı bulmakta zorluk çekiyorum bunun kolay bir yolu yokmu acaba birde site yenilenmiş.ben daha önce klomen tedavisi ile ilgili bölüme yazıyordum şimdi aşılamaya geçtiğim için buraya yazıyorum.

canım kendi profiline gir beni takip edilenlere ekle her seferinde aramak zorunda kalma ,yazdığım mesajlar içinden bulursun zaten

Arkadaşım merhaba ben 29 ağustosta aşılama oldum ilk aşılamam iki günden beri belimde bi ağrı var birde halsizlik bakalım hayırlısı
SEMCAM SELAM CNM ... AYNI GUN ASILAMA OLMUSUZ SENINLE .. BENIMDE ILK ASILAMAM ... BENDE BEL AGRISI DEGILDE 2. GUN INANILMAZ BIR KASIK AGRISI OLDU GAZ SANCISI GIBI KARISIK VE ARKASINDAN DA BACAK AGRILARIM VAR BALDIR BOLGEMDE HALENDE DEVAM EDIYOR .. SADECE KASIK AGRIM FALAN KALMADI .. BUGUN 5. GUNUMUZ SOL TARAFIMA DOGRU COK HAFIF BIR BAMA VAR O KADAR ... HADI HAYIRLSII OLUR INSALLAHHH

canım bu belirtiler normal genelde oluyor ama kesin belirti için en az iki hafta geçmesi gerekiyormuş,İNŞALLAH yüzümüz güler bu sayfada beraber mutluluğumuzu paylaşırız

Canım merhaba seninle birlikte 3 kişi olduk aynı gün aşılama yaptıran.Aynı durumlar bendede var canım dünden beri sol kasığım ağrıyor ve buna bağlı olarak sol bacağıma vuruyor.Gaz sancısı bendede var birde ishal durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…