Aşılama ağustos ayında aşılama yaptıranlar ,yada yaptıracak olanlar gelin beraber bekleyelim..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

semcan cim bende de tam tersi ishal durumu yok kabiz durumu var ... bugun daha bacak agrim baslamadi genelde ogleden sonra basliyor ... ama bugun karnimda siskinlik var birde arada bir sol tarafima dogru gobek kismimim alt tarafinda batma girip cikiyor ... insallah tutmustur bebislerimizzzzzz

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende 26 Ağustos saat 16:00 da aşılamamı oldum inşallah hepimiz güzel haberler alırız.Bu süreçleri yaşayan bilir ancak.

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende 26 Ağustos saat 16:00 da aşılamamı oldum inşallah hepimiz güzel haberler alırız.Bu süreçleri yaşayan bilir ancak.
Hayırlı olsun canım Allahım Hayırlı haberler almanı nasip etsin İNŞALLAH

canım hoşgeldin aramıza.ne güzel kocaman bir aile olduk.Aşılaman hayırlı olsun canım.bebeğin inşallah seninledir.Neler yaşadın biraz anlatırmısın

DR LAR DIYORLAR YA DUSUNMEYINNN ARKADASLAR BU DUSUNMEMEYI NASIL BECERICEZZZZ BEN BILEMEDIM... BUNUN DA BIR HAPI OLSA KESKEEEE HEP AKLIMDAAA HEP AKLIMDAAA
Bende sen gibiyim canım zaman durdu sanki akmak bilmiyor.Bugün 6.günümüz ben bugün hiç iyi değildim progestan hapı kullanıyorum ondan galiba kafamı hiç kaldıramadım belimde çok ağrıyor sen nasılsın

bu konuyu açarken ;benimle aynı bekleyiş içinde olan arkadaşlarımızın bekleme heyacanını beraber hissettiği,endişelerini ,belirtilerini ben sayfada olmasam bile birbiriyle paylaşmalarını istemiştim.olmasını istediğim şeyin gerçekleşmesine sebep olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.

Bizde tesekkur ederizz kuzuu...sen test yaptirmadinmi halaaa masallah sabrina hayran kaldimm....ben hala adet olamadimmm..bekliyorumm..bu ay hicbisi icmicemm..bidahaki aya tup bebek insallahh...

Bizde tesekkur ederizz kuzuu...sen test yaptirmadinmi halaaa masallah sabrina hayran kaldimm....ben hala adet olamadimmm..bekliyorumm..bu ay hicbisi icmicemm..bidahaki aya tup bebek insallahh...
doktorum cuma bakalım dedi canım,Allahım İnşallah nasip eder.sen neden hala adet olamadın günün geçmedimi,İNŞALLAH tüpte olacak gibi geliyor bana senin iş

doktorum cuma bakalım dedi canım,Allahım İnşallah nasip eder.sen neden hala adet olamadın günün geçmedimi,İNŞALLAH tüpte olacak gibi geliyor bana senin iş

Insallah canimm..gunum gectii ama olmadim hala bilmiyorumm..ilaclar ve ignelerdendir heraldee...

11. Gunu belli oluyorr taa cumaya kadar niye bekletiyor acaba..vardir bi bildigi..senin adet tarihin kacdi...gectimi seninde...

Ben test yaptirmasam asiri umitlenmistim..bende persembe cuma yaparim olmazsam diyordum..gunumden bigun once yaptirdim cikmadi..gunumde gecti..oluyimda rahatliyayim bi..

Seninde hakkinda hayirlisi guzel haberlerle gel insallahh...

Günaydın canlar bugün nasılsınız bakalım.Navizade gözümüz kulağımız sende inşallah güzel olacak herşey Allahın izniyle.

Hamileyimmmm Allah kalbim durcak şimdi MAŞALLAH SUBHANALLAH,ALLAHIM isteyen herkese herkese herkese nasip etsinnnnn

BEN IYIYIM SEMCAN CIM YAAA ... ZAMANIN DISINDA .. HAFIF SISILIGIM VAR BIRDE SABAH KALKTIGIMDA GENELDE BEN PEK BISEY YEMEM 2 GUNDUR AC UYANIYORUM PSIKOLOJIK HERHALDE .. BEN PROGESTON KULLANIYORUM AMA VAJINAL YOLLA ALINANDAN ... CALISTIGIM ICIN OYLE YAZDI DR .. HAPININ YAN ETKILERINI DUYMUSTUM .. OLMAZSA BIR SOR ISTERSEN DR UNA SENDE VAJINAL YOLDAN KULLANINA GEC.

Hamileyimmmm Allah kalbim durcak şimdi MAŞALLAH SUBHANALLAH,ALLAHIM isteyen herkese herkese herkese nasip etsinnnnn

AYYYY CANIMMM NAVIZADEEEE TEBRIKLERRRRR COK SEVINDIM SENIN ADINA ... SENDE MI ASILAMA OLMUSTUNNNN AYYY INAN UMUT DOLDURDUN ICIMEEEE BUGUN USTUMDE BIR ASABIYETTTT VARDI INAN ALDIN ONUUUU

HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAHIM EN ACİLİNDEN SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİZ SİZE ,BENİM Kİ DE SİZİN Kİ GİBİ AŞILAMAYDI SAĞLIKLA DÜNYAYAYA GETİRMESİNİ NASİP ETSİN BİNKERE MAŞALLAH SUBHANALLAH .ALLAHIM RAZI OLSUN SİZDENDE ,DUALARINIZI BİR AN ÖNCE DUYSUN BEN SİZLEREDE DUA ETCEM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…