Canım hoşbulduk işyerinden fırsat buldukça girmeye çalışıyorum.Nasılsın.Günaydın canım hoş geldin
Canım hoşbulduk işyerinden fırsat buldukça girmeye çalışıyorum.Nasılsın.
Canım merhaba seninle birlikte 3 kişi olduk aynı gün aşılama yaptıran.Aynı durumlar bendede var canım dünden beri sol kasığım ağrıyor ve buna bağlı olarak sol bacağıma vuruyor.Gaz sancısı bendede var birde ishal durumu
Hayırlı olsun canım Allahım Hayırlı haberler almanı nasip etsin İNŞALLAHMerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende 26 Ağustos saat 16:00 da aşılamamı oldum inşallah hepimiz güzel haberler alırız.Bu süreçleri yaşayan bilir ancak.
canım hoşgeldin aramıza.ne güzel kocaman bir aile olduk.Aşılaman hayırlı olsun canım.bebeğin inşallah seninledir.Neler yaşadın biraz anlatırmısınMerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende 26 Ağustos saat 16:00 da aşılamamı oldum inşallah hepimiz güzel haberler alırız.Bu süreçleri yaşayan bilir ancak.
Bende sen gibiyim canım zaman durdu sanki akmak bilmiyor.Bugün 6.günümüz ben bugün hiç iyi değildim progestan hapı kullanıyorum ondan galiba kafamı hiç kaldıramadım belimde çok ağrıyor sen nasılsınDR LAR DIYORLAR YA DUSUNMEYINNN ARKADASLAR BU DUSUNMEMEYI NASIL BECERICEZZZZ BEN BILEMEDIM... BUNUN DA BIR HAPI OLSA KESKEEEEHEP AKLIMDAAA HEP AKLIMDAAA
bu konuyu açarken ;benimle aynı bekleyiş içinde olan arkadaşlarımızın bekleme heyacanını beraber hissettiği,endişelerini ,belirtilerini ben sayfada olmasam bile birbiriyle paylaşmalarını istemiştim.olmasını istediğim şeyin gerçekleşmesine sebep olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.
doktorum cuma bakalım dedi canım,Allahım İnşallah nasip eder.sen neden hala adet olamadın günün geçmedimi,İNŞALLAH tüpte olacak gibi geliyor bana senin işBizde tesekkur ederizz kuzuu...sen test yaptirmadinmi halaaa masallah sabrina hayran kaldimm....ben hala adet olamadimmm..bekliyorumm..bu ay hicbisi icmicemm..bidahaki aya tup bebek insallahh...
doktorum cuma bakalım dedi canım,Allahım İnşallah nasip eder.sen neden hala adet olamadın günün geçmedimi,İNŞALLAH tüpte olacak gibi geliyor bana senin iş
Bende sen gibiyim canım zaman durdu sanki akmak bilmiyor.Bugün 6.günümüz ben bugün hiç iyi değildim progestan hapı kullanıyorum ondan galiba kafamı hiç kaldıramadım belimde çok ağrıyor sen nasılsın
Hamileyimmmm Allah kalbim durcak şimdi MAŞALLAH SUBHANALLAH,ALLAHIM isteyen herkese herkese herkese nasip etsinnnnn
Günaydın canlar bugün nasılsınız bakalım.Navizade gözümüz kulağımız sende inşallah güzel olacak herşey Allahın izniyle.
Hamileyimmmm Allah kalbim durcak şimdi MAŞALLAH SUBHANALLAH,ALLAHIM isteyen herkese herkese herkese nasip etsinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?