HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAHIM EN ACİLİNDEN SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİZ SİZE ,BENİM Kİ DE SİZİN Kİ GİBİ AŞILAMAYDI SAĞLIKLA DÜNYAYAYA GETİRMESİNİ NASİP ETSİN BİNKERE MAŞALLAH SUBHANALLAH .ALLAHIM RAZI OLSUN SİZDENDE ,DUALARINIZI BİR AN ÖNCE DUYSUN BEN SİZLEREDE DUA ETCEM
canım ilk iki hafta belirti pek olmuyor genelde psikolojik yada crinone jel gibi düşüye engel ilaçların yan etkisi olabiliyormuş.EN YAKINIMDA SEN VARSIN ASILAMA OLUPTA HAMIS OLAN NEVIZADE .. O NEDENLE BELIRTILERIN VAR MIYDI BENDE HICBIR BELIRTI YOK O NEDENLE UZULUYORUM BIRAZ BILGI VEREBILIR MISIN ..
BENDEKI OLANLAR SADECE ILK 4 GUN BACAL BALDIR AGRISI KASIGIMDA BATMA AMA HAFIFTEN DUN VE BUGUNDE SISILIK VAR VE YINE SOL TARAFIMDA HAFIFTEN BATMA .. GOGSUMDE SISLIKTI ACIYDI VS YOK NORMAL MI SIZCE .. YADA HICBIR BELIRTI DE OLMAYABILIR MI ??? SADECE BIR SINIRLILIK VAR USTUMDE
Navizadecim nasıl nasıl mutlu oldum bilemezsin.Maşallah arkadaşım Allahım nazarlardan korusun seni yavrunu.Bugün hepimizin bayramı.Sabah siteye girdim yarım saat sonra sen girmişsin.İnan okuyunca gözlerim dolu dolu oldu canım.Bizi bırakma olurmu sana ihtiyacımız var sen bize ışık oldun umut oldun.HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAHIM EN ACİLİNDEN SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİZ SİZE ,BENİM Kİ DE SİZİN Kİ GİBİ AŞILAMAYDI SAĞLIKLA DÜNYAYAYA GETİRMESİNİ NASİP ETSİN BİNKERE MAŞALLAH SUBHANALLAH .ALLAHIM RAZI OLSUN SİZDENDE ,DUALARINIZI BİR AN ÖNCE DUYSUN BEN SİZLEREDE DUA ETCEM
CANIM ARKADAŞIM BİZE IŞIK OLAN UMUT VEREN ARKADAŞIMIZ NAVİZADE CİĞİMİZ GİBİ BİZDE HAMİLEYİMMMM YAZARIZ İNŞALLAH.Bu arada nasılsın herhangi bir değişiklik varmı bünyende.benim ara ara kasığımda batma hissi oluyor onun dışında bişey yok.Açıkçası biryerlerim biraz acısın istiyorum bazen.Sanki o zaman bebeğim benle gibi hissediyorum.SEMCANNNN HABEREEEEE BAKKKK HAMISSSSSS NEVIZADEEEEEE AYYYY ALLAHIM SENDE BIZIMKILERINI BIZE BAGISLA .. YAVRULARIMIZA KAVUSTURRRRRR
CANIM ARKADAŞIM BİZE IŞIK OLAN UMUT VEREN ARKADAŞIMIZ NAVİZADE CİĞİMİZ GİBİ BİZDE HAMİLEYİMMMM YAZARIZ İNŞALLAH.Bu arada nasılsın herhangi bir değişiklik varmı bünyende.benim ara ara kasığımda batma hissi oluyor onun dışında bişey yok.Açıkçası biryerlerim biraz acısın istiyorum bazen.Sanki o zaman bebeğim benle gibi hissediyorum.
Allah razı olsun sizden bırakırmıyım siz yol arkadaşlarım oldunuz artık ben an be an belirtilerle ilgili yada yapılacaklarla ilgili elimden geldiğince sizi yönlendirmeye çalışcam çünkü yaklaşık 10 gün kadar önden gidiyorum :) Özellikle ikinci haftanın sonuna doğru belirtiler artıyor İNŞALLAH Allahım sizede ve isteyen herkesede nasip etsin dünden beri namazlarda Allahım sizede nasip etsin diye dua ediyorum .Gercek isimlerinizi bilmediğim için nicklerinizle dua ediyorum herhalde en teknolojik dua benimki oluyodurNavizadecim nasıl nasıl mutlu oldum bilemezsin.Maşallah arkadaşım Allahım nazarlardan korusun seni yavrunu.Bugün hepimizin bayramı.Sabah siteye girdim yarım saat sonra sen girmişsin.İnan okuyunca gözlerim dolu dolu oldu canım.Bizi bırakma olurmu sana ihtiyacımız var sen bize ışık oldun umut oldun.
Ayyy canım çok tatlısın sabah sabah güldürdün beni.Canım bugün tam bir hafta oldu benim şuan hiçbiryerimde ağrı yok..12 Eylülde iki hafta dolacak.Hiç idrarla test yaptınmı.Silik dahi olsa çok mutlu olacam.Eşim şimdiden hamileymişim gibi davranıyor bana.Zaman durdu Navizadecim.Allah razı olsun dua etmişsin bizler için.Allah razı olsun sizden bırakırmıyım siz yol arkadaşlarım oldunuz artık ben an be an belirtilerle ilgili yada yapılacaklarla ilgili elimden geldiğince sizi yönlendirmeye çalışcam çünkü yaklaşık 10 gün kadar önden gidiyorum :) Özellikle ikinci haftanın sonuna doğru belirtiler artıyor İNŞALLAH Allahım sizede ve isteyen herkesede nasip etsin dünden beri namazlarda Allahım sizede nasip etsin diye dua ediyorum .Gercek isimlerinizi bilmediğim için nicklerinizle dua ediyorum herhalde en teknolojik dua benimki oluyodur
idrar testi yaptım canım ikinci haftanın sonuna doğru silik olarak ikinci çizgi çıkıyor canım belli belirsiz.Tam kırmızı çizgi olarak görünebilmesi için bir aylık olman gerekiyor.Ayyy canım çok tatlısın sabah sabah güldürdün beni.Canım bugün tam bir hafta oldu benim şuan hiçbiryerimde ağrı yok..12 Eylülde iki hafta dolacak.Hiç idrarla test yaptınmı.Silik dahi olsa çok mutlu olacam.Eşim şimdiden hamileymişim gibi davranıyor bana.Zaman durdu Navizadecim.Allah razı olsun dua etmişsin bizler için.
ahhhaaaa bizde de ayni ayni durumlar semcan :) senin kan test gununu vermis miydi dr un ??? bana tam ayin 12 sinde Sabah 8 de kan testi yapalim dedi ... bende dun aksam su eczanede satilan testleri dusunuyordum cikarmi ki yaaa ? bazilarida diyorlarki ovulasyon testinde cikiyor ... ay nebiliyimmm sanki en iyisi kan testini beklemek galibaaaaAyyy canım çok tatlısın sabah sabah güldürdün beni.Canım bugün tam bir hafta oldu benim şuan hiçbiryerimde ağrı yok..12 Eylülde iki hafta dolacak.Hiç idrarla test yaptınmı.Silik dahi olsa çok mutlu olacam.Eşim şimdiden hamileymişim gibi davranıyor bana.Zaman durdu Navizadecim.Allah razı olsun dua etmişsin bizler için.
Canımcım ovulasyon testinde çıkar ne demek anlayamadım.Ovulasyon testi yumurtlama gününün yaklaştığını gösteren bir test.Zamanında almıştım ben iki çizgide koyu çıktığı zaman ertesi gün eşle birlikte olun anlamına geliyor.Bende sen gibi 12 eylülde yaptıracam testi.bugun 8. gun belirtilere gelince ... ilk defa bu Sabah kalktigimda goguslerimde cok hafif bir dolgunluk + sol kasigima dogru hafif orta kisimda hem gaz gibi sislik hem de batmalar ... birde ben sabahlari aciken biri degilim hele aksam yemek yersem 2 gundur sabahlari cokkk ac uyaniyorummmm
Arkadaşım tekrar merhaba.2 ay önce eczaneden erken gebelik testi almıştım kullanmak nasip olmamıştı.5 tanede normal gebelik testim var.Ama bir türlü yapamıyorum yapmasam iyi olur çünkü yanıltabilir.Benimde göğsüm biraz şişti onun dışında farklı bir belirti yok.Keşke olsa karnım kasığım bir yerlerimde ağrı olsa diyesim geliyor.yalnız sol kasığımda hafif bir batma var.Zozitos biz nasıl bekleyeceğiz şimdi ayın 12 sini.ahhhaaaa bizde de ayni ayni durumlar semcan :) senin kan test gununu vermis miydi dr un ??? bana tam ayin 12 sinde Sabah 8 de kan testi yapalim dedi ... bende dun aksam su eczanede satilan testleri dusunuyordum cikarmi ki yaaa ? bazilarida diyorlarki ovulasyon testinde cikiyor ... ay nebiliyimmm sanki en iyisi kan testini beklemek galibaaaa
Navizadecim ikinci haftaya girerkenmi değişiklikleri hissettin.Adet sancısı gibi sancın oldumu hiç.Kırmızılar geldi gelecek diye.hadi kızlar önümüzdeki cuma hayırlı haberlerinizi bekliyorum.özellikle çarşambadan itibaren vücut değişikliklerinizide dinlemek isterim.Hadi Hayırlısı
Navizadecim ikinci haftaya girerkenmi değişiklikleri hissettin.Adet sancısı gibi sancın oldumu hiç.Kırmızılar geldi gelecek diye.
Canım ya çok şirin,Navizadecim senin için
insallah nevizadeeee ben gun ve gun yazicam burayaaaa ...hadi kızlar önümüzdeki cuma hayırlı haberlerinizi bekliyorum.özellikle çarşambadan itibaren vücut değişikliklerinizide dinlemek isterim.Hadi Hayırlısı
Arkadaşım tekrar merhaba.2 ay önce eczaneden erken gebelik testi almıştım kullanmak nasip olmamıştı.5 tanede normal gebelik testim var.Ama bir türlü yapamıyorum yapmasam iyi olur çünkü yanıltabilir.Benimde göğsüm biraz şişti onun dışında farklı bir belirti yok.Keşke olsa karnım kasığım bir yerlerimde ağrı olsa diyesim geliyor.yalnız sol kasığımda hafif bir batma var.Zozitos biz nasıl bekleyeceğiz şimdi ayın 12 sini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?