Aşılama ağustos ayında aşılama yaptıranlar ,yada yaptıracak olanlar gelin beraber bekleyelim..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Oyyy kiyamam sanaaa ignedendir ... bu arada bende bayiliyorum bu reklama fistik bu arada benim dun nihayet adetim geldi ogleden sonra cok sukur rahatlamaya basladim.. simdi dr dan geldim heemn size yazayim dedim... Yine cok sukur Rabbime kist vs baska birsey yok .. Bana igne istememe ragmen olmaz klomen e devam edelim en az 3 sefer .. buradaki sigorta karsilamazmis yoksa neyse yine yazdi ilaclari ve pregnly igneyi .. yarindan itibaren kullanmaya baslicam ..

tekrar randevuyu 26 sina verdi .. o gunde herhalde asilama gununu soylicektir diyorum .. hayirlisi bakalimmm canimcimmm

QUOTE="zozitos, post: 36945399, member: 528910"]Oyyy kiyamam sanaaa ignedendir ... bu arada bende bayiliyorum bu reklama fistik bu arada benim dun nihayet adetim geldi ogleden sonra cok sukur rahatlamaya basladim.. simdi dr dan geldim heemn size yazayim dedim... Yine cok sukur Rabbime kist vs baska birsey yok .. Bana igne istememe ragmen olmaz klomen e devam edelim en az 3 sefer .. buradaki sigorta karsilamazmis yoksa neyse yine yazdi ilaclari ve pregnly igneyi .. yarindan itibaren kullanmaya baslicam ..

tekrar randevuyu 26 sina verdi .. o gunde herhalde asilama gununu soylicektir diyorum .. hayirlisi bakalimmm canimcimmm [/QUOTE]
Canım cok sevindim kırmızılarin geldigine.benimde 19eylul kontrol.zozitoscum sen yurtdışında mi yasiyorsun bir yerde oyle okumustum.

Canım cok sevindim kırmızılarin geldigine.benimde 19eylul kontrol.zozitoscum sen yurtdışında mi yasiyorsun bir yerde oyle okumustum.[/QUOTE]

evet semcan cim ben Brukselde yasiyorum ... hadi hayirlisi yeni kontrol tarihin .. insalalh benimde 2. asilamam 29 veya 30 u gibi olurda 2 gun dinlenirim ondan sonrada direk kurban bayrami icin Turkiyeye gelebilirizzzzzz

Canım cok sevindim kırmızılarin geldigine.benimde 19eylul kontrol.zozitoscum sen yurtdışında mi yasiyorsun bir yerde oyle okumustum.

evet semcan cim ben Brukselde yasiyorum ... hadi hayirlisi yeni kontrol tarihin .. insalalh benimde 2. asilamam 29 veya 30 u gibi olurda 2 gun dinlenirim ondan sonrada direk kurban bayrami icin Turkiyeye gelebilirizzzzzz[/QUOTE]
Ayyy canım benim Türkiye'ye geliriz deyince nasıl mutlu oldum bilemezsin.Sanki gelince görüşecekmişiz gibi sandım bir an.Bende Samsun'da yaşıyorum.

evet semcan cim ben Brukselde yasiyorum ... hadi hayirlisi yeni kontrol tarihin .. insalalh benimde 2. asilamam 29 veya 30 u gibi olurda 2 gun dinlenirim ondan sonrada direk kurban bayrami icin Turkiyeye gelebilirizzzzzz
Ayyy canım benim Türkiye'ye geliriz deyince nasıl mutlu oldum bilemezsin.Sanki gelince görüşecekmişiz gibi sandım bir an.Bende Samsun'da yaşıyorum.[/QUOTE]

COK TATLISINNN SEN YAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…