Ne bileyim onları deneyip de bebişlerine kavuşamayanlar da var, korunduğu halde hamile kalan da..
Her şey yüce Allah'ın takdirine kalmış..
geçmişi şöyle bi okudumda klomencilerimiz varmış bende onlardanım gebe kalmayı hızlandırayım diye doktorumu ikna edip başladım..yumurtam büyüyo da çatlıyo da ama bebiş yok( merak ettim eşinizin sperm sayısı falan diyosunuz benim doktorum hiç öyle birşey demedi hangi durumda yapılıyor ki bu ??
herkese Günaydın
ben de yumurtlamadöneminde bulunuyorum cuma günü tahmini olarak yumurtanin catla6acagi gün ama benim adam sabah vardiyesinde dortte uyaniyo aksam daha kizimi uyutmadan bu horlamaya başlıyor
bugün sabah bi sinirliydim anlatamam ama kendisi durumu cakti ozur falan diledi ben de hic dileme artik benimde umurumda degil cocuk dedim
bu zavall8m kendini affettirmek icin zorla icirdigim keçiboynuzu pekmezini uslu çocuk olup içmişbide bana diyo bak aşkım pekmezimi de ictim affet de aksam calisalim diyo
affetsem mi ki
cnm bebk istyoruz dye doktora gittgnzde kan testi hormon testi faln bde esinden sperm alyolar sayısı dşükse oyuzden bebegn olmasi zorlaşyo ama ilac verp cogaltyolar dye blyorum
bizden öyle tahlil falan istemedi doktor.. acaba boş gebelik geçirince en azından döllenme oluyo diye mi yaptırmadı ki ??
slm arkadaşlar
durumlar nasıl
wala orasnı blemem tatlm ama her cocuk isteyenden isteniyo bi sorun varmı dye varsa erkenden tedaviye bslyolar
herkeze merhaba,
biraz kendmden bahsedeyim.
21 yasındayım 1,5 yıllık evlıyım ve pkoyum :2: fakat hormon testı sonucuma gore degılım ulturosonda gozukuor prolaktınınım 21 cıkmıs galıba bıraz yuksek. eşim 3 yıl once varıkosel oldu ama suanda sperm sayısı cok iyi ama sonuc negatıf ve ben sıskoyumkılo veremıorum dr vermen lazım dedıkce ınadına alıorum gecen ay klomen kullandım sonuc negatıf bu ay dr ızınlı bnde hıc bısı kullanmıorum bırdahakı ay gene klomen yada gonal f baslıycam
o zaman bu ayda olmazsa ki 10 agusosta belli olucak.. tatil dönüşü onuda götüreyim doktora.. o ne öyle gün aşırı git gel doktorla akraba oldum iyice yumurta takibi bilmem ne.. kendi gitsin bakalım bide dimi :))
herkeze merhaba,
biraz kendmden bahsedeyim.
21 yasındayım 1,5 yıllık evlıyım ve pkoyum :2: fakat hormon testı sonucuma gore degılım ulturosonda gozukuor prolaktınınım 21 cıkmıs galıba bıraz yuksek. eşim 3 yıl once varıkosel oldu ama suanda sperm sayısı cok iyi ama sonuc negatıf ve ben sıskoyumkılo veremıorum dr vermen lazım dedıkce ınadına alıorum gecen ay klomen kullandım sonuc negatıf bu ay dr ızınlı bnde hıc bısı kullanmıorum bırdahakı ay gene klomen yada gonal f baslıycam
güzelim spor yap kilo vermek için degil saglık için yap vücüdunun herbir hücresine hareket lazım hareket=oksijen ayrıca çokta takılma kiloya ben 1.70 boy 56 kiloyum gayette zayıfım ama hani bende de yok bebiş
cnm zaten doktorlar cocuk istyosanz brlıkte gelinki 2nzdede sorun vrmı bakalm diyolar inş bsey ckmaz esndede
inşallah canım ..biz zaten birlikte gidiyoduk hep ilk bebekte heran yanımdaydı ama artık bunları ondan bagımsız yapıyorum çok ümitleniyor üzülüyor o yüzden ben habersiz tek başıma gidiyorum hep..bidaha onu hayal kırıklıgına ugratmayım diye
günaydınnnn kızlarrr bata son 6 gunnnn gögüslerim patlayacak derecede şiş ve içi su dolu balon gibi bunun dısında belırtı yok ama adettende olabılır kızlar ınsalah bebegımmmm gelır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?