tüplere bakılmadı canım yaa...
çünkü doktorum da acele ettiğimi söylüyor...
normalde 1 yıl bekleriz biz böyle şeyler için diyor ama
insan bi panik oluyor...
inşallah canım Rabbim en hayırlı zamanda en hayırlı evladı nasip etsin hepimize inşallah amiiinn
ben de ısrar edince doktora 6 aydır bişi yok deyince geçen ay klomen+ovitrelle verdi bakalım madem çok istiyorsun yumurtanı büyütüp çatlatalım büyük ihtimalle hamile kalırsın dedi... ben de çok heveslenmiştim o kadar uğraştık emek verdik insan heyecanlanıyor ister istemez ama sonuç maalesef negatif
bakalım bu ay kendimizce çalışmalara devam ediyoruz araya bayram girecek doktora gitsem bölünmesin tedavi istediğim için de belki bidahaki aya tekrar gitmeyi düşünüyorum.....
Aminnnn canım inşallah rabbim şu günlerde dualarımızı kabul etsin inş.
sen bekle canım bir yıl çünkü tüplere baktırmak zor bir işlemmiş.inş baktırmana da gerek kalmaz bir yıl sonunda
aynı şey benim başıma da geldi.benim eşim doktor.tıbbi yaklaştı duruma bir yıl bekledikten sonra ayrıntılı gittik doktora.ama şimdiki aklım olsa daha önce giderdim doktora.çünkü evlendiğimizde yaşım 28 di yani küçük değildim.boşu boşuna bir yıl oldu mu olcak mı diye strese soktum kendimi.kafam rahat olsun diyosan git doktora iki yıllık evliyim de.ne var ne yok öğrenirsin
Aslında bi ara ben de istedim ilaç tedavisini bir an önce olsun diye ama doktorum aralıkta olmazsa halen gelirsin dedi.. Böyle de her ay beklemesi çok zor! çok yakın bir tanıdığım tüp bebekle hamile şimdi, ona o kadar laf söyledim ki niye acele ediyor bu kadar diye şimdi aceleci davranıyor gözükmek istemiyorum
insan bi beklenti içine girince aceleci davranıyor cidden ama:)
ben o kadar rahat bir insandım ki evliliğimizin ilk 1.5 yılında aman olmazsa olmaz diyordum o derece
annem falan şaşırıyordu rahatlığıma
ama şimdi düşünmeye başlayınca çok farklıymış bu işler anlamış bulunuyorum :)
Yaa bence de.. Ben de düşünmüyorken diyordum işte o tanıdığımız için arka arkaya aşılamalar, tüp bebekler filan biraz da kendileri deneseler belki olur filan diye eşime de söylüyordum, ama işin aslı öyle değilmiş.. İstemeye başlayınca her ay ayrı bi hüsran yaşıyorum. Daha adetim gelmeden başlıyorum söylenmeye bu ay da olmadı diye..
:) aynen olmadı işte kesin adet göreceğim şuram ağrıyo işte kasığıma böyle ağrı giriyor diye söylenip duruyorum eşim de yazık teselli ediyor beni....
doktorum bana biraz da serbest bırak kendini bu kadar kontol etmeye çalışma bazen bu tarz şeyler stresten de oluyor diyor...
biraz da oluruna bırakmak gerek cidden hayırlısı Rabbimden demek lazım
Aynen! Ama aklımdan çıkmıyor benim.. Oluruna bırakabilmek en iyisi ama olmuyor..
o zaman napıyoruz kendimize biraz daha sabır telkin ediyoruz :)
hayırlısı diyelim hayırlısı olsun inş...
birde ben burada ovulasyon testleri diye bişey duydum bakalım bi de onu mu deneesem diye düşünmüyır değilim:)
yumurtanın çatladığı tarihlere denk getirmeye çalışıyorlar işte ovulasyon testiyle...
aslında mantıklı gibi geldi bana...
Ne bileyim onları deneyip de bebişlerine kavuşamayanlar da var, korunduğu halde hamile kalan da..
Her şey yüce Allah'ın takdirine kalmış..
aynen öyle arkadaşım...
benim çok yakın 2 arkadaşım vardı yakın zamanlarda evlendiler...
biri 1.5 yıl kadar korundu bıraktığının ertesi ayı hamile kaldı
diğeri evlendiği günden beri hamile kalmak istediği için hiç korunmadı
ama daha yeni hamile kaldı hem de ümitlerini tamamen kestikleri ve tüp bebek yaptırmak istedikleri zaman diliminde....
gerçekten herşey Rabbimin takdirinde bize sabretmek ve beklemek düşüyor..
inş tatlım yaa...
bakalım hayırlısı hakkımızda...
kendime daldım resmen... ne çok konuşmaya ihtiyacım varmış :)
sana bişicik sormadım bile:)
senin ne sorunun var tatlım çünkü geçmişi okudum da biraz
seni birkaç yerde daha da görmüştüm...
canım benim eşimde sperm sayı ve hareket problemi var
selam arkadaslar ben de bu ay hamis olmak isteyenlerdenim ))))) ALLAH hepimize nasip etsin bebisleeeeri saglikli saglikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?