evet ya kndmz üzüldgmz yetmyo sanki herkezi üzüyoruz kndmzde belrti arayark bseyler hsederek hep hayal kırıklg yasıyoruz bu arada cnm senn 1tane bebişin varmı ynlşmi anldm
hayır canım nerde keşke olsaydı hiç böyle üzülmezdim.. ilk istedigimiz ay bebiş haberi aldık ama boş gebelik oldu kaybettim bebegimi(
cnm cok üzüldm gercekten allhm inş en yakın zamanda btun arkadaslarma en hayrlı cocukları vercek
kızlarrrr ya bayram gelsede gezme falan derken :) vakit gecseeee beklemek cooook sıkıcı ve zor
inşallah canım bu mübarek ayın hürmetine hepimizin kucagını doldursun rabbim..
kızzzzzzzz amann afet gitsin yazzzkk
zaten bu yumurtlama döneminde bu adamlara ne oluyor bilmem bi isteksizlik bi yorgunluk bi naz..Valla bende sinirlendim bu yüzden..ovilasyonda çift çizgiyi görmüşüm adam yorgunum diyo..Bende sinirlenip Vazgeçtim ben ya istemiyorum artık dedim.Hep isteyen o idi oysa ki.Biz Yumurtluyoruz onlar kaçıyor..Bu ay bende ovilasyonda çift çizgiyi kaçırdım sanırım..Gerçi bu testi de çözmüş değilim iki gündür(Pazar-Pazartesi) akşam beşte yaptım iki çift çizgi iki gündür çıkıyor.Hemde kontrol çizgisinden çok koyu ikiside..Şimdi hala yumurta çatlamadı mı acaba..Yani bu akşam umut varmıdır..Öff ya Çözemedim bu işi.Hoş uğraşamayacam artık adamın nazını çekemem..
yine bir dünya kaynatmışsınız gece bile durmuyorsunuz... bende adet belirtileri başladı... karnım aşırı derecede ara ara ağrıyor... göğüslerim patlıcak gibi ve çok çok acıyor, zaman zaman alttan bir sancı giriyor... reglin 3. günü falan olurdu bende erken başladı bu ay...ben umudumu kaybettim... hamile gibi davranmayacağım daha fazla adetim gecikmese bari... adet olduğum gün de hemen hsg randevusu alacağım... burada hsg çektiren var mı? doktorum anestezili demişti... tüpler tıkalıysa nasıl açılır şimdi bunları takmaya başladım ben...
yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz... hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alalım...
yine bir dünya kaynatmışsınız gece bile durmuyorsunuz... bende adet belirtileri başladı... karnım aşırı derecede ara ara ağrıyor... göğüslerim patlıcak gibi ve çok çok acıyor, zaman zaman alttan bir sancı giriyor... reglin 3. günü falan olurdu bende erken başladı bu ay...ben umudumu kaybettim... hamile gibi davranmayacağım daha fazla adetim gecikmese bari... adet olduğum gün de hemen hsg randevusu alacağım... burada hsg çektiren var mı? doktorum anestezili demişti... tüpler tıkalıysa nasıl açılır şimdi bunları takmaya başladım ben...
yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz... hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alalım...
günaydın kızlar bir bat günü daha yaklaştı kaldı 1 gün .ne zaman mutlu edecek bu bat tarihleri bizi bilmiyorum.3-4 gündür ha oldum ha olacam bekliyorum bakalım ne olcak yarın sabaha kadar gelmezse test yapıcam hakkımızda hayırlısı demekten başka çare yok.
zaten bu yumurtlama döneminde bu adamlara ne oluyor bilmem bi isteksizlik bi yorgunluk bi naz..Valla bende sinirlendim bu yüzden..ovilasyonda çift çizgiyi görmüşüm adam yorgunum diyo..Bende sinirlenip Vazgeçtim ben ya istemiyorum artık dedim.Hep isteyen o idi oysa ki.Biz Yumurtluyoruz onlar kaçıyor..Bu ay bende ovilasyonda çift çizgiyi kaçırdım sanırım..Gerçi bu testi de çözmüş değilim iki gündür(Pazar-Pazartesi) akşam beşte yaptım iki çift çizgi iki gündür çıkıyor.Hemde kontrol çizgisinden çok koyu ikiside..Şimdi hala yumurta çatlamadı mı acaba..Yani bu akşam umut varmıdır..Öff ya Çözemedim bu işi.Hoş uğraşamayacam artık adamın nazını çekemem..
cnm bnm hsg cektrmedm ama duymstum yumurtalklara bi svı göndero tupler ack mı kapalımı dye o sıvı yumurtlklrn icine sızıyosa hcbr sorun yok ama hc grmyosa tplr tkalı olyoms ve o gönderdkleri sıvı tpkı adet sancsı gbyms tatlm agrı yapyoms
günaydın kızlar
sabah sabah kalktım saglık ocagına gittim test verdimidrardan evde test yapmadım kesin olsun diye inşallah mutlu hayırlı bi haber veririm size
kız yazk ugrastrma şu adamcagzı hem belki günü bgundr kacrma bnce öbr ay bndemi ovilsyn alsam yaaaa
günaydın kızlar
sabah sabah kalktım saglık ocagına gittim test verdimidrardan evde test yapmadım kesin olsun diye inşallah mutlu hayırlı bi haber veririm size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?