Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

arkadaşlar benim sürekli akıntım vardır..sadece adete 3-4 gün kala kesilir..adet sonrası yine devam eder.. ümitlenmek istemiyorum ama beklenmeyen bat a 3-4 gün var ve hala akıntım tam gaz devam ediyor..off ama tamda kendimi bu ay yok diye inandırmaya başlamıştım böyle olunca yine saçma hayallere daldım.. sizce ne anlama geliyo bu yaşayan var mı??

sonucunu ne zaman alacaksın canım
canım ebe hanım öglen 15.30 gibi al dedi ama hastanenin online labratuar sonuçları sistemi var 13.30 gibi ordan bakıcam sanırım o saate verilir

inşallah canım benim bende test yapmamak için zor tutuyorum kendimi :) ama olsada cıkmaz dımı adete 6 gun var :)
benim 4 gün geçti arkadaşım hain kocam yüzünden idrar testi yapamadım her ay beni heveslendiriyosun bu ay cezzalısın dedi
e bugün idrarı alsam yarın yapcam haliyle kesin emin olamıcam negatifte olsa pozitifte bende kanda baktırayım dedim
sonuç hayırlısı ile iyi olsunda zaman geçer

canım az kaldı... sabret biraz daha bende de göğüsler haricinde ağrılar falan hepsi adet gibi... canım çok sıkkın ya bu ay da olmadı ((((( benim akıntılarım da çok azaldı...

canım az kaldı... sabret biraz daha bende de göğüsler haricinde ağrılar falan hepsi adet gibi... canım çok sıkkın ya bu ay da olmadı ((((( benim akıntılarım da çok azaldı...

lütfen buraya bebişlerimizin dogum tarihini girmek nasip olsun bu ay ( Rabbim oruç agızla duamızı kabul etsin ..

ahhh bu erkekler insanı delirtip sonrada kuzu gibi davranıyolar bende ne dert yandım en olması gerrektiğinde kawga ediyoruz diye ama bu bebiş için her türlü naza katlanıcaz sakın pes etme bak batlarımız aynı sanırım bende perşembe yumurta çatlıycak aksilik dün ovi testlerim bitti bugün çıkıp alamıycam yarın tekrar yaparım ama arada tartışa küse barışa yapabildiğimiz kadar yapmaya çalışıyoruz zaten hergün olmasına gerek yok diye okumuştum sen hiçbişi olmamış gibi yap akşamı değerlendir bence
gelsin

herkes aynı dertte gülüm ama napalım herşey olcağına varıyor gecen kawgada dayanamadım kuzukuzu aldım gönlünüde ama tak dediği zamanda oluyo insanı delirtiyolar şu oviler benide amma uğraştırdı yok o saatte yok sıvı içme falan falan akşamları olmadı sabahları yapmaya başladım yoksa hiç çizgi çıkmıyodu ..sen yinde bu akşamı kaçırma hoş çizgilerden sonramo yoksa çizgilerden öncemi olması gerektiğini anlayamadım gitti...

Kızlar size üst üste kötü haberler veriyorum ama demekki kısmette Buda varmış akşamdan beri uyumadım yemek bile yemedim lanet olsun bendeyi şansa yeter artıkkkkkk. Ne olduğunu söylüyorum dün bebeğimin engelli olabileceğini söyleyince doktor hiçbirşey yemedim haliyle ev dubleks olunca aşağı inerken düştüm ve gerisini anlayın artık hatırlamak istemiyorum Azrail bebeğimi aldı benden bu 2. Bebeğimi alması oldu ( eşim üzülme dedi ama tam artık oldu derken ((. Neyse bat tarihine karar verip çalışmalara başlayacak ama bendemi şansa bak lanet olsun (((43:

canımmmm çok geçmiş olsun doktora gittin mi düştükten sonra bir daha... belki bişey olmamıştır... nolur isyan etme... Allah'a çok şükür ki sen sağlıklısın belkide hayırlısı böyleymiş... doktora görün bence mutlaka

Tatlım anında gittik zaten ama düşmüş nasalım kısmette Buda varmış en kısa zamanda çalışmalara devam :)

Allah Allah gülüm dur isyan etme şu mübarek günlerde ya bi git doktora belki bişi olmamıştır iyi şeyler düşün hemen git bi ultrason muayenesi yaptır hatta başka bi doktora.. Allahım mübarek günlerin hürmetine hepimize sağlıklısıhhatli bebişler nasip esin

Tatlım gittik ama düşmüş hem kanamada oldu ben düşünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…