Ben yeni uye oldum bugun araniza benide eklerseniz cok sevinirim.son adetim 3 ağustos.insallahbu ay pozotifi gorurum bende
sağol cnm ben de iyiyim:)
beni de listeye ekler misiniz 10 ağustos.
kac yasndasn cnm sen kac aydr dsunyosunuz
tatlım güldenimiz ilglenyo görünce ekler sende hsgldn aramza
30 yaşındayım iki yıldır isteyip umudu kesenlerdenim
26 yaşındayım 2 yıldır evliyiz yeni başladık denemelere çünkü ben öğretmenim eşimle ayrıydık 1.5 senedr,o da askere gitti geldi .şu sıralar olmasını çok istiyoruz inşalah hayırlısıyla olur.
amaaaa öle yapma burda umudunu yitirenlre cok kzyoruzbnde 15 aydr istyorum ama olmaynca olmuyor allhm nezamn ol derse olck elden ne gelr kiiiii
öncelikle herkese merhaba... ben de bu forumda yeniyim... öncelikle kendimden bahsedeyim 2 yıllık evliyim son 6 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyorum. geçen ay klomen+ovitrelle denemesi yaptırdım ama maalesef bebekle sonuçlanamadı
bu ay da gitmedim doktora araya bayram girecek diye bakalım bu ay kendi kendime doktor tatili yaptım...
benim de batım 26 ağustos....(bu bat dediğimiz şey beklenen adet günümüz değil mi???)
şimdiden hepimizin hakkında hayırlısı olsun diyorum...
Rabbim inşallah gönlümüzdekileri kucaklarımıza verir...
Merhabalar kızlar,
Ben de ne zamandır okuyordum sanırım paylaşmak daha iyi olur. Ben de 27 yaşındayım bizde 6-7 aydır deniyoruz ama beklemek çok zor! Ben de 19 ağustosu bekleyeceğim bu ay! Allah'ım tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun..
evet canım beklenen adet tarihi.sizdeki sorun neymiş peki?
öncelikle herkese merhaba... ben de bu forumda yeniyim... öncelikle kendimden bahsedeyim 2 yıllık evliyim son 6 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyorum. geçen ay klomen+ovitrelle denemesi yaptırdım ama maalesef bebekle sonuçlanamadı
bu ay da gitmedim doktora araya bayram girecek diye bakalım bu ay kendi kendime doktor tatili yaptım...
benim de batım 26 ağustos....(bu bat dediğimiz şey beklenen adet günümüz değil mi???)
şimdiden hepimizin hakkında hayırlısı olsun diyorum...
Rabbim inşallah gönlümüzdekileri kucaklarımıza verir...
herhangi bir sorunumuz yok... doktora gittik 6 ay kadar önce gebelik istiyoruz diye kontroller yapıldı benim ve eşimin hormonlarımız falan herşey gayet normal ama olmuyor bakalım bekliyoruz...
daha sonra geçen ay tekrar gittik tahliller tekrarlandı ama yine herşey normal...
ben mi acele ediyorum acaba diye düşünüyorum bazen....
öyle tabi ama geçen senede burda bana öyle diyorlardı ama hala yok bu
Aynı dakikalarda aynı şeyleri yazıyormuşuz :) Biz de 2 yıldır evliyiz. Ben de doktora gittim bi kaç defa ama 1 sene çalışmadan bi şey yapmamaya karar verdi dr.
Aynı dakikalarda aynı şeyleri yazıyormuşuz :) Biz de 2 yıldır evliyiz. Ben de doktora gittim bi kaç defa ama 1 sene çalışmadan bi şey yapmamaya karar verdi dr.
o zaman bir yıl bekle canım.bir yılın sonunda tüplere bakılmadıysa bir de onlara baktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?