Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

inşallah canım Rabbim en hayırlı zamanda en hayırlı evladı nasip etsin hepimize inşallah amiiinn

öncelikle herkese merhaba... ben de bu forumda yeniyim... öncelikle kendimden bahsedeyim 2 yıllık evliyim son 6 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyorum. geçen ay klomen+ovitrelle denemesi yaptırdım ama maalesef bebekle sonuçlanamadı

bu ay da gitmedim doktora araya bayram girecek diye bakalım bu ay kendi kendime doktor tatili yaptım...

benim de batım 26 ağustos....(bu bat dediğimiz şey beklenen adet günümüz değil mi???)

şimdiden hepimizin hakkında hayırlısı olsun diyorum...

Rabbim inşallah gönlümüzdekileri kucaklarımıza verir...

Merhabalar kızlar,
Ben de ne zamandır okuyordum sanırım paylaşmak daha iyi olur. Ben de 27 yaşındayım bizde 6-7 aydır deniyoruz ama beklemek çok zor! Ben de 19 ağustosu bekleyeceğim bu ay! Allah'ım tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun..

evet canım beklenen adet tarihi.sizdeki sorun neymiş peki?

evet canım beklenen adet tarihi.sizdeki sorun neymiş peki?

herhangi bir sorunumuz yok... doktora gittik 6 ay kadar önce gebelik istiyoruz diye kontroller yapıldı benim ve eşimin hormonlarımız falan herşey gayet normal ama olmuyor bakalım bekliyoruz...

daha sonra geçen ay tekrar gittik tahliller tekrarlandı ama yine herşey normal...
ben mi acele ediyorum acaba diye düşünüyorum bazen....

Aynı dakikalarda aynı şeyleri yazıyormuşuz :) Biz de 2 yıldır evliyiz. Ben de doktora gittim bi kaç defa ama 1 sene çalışmadan bi şey yapmamaya karar verdi dr.

o zaman bir yıl bekle canım.bir yılın sonunda tüplere bakılmadıysa bir de onlara baktır.

Aynı dakikalarda aynı şeyleri yazıyormuşuz :) Biz de 2 yıldır evliyiz. Ben de doktora gittim bi kaç defa ama 1 sene çalışmadan bi şey yapmamaya karar verdi dr.

ben de ısrar edince doktora 6 aydır bişi yok deyince geçen ay klomen+ovitrelle verdi bakalım madem çok istiyorsun yumurtanı büyütüp çatlatalım büyük ihtimalle hamile kalırsın dedi... ben de çok heveslenmiştim o kadar uğraştık emek verdik insan heyecanlanıyor ister istemez ama sonuç maalesef negatif

bakalım bu ay kendimizce çalışmalara devam ediyoruz araya bayram girecek doktora gitsem bölünmesin tedavi istediğim için de belki bidahaki aya tekrar gitmeyi düşünüyorum.....

aynı şey benim başıma da geldi.benim eşim doktor.tıbbi yaklaştı duruma bir yıl bekledikten sonra ayrıntılı gittik doktora.ama şimdiki aklım olsa daha önce giderdim doktora.çünkü evlendiğimizde yaşım 28 di yani küçük değildim.boşu boşuna bir yıl oldu mu olcak mı diye strese soktum kendimi.kafam rahat olsun diyosan git doktora iki yıllık evliyim de.ne var ne yok öğrenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…