Merhabalar kızlar,
Ben de ne zamandır okuyordum sanırım paylaşmak daha iyi olur. Ben de 27 yaşındayım bizde 6-7 aydır deniyoruz ama beklemek çok zor! Ben de 19 ağustosu bekleyeceğim bu ay! Allah'ım tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun..
kızlarrrrr cnlarmmm günaydnnnnn tatlm sende hsgldn
siziiiiiii çooooooooook seviyorummmmmmmmmmmmm.... Iyi ki varsınız hepiniz...
Kızlar size üst üste kötü haberler veriyorum ama demekki kısmette Buda varmışakşamdan beri uyumadım yemek bile yemedim lanet olsun bendeyi şansa yeter artıkkkkkk. Ne olduğunu söylüyorum dün bebeğimin engelli olabileceğini söyleyince doktor hiçbirşey yemedim haliyle ev dubleks olunca aşağı inerken düştüm ve gerisini anlayın artık hatırlamak istemiyorum Azrail bebeğimi aldı benden bu 2. Bebeğimi alması oldu ( eşim üzülme dedi ama tam artık oldu derken ((. Neyse bat tarihine karar verip çalışmalara başlayacak ama bendemi şansa bak lanet olsun ((( 43:
herhangi bir sorunumuz yok... doktora gittik 6 ay kadar önce gebelik istiyoruz diye kontroller yapıldı benim ve eşimin hormonlarımız falan herşey gayet normal ama olmuyor bakalım bekliyoruz...
daha sonra geçen ay tekrar gittik tahliller tekrarlandı ama yine herşey normal...
ben mi acele ediyorum acaba diye düşünüyorum bazen....
Kızlar size üst üste kötü haberler veriyorum ama demekki kısmette Buda varmışakşamdan beri uyumadım yemek bile yemedim lanet olsun bendeyi şansa yeter artıkkkkkk. Ne olduğunu söylüyorum dün bebeğimin engelli olabileceğini söyleyince doktor hiçbirşey yemedim haliyle ev dubleks olunca aşağı inerken düştüm ve gerisini anlayın artık hatırlamak istemiyorum Azrail bebeğimi aldı benden bu 2. Bebeğimi alması oldu ( eşim üzülme dedi ama tam artık oldu derken ((. Neyse bat tarihine karar verip çalışmalara başlayacak ama bendemi şansa bak lanet olsun ((( 43:
çok geçmiş olsun canım.kolay değil insan bazen isyan edebiliyor.ama şunu unutma beterin beteri var
biblokedicik .!.:Tatlım gittik ama düşmüş hem kanamada oldu ben düşünce
complicated .!.:Kuzuuuuuummm( Gecmis olsun canim benim hayirlisi boyleymis demek ki kendine dikkat et aman diyeyim koru kendini yemene içmene cok dikkat et bunyen dusmesin. Uzuldum inan
biblokedicik çok geçmiş olsun
bi kötü haberde benden sonuç negatif
kızlar bişey sorcam ama sakın gülmeyin bana... şimdi Allah kabul ederse ramazanın başından beri oruç tutuyorum ben... hiç gündüz küçük tuvaletim gelmezdi... iftardan sonra su içinde birde sabah kalktığım da tuvalete giderdim su tüketimim aynı olmasına rağmen sürekli tuvalete gidiyorum ben ya ve az da olsa yapıyorum. bunu da psikolojik yapamam herhalde dimi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?