Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

merhaba bende 27 yaşındayım ve batımızda aynı gün tabikide bu ay gelmicek olan batımız allahım dualarımızı kabul eder inşllh herkesin gönlüne göre verir.

Kuzuuuuuummm ( Gecmis olsun canim benim hayirlisi boyleymis demek ki kendine dikkat et aman diyeyim koru kendini yemene içmene cok dikkat et bunyen dusmesin. Uzuldum inan

Arkadaşlar gülden yok ya... Liste güncellense hamile olanlar işaretlense bakıyorum da listeye 1 ağustostan-6 sına kadar olanlar oturuyor musunuz ya hu merak ediyorum ben hepppp...

Merhaba kızlar nasıl gidiyor?? Sizlere bakamadım bayadır böylelikle stresimi azaltacağımı düşündüm ama öyle olmadı galiba Neyse kendi gelişmelerimi anlatayım yumurtlama testlerine devam ettim. Ay sonu yumurtlama gerçekleşti ama o gün ilişki olmadı Sanırım önceki gün ya da 2gün önce olmuştu Neyse sözün kısası bu ay da çok umutlu değilim Allah "OL" dese bişey bişeye vesile olur tabiki lakin hiç bir belirti yok BAT bekliyorum artık sadece hayırlısı

merhabalar herkese ben de artık bu bebeği çOk istiyorum.sürekli doğum hikayeleri okuyorum onu hayal ediyorum artık olsun istiyorum biz de çalışmalara başladık bakalım rabbim isterse olur TABİ Kİ..benim sat 27 temmuz fakat adetlerim çok düzensiz ne zAman adet olacağımı ve yumurtlayacağımı bilmiyorum o yüzden gün aşırı ilişki düşünüyorum.Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin AMİNNN..

canım bütün tetkiklerin normal çıkmış ne güzel yalnız bi tedaviye başlamadılarmı? olur bekleyin mi dediler ???

Canım çok geçmiş olsun ama isyan etme herşey Allah'tan ve kabulumuz isyan edersen kötülüklerden kurtulamazsın canm benım

biblokedicik .!.:
Tatlım gittik ama düşmüş hem kanamada oldu ben düşünce

complicated .!.:
Kuzuuuuuummm ( Gecmis olsun canim benim hayirlisi boyleymis demek ki kendine dikkat et aman diyeyim koru kendini yemene içmene cok dikkat et bunyen dusmesin. Uzuldum inan

canım benimmm complicated a katılıyorum yat dinlen kendine cok dikkat et geçmiş oolsun gülümm ya

kızlar bişey sorcam ama sakın gülmeyin bana... şimdi Allah kabul ederse ramazanın başından beri oruç tutuyorum ben... hiç gündüz küçük tuvaletim gelmezdi... iftardan sonra su içinde birde sabah kalktığım da tuvalete giderdim su tüketimim aynı olmasına rağmen sürekli tuvalete gidiyorum ben ya ve az da olsa yapıyorum. bunu da psikolojik yapamam herhalde dimi:)))

heheheh aynı durum bende de var bugun tatlım bencede psıkolojık olamaz ama ınsallah bebektendır bende kendımı dınlemım dıyodum ama sen yazınca dayananamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…