Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

aaaaaa cok kotu oldum ya canim gecmis olsun kismet uzulme bitanem
bende bugun cok kotuyum esimle gundur konusmuyoruz cok uzgunum cok kizginim ona

canım yaaaa bende aynı senin gibiyim her değişiklikği bebeğe yoruyorum... senin batın kaç

:) bat 12 si canım ama bu ay erken oldu yumurtlamam ve birden fazla oldu neye göre bekleyecegimi bilmediğimden dolayı bende sat a göre bekliyorum ve mide bulantılarım var

:) bat 12 si canım ama bu ay erken oldu yumurtlamam ve birden fazla oldu neye göre bekleyecegimi bilmediğimden dolayı bende sat a göre bekliyorum ve mide bulantılarım var

canım benimde mide bulantılarım var bugün daha da yoğun sanki ama oruçtan da olabilir... göğüslerim şiş acıyor uçları apayrı zaten ama aynı zamanda adet sancısı gibi sancılarım da var... karnımın alt kısmı baya bi şiş birdeeeeeeeeeee bu kadar....

merhaba kızlar bende agustosta hamile kalmak istiyordum doktora gittim testler yaptı süt hormonum yüksekmiş dostinex kullanıyorum şimdi bu aydan geçti gibi görünüyor bat ım 16 sı çünkü...

biblokedicik geçmiş olsun her şeyin hayırlısı diye dua edelim, moralini bozmamaya çalış

nilkon4246 eşin ürolojiye gitmeli canım sperm testi falan yaparlar

kızlar bişey diyim mi eşlerinize kızmayın yumurtlama döneminden sonra kadınlarda yükselen progesteron hormonu kadını daha sinirli ve hırçın yapıyormuş... progesteronu araştırırken okumuştum... hormonlarla alakalı bir durum olabilir bu tartışmalar...

geçmiş olsunb canım verende allah alanda isyan etmek neye yarar ki

4 gün geçmişti canım 1.20 negatif yazıyodu :26:
kızlar bişey sorcam eşime doktora gitmek istiyoruz şuana kadar ben gittim ama o hiç gitmedi hangi bölüme gitmesi gerek acep

üzülme canım bnm hakkaınızda hayırlısı olur inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun eşinin ürolojiye gitmesi gerek canım

Nolduki tatlım bak bende üzüldüm

sercem kız naptı yine senin ki :)
yine herzamnki gibi uzdu beni tartisdik 2 gundur konusmuyoruz gec tartisdik hatda ayri ayri yatiyoruz yani ayni yerde ama basda ayakda ben yaninda bile yatmak istemiyorum artik
insallah canim kalirsin bu ay hamile

hassas testten bat a 6 gün kala yaptım negatifti acaba diyorum yarın sabah normal bi testim daha var onuda yapsam mı? bat a 2 gün kala yani?? ne dersiniz

hassas testten bat a 6 gün kala yaptım negatifti acaba diyorum yarın sabah normal bi testim daha var onuda yapsam mı? bat a 2 gün kala yani?? ne dersiniz

bence acele etme ben hep hayal kırıklığına uğruyordum artık bıraktım testleri geçse bile yapmıyorum hemen...

canım sen bilirsin tabiki ama kaç gün beklemişsin zaten... neden 2 gün daha beklemeyesin... negatif sonuç çıksa bu sefer diceksin ki iki gün sonra yine yapayım... hırpalama kendini bekle bence... aynı günlerimiz seninle... ben kuduruyorum ama eşime söz verdim bu sefer bekleyeceğim diye... sende bekle olumsuzsa da zaten yine çalışmalara birlikte başlayacağız dimi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…