Kızlar çok teşekkür ederim ama artık isyan etmiyorum bugün hemen çalışmalara başlıycazzz :)
aaaaaa cok kotu oldum ya canim gecmis olsun kismet uzulme bitanemKızlar size üst üste kötü haberler veriyorum ama demekki kısmette Buda varmışakşamdan beri uyumadım yemek bile yemedim lanet olsun bendeyi şansa yeter artıkkkkkk. Ne olduğunu söylüyorum dün bebeğimin engelli olabileceğini söyleyince doktor hiçbirşey yemedim haliyle ev dubleks olunca aşağı inerken düştüm ve gerisini anlayın artık hatırlamak istemiyorum Azrail bebeğimi aldı benden bu 2. Bebeğimi alması oldu ( eşim üzülme dedi ama tam artık oldu derken ((. Neyse bat tarihine karar verip çalışmalara başlayacak ama bendemi şansa bak lanet olsun ((( 43:
kendimiiii dinlemekten nefret ediyorummmmm
kızlar bu arada face i olan varsa ekleyelim merak ediyorum sizleri benim adresim https://www.facebook.com/mrvbklvcdmn
canım yaaaa bende aynı senin gibiyim her değişiklikği bebeğe yoruyorum... senin batın kaç
:) bat 12 si canım ama bu ay erken oldu yumurtlamam ve birden fazla oldu neye göre bekleyecegimi bilmediğimden dolayı bende sat a göre bekliyorum ve mide bulantılarım var
4 gün geçmişti canım 1.20 negatif yazıyodu :26:adet günün müydü kesin negatif mi canım
aaaaaa cok kotu oldum ya canim gecmis olsun kismet uzulme bitanem
bende bugun cok kotuyum esimle gundur konusmuyoruz cok uzgunum cok kizginim ona
aaaaaa cok kotu oldum ya canim gecmis olsun kismet uzulme bitanem
bende bugun cok kotuyum esimle gundur konusmuyoruz cok uzgunum cok kizginim ona
4 gün geçmişti canım 1.20 negatif yazıyodu :26:
kızlar bişey sorcameşime doktora gitmek istiyoruz şuana kadar ben gittim ama o hiç gitmedi hangi bölüme gitmesi gerek acep
Kızlar size üst üste kötü haberler veriyorum ama demekki kısmette Buda varmışakşamdan beri uyumadım yemek bile yemedim lanet olsun bendeyi şansa yeter artıkkkkkk. Ne olduğunu söylüyorum dün bebeğimin engelli olabileceğini söyleyince doktor hiçbirşey yemedim haliyle ev dubleks olunca aşağı inerken düştüm ve gerisini anlayın artık hatırlamak istemiyorum Azrail bebeğimi aldı benden bu 2. Bebeğimi alması oldu ( eşim üzülme dedi ama tam artık oldu derken ((. Neyse bat tarihine karar verip çalışmalara başlayacak ama bendemi şansa bak lanet olsun ((( 43:
kendimiiii dinlemekten nefret ediyorummmmm
kızlar bu arada face i olan varsa ekleyelim merak ediyorum sizleri benim adresim https://www.facebook.com/mrvbklvcdmn
4 gün geçmişti canım 1.20 negatif yazıyodu :26:
kızlar bişey sorcameşime doktora gitmek istiyoruz şuana kadar ben gittim ama o hiç gitmedi hangi bölüme gitmesi gerek acep
Nolduki tatlım bak bende üzüldüm
yine herzamnki gibi uzdu beni tartisdik 2 gundur konusmuyoruz gec tartisdik hatda ayri ayri yatiyoruz yani ayni yerde ama basda ayakda ben yaninda bile yatmak istemiyorum artiksercem kız naptı yine senin ki :)
insallah canim kalirsin bu ay hamilemerhaba kızlar bende agustosta hamile kalmak istiyordum doktora gittim testler yaptı süt hormonum yüksekmiş dostinex kullanıyorum şimdi bu aydan geçti gibi görünüyor bat ım 16 sı çünkü...
biblokedicik geçmiş olsun her şeyin hayırlısı diye dua edelim, moralini bozmamaya çalış
nilkon4246 eşin ürolojiye gitmeli canım sperm testi falan yaparlar
ekledim canım seni
hassas testten bat a 6 gün kala yaptım negatifti acaba diyorum yarın sabah normal bi testim daha var onuda yapsam mı? bat a 2 gün kala yani?? ne dersiniz
hassas testten bat a 6 gün kala yaptım negatifti acaba diyorum yarın sabah normal bi testim daha var onuda yapsam mı? bat a 2 gün kala yani?? ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?