Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

canım çok geçmiş olsun.Üzme kendini bitanem herşey olacağına varır.Öbür ay inşallan yüzün güler tatlım..

kızzzzzzzz amann afet gitsin yazzzkk
el mahkum di mi
canimmmm sakin isyanetmedemekyicek ekmeğiykmus kuzumun allahverir yine dertlenme nolur

Ay kizlaarr bu ne hız oku oku bitmedi kac ssaat baya gelişmeler olmus tek tek yazamadım toplu olarak yazıyorum hamislerimizin gozu aydinnnn,bazi kotu şeyler yaşayanlara da cok üzüldüm darısı bi dahaki aya ins. batlarina bikaç gun kalan canlaarrr sakin ha test yapmak yok bekleyin, yeni gelen arkidislerimmm hepiniz hoşgeldiniz uğur getirin ins ve en kisa zamanda da bebislerinize kavusunn hmmm başka unuttugum bsy yok herald ha kendimi söylemedim ben hala adet olmadım 4 gün gecti:) veeeee hepiniziiii kocaaamaaannnnn öpücüklere boguyorum:)))

aynen sevgicim ben sık giremiyorum takip etmek istiyorum ama yetişemiyorum hatunların hızına yeni hamişlerr hayırlı olsun darısı başımıza inaşllahh.. biblokedicik sanada çok geçmiş olsun cnm ama nolur isyan eme Rabbimin verdiği her şerde hayır vardır dua et bol bol tabi bize konuşmak kolay ama salma kendini..eee kızlar ne kadar kaldı batlara..görmeyelim o kırmızıları inşallahhh

kızlar ya biliyorum burada konumuz gebelik ama konu açtım cevap veren olmadı.hazır burada kalabalığı bulmuşken size sorsamyeni eve taşındım yolluk almam lazım.marka olarak da royal düşünüyor gibiyim.royalin hangi modelini tavsiye edersiniz.

canım turkiyede değilim markaları bilmiyorum ama umarım gönlünce birseyler bulursun

4 gün mü geçti :)) ee test yapmadın mı sonuç ne?

canım bnm oh ne güzel gelmesin o kırmızılar bebiş hbrleri alalım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…