bence acele etme ben hep hayal kırıklığına uğruyordum artık bıraktım testleri geçse bile yapmıyorum hemen...
haklısın ama böyle hamile gibi hissetmeye başladım buda beni ruhsal olarak çok yıpratıyo([/Q
canım bende öyleyim inan x raylerden geçmiyorum ağır kaldırmıyorum uzanmıyorum... olsun napalım bekleyecezzzzz mecburrrrrrrrr
haklısın ama böyle hamile gibi hissetmeye başladım buda beni ruhsal olarak çok yıpratıyo([/Q
canım bende öyleyim inan x raylerden geçmiyorum ağır kaldırmıyorum uzanmıyorum... olsun napalım bekleyecezzzzz mecburrrrrrrrr
bunları şuan yapayalnız yaşıyorum bi hamile kalayım hepsini eşime yaşatcam burnundan getircem pisin
bunları şuan yapayalnız yaşıyorum bi hamile kalayım hepsini eşime yaşatcam burnundan getircem pisin
bende çok nazlıyımdır... dün gece sahurda diyor ki bak hamileysen nolur çok naz yapma bana bende güzel şeyler hissetmek istiyorum... bende içimden dedim çok güzel şeyler hissedeceksin bekle :)))
yapmaz canim ben iciyorumkızlar folık asıt bulantı yapar mı bılıyor musunuz?
bende çok nazlıyımdır... dün gece sahurda diyor ki bak hamileysen nolur çok naz yapma bana bende güzel şeyler hissetmek istiyorum... bende içimden dedim çok güzel şeyler hissedeceksin bekle :)))
aynen süper şeyler yaşıcaklar
Kızlar size üst üste kötü haberler veriyorum ama demekki kısmette Buda varmışakşamdan beri uyumadım yemek bile yemedim lanet olsun bendeyi şansa yeter artıkkkkkk. Ne olduğunu söylüyorum dün bebeğimin engelli olabileceğini söyleyince doktor hiçbirşey yemedim haliyle ev dubleks olunca aşağı inerken düştüm ve gerisini anlayın artık hatırlamak istemiyorum Azrail bebeğimi aldı benden bu 2. Bebeğimi alması oldu ( eşim üzülme dedi ama tam artık oldu derken ((. Neyse bat tarihine karar verip çalışmalara başlayacak ama bendemi şansa bak lanet olsun ((( 43:
el mahkum di mikızzzzzzzz amann afet gitsin yazzzkk
canimmmm sakin isyanetmedemekyicek ekmeğiykmus kuzumun allahverir yine dertlenme nolurKızlar size üst üste kötü haberler veriyorum ama demekki kısmette Buda varmışakşamdan beri uyumadım yemek bile yemedim lanet olsun bendeyi şansa yeter artıkkkkkk. Ne olduğunu söylüyorum dün bebeğimin engelli olabileceğini söyleyince doktor hiçbirşey yemedim haliyle ev dubleks olunca aşağı inerken düştüm ve gerisini anlayın artık hatırlamak istemiyorum Azrail bebeğimi aldı benden bu 2. Bebeğimi alması oldu ( eşim üzülme dedi ama tam artık oldu derken ((. Neyse bat tarihine karar verip çalışmalara başlayacak ama bendemi şansa bak lanet olsun ((( 43:
canım turkiyede değilim markaları bilmiyorum ama umarım gönlünce birseyler bulursunkızlar ya biliyorum burada konumuz gebelik ama konu açtım cevap veren olmadı.hazır burada kalabalığı bulmuşken size sorsamyeni eve taşındım yolluk almam lazım.marka olarak da royal düşünüyor gibiyim.royalin hangi modelini tavsiye edersiniz.
Ay kizlaarr bu ne hız oku oku bitmedi kac ssaat baya gelişmeler olmus tek tek yazamadım toplu olarak yazıyorum hamislerimizin gozu aydinnnn,bazi kotu şeyler yaşayanlara da cok üzüldüm darısı bi dahaki aya ins. batlarina bikaç gun kalan canlaarrr sakin ha test yapmak yok bekleyin, yeni gelen arkidislerimmm hepiniz hoşgeldiniz uğur getirin ins ve en kisa zamanda da bebislerinize kavusunnhmmm başka unuttugum bsy yok herald ha kendimi söylemedim ben hala adet olmadım 4 gün gecti:) veeeee hepiniziiii kocaaamaaannnnn öpücüklere boguyorum:)))
4 gün mü geçti :)) ee test yapmadın mı sonuç ne?
4gun once yapmistim canım kan testi negatif cikti ama hala hic gecikmeyen adetim gelmedi stresten sanırım(
kızlar folık asıt bulantı yapar mı bılıyor musunuz?
Ay kizlaarr bu ne hız oku oku bitmedi kac ssaat baya gelişmeler olmus tek tek yazamadım toplu olarak yazıyorum hamislerimizin gozu aydinnnn,bazi kotu şeyler yaşayanlara da cok üzüldüm darısı bi dahaki aya ins. batlarina bikaç gun kalan canlaarrr sakin ha test yapmak yok bekleyin, yeni gelen arkidislerimmm hepiniz hoşgeldiniz uğur getirin ins ve en kisa zamanda da bebislerinize kavusunnhmmm başka unuttugum bsy yok herald ha kendimi söylemedim ben hala adet olmadım 4 gün gecti:) veeeee hepiniziiii kocaaamaaannnnn öpücüklere boguyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?