Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Slm kizlar bende 12. Gunumdeyim 1 senedir gebelik icin ugrasiyorum gecen sene hsg cekildim sol tupumde tikali denildi suanda tek denilen laparoskopi yapalim ama ben biras daha zman verdim kendime ALLAH buyuktur bakalim :) umarim bubay hamile kalirim umarim tum isteyenlere ALLAHIM nasip eder

güzelim benim bir kizim var 5 yasina yaklaştı 15 aydır ikinciyi istiyorum hicbir problem olmamasına rağmen tutturamadik
umutlar bu ayda

Ne yazmışsınız arkadaş ya😀oku oku bitmedi kızlar yarın bir hafta olucak adet olmadım hala.memleketteyim testte yapmıyom pazartesiye kadar da yapmıcam gelmezse😃😃

ben esimden ayriliyorum kizlar beni cikarin listeden ben yokum artik hersey bitdi

hadiiii.... sercemim ne diosunn? kolay mı oyle gülüm kolay mı kurdunuz yuvanızı ilk uc yıl tehlikelidir ama sonu selamettir inşallah canım gerçekten çözemez misiniz? Stresten de olur sarmayın birbirinize gülüm çocuk olur buyur evlenir yine birbirinize kalırsınız bak. Sabırla koruk helva olurmuş. Tatlı tatlı yersınız etmeyın ((

ben esimden ayriliyorum kizlar beni cikarin listeden ben yokum artik hersey bitdi

böyle durumlara çok üzülüyorum yaa bende 9 yıldır ne ayrılma eşiklerinden döndüm sinirleriniz yatışınca tekrar düşün canım ani karar verme illaki halloluyor sorunlar allah hakkınızda hayırlısını versin üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…