Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

iyi geceler kızlar ben bir süre giremedim topike, maalesef kimyasal gebelikmiş benimki ve kaybettim bugün adetimin 3. günüydü inşallah bitince tekrar çalışacağız gerçi ben artık pek istemiyorum böyle şeyler yaşayınca çok üzülüyorum ama eşim çok istiyor napalım çalışacaz tekrar
sevinç canım senin adına çooook sevindim inşallah kan değerin artmaya devam eder ve keseyide kalp atışınıda görürüsün ve mis kokulu bebeğini sağlıkla kucağına da alırsın tatlım inan çok mutlu oldum senin haberine

Listeye yeni gelenleri ekliyorum kızlar, takip edebildiğim kadar

ben esimden ayriliyorum kizlar beni cikarin listeden ben yokum artik hersey bitdi

canım benı sen sakın ol sımdı her ınsan nerdeyse o noktaya gelıyo canım yapamıyo bı turlu ne esı ne de kendısı bende ole bı esıkten dondum coksukr ara ara bosamya karar versemde kavga anı sınr bılıyorum cogu erkek aynı yapar cnm ne oldu bılmıyorum ama bıraz kafanı dınle sakınles

kızlar bnm bcaklarm nye agryooooooo

iyi geceler kızlar ben de bugün pek giremedim,adet olmadım ama haberler kötü hamile değilim,kan testinde belli oldu hsg ile ne olduğu öğrenilecek,üzüldüm mü yerine biraz korku geldi bu röntgen nasıl çekilecek diye :18: eylül başlığında görüşmek üzere benden bu kadaaararkadaşlarım bu süreçte sizinle olmak güzeldi hepinize görüş ve önerileriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim gerçekten sizi çoook sevdim hamile olmadığımı öğrenip belirsizlik ortadan kalktıya inanın rahatladım,iyiki gitmişim doktora, ammaaaaa o ufaklık bi olsun inşallah,onun totoşuna şaplak şaplak indireceğim
HOŞÇAKALIIIIIIIIIN

Canim ayni durumdayız bundada bi hayir vardır elbet eylül de bebislerimize kavusuruz ins

Maleseff kirmizilar sonundda banada ugradi eylülde tam gaz durmak yok yola devam:)))

Canim ayni durumdayız bundada bi hayir vardır elbet eylül de bebislerimize kavusuruz ins

kızlar öglen memlekete gtcez baya giremcem kndnze iyi bakın mjdeli hberler beklıyorum beni özleyiiiin bayramnz mübarek olsun szleriiii cok ama coooooooook seviyorum

günaydın kızlar bugün bat günüm sabah test yaptım negatif.bir ay daha hüsran ben doğal yoldan gelsin dedikçe bizim bebiş inat etti hakkımızda hayırlısı artık.nasip bakalım hangi aya...klomen kullanmayı düşünüyorum bu ay ama kendim Dr.a gitmeden bu ay Dr.a gidemem hem bayram hem ailemin yanındayım anva yumoş zamanı evime gidebilcem

Merhaba Kızlar,

Bende Ağustos ayını boş geçenlerdenim. Umudum Eylül ayına kaldı. Ama dün teyzemin 1,5 aylık hamile olduğunu öğrendim. O kadar mutlu oldum ki... Gözlerim doldu, sanki kendi bebişim olcakmış gibi sevindim... Rabbim tez zamanda sağlıklı bir şekilde bizlerede evlatlarını kucağına almayı nasip etsin...

Bayram süresince foruma giremeyeceğimden dolayı, hepinizi şimdiden iyi bayramlar...

bugün bat a 2 gün var ve ben dayanamayıp sabah evde test yaptım.. sonuç bariz negatif ya silikte olsa bişey çıksa tamamdı ama yok.. Bende sinirlendim 9 da çıktım özel bi hastahanede kan verdim oh olsun ya ne bu neyse o çıksın sinir küpü oldum.. saat 10da kesin negatif haberini yazarım buraya (

(( kızlar günaydın akşam öyle çok karnım ağrıdı... Eşime söz vermiştim ya testler için sürekli birşeyler çıkıyor eczaneye bile uğrayamadım ( yarın sabah test yaparım diyordum ama akşam karnım öyle çok ağrıdı ki ben günümün geçmesini beklicem büyük ihtimalle de adet olcam (( hiç test için hevesim kalmadı (((

kiyamam size (
daha adetiniz gelmedigine gore hala umit var demektir. hic belli olmaz.

Aldım sonucu malesef bebiş falan yok beta hcg 0.2 ( neyse çok şükür bekledigim kadar agır karşılamadım bu defa..eylülde de tatildeyim ovulasyon dönemlerinde aile yanındayız offf yaaaaa ekime mi kaldı şimdi (

gunaydın kızlar yardım istiyorumm acıll... normalde 27 gun olan adetımı olmadım 1 gun gectı korkuyorum sabah ıdrar testi yaptım cıkmadı. son 7 y doneme baktıgımda hıc gecıkmem olmamıs.

canım gecikmeyi bekleyin diyorlar... sende bekle istersen... yumurtlama takibi yaptıysan yumurtladığın günün 14. günü regl olmak gerekiyormuş gecikmeleri böyle hesaplayın diyorlar geç yumurtlamış olabilirsin belki

canım takma kafana... inan benimde hevesim kalmadı hiç... şu hsgyi çektirip rahimdeki polipleri aldırmakla uğraşacağım sonra da kesinlikle tarih falan hesaplamayacağım içimdeki heves yok oldu... karnım öyle çok ağrıyor ki birde sol kalçam... sanki bel fıtığı oldum gibi...

ya ben şimdi iyiyimde off söylemek ne derece dogru bilmiyorum.. patavatsız bi görümcem var ikinciye hamile 3 eylülde doguracak..benim boş gebeligimi aldıracagım zaman ''ne var onda doktor kazıyacak bitecek hem o daha bebek bile degil'' demişti benim kürtajım için...ona bişey diyemedim evde sinir krizi geçiridm resmen eşimle ayrılma noktasına geldik.. bu ay olsaydı bebegim en azından onunla teselli bulurdum.. şimdi o kadının dogumuna bebegine nazına nasıl dayanıcam bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…