Orasi oyle ama yaptiklari soyledikleri anlatsam oooo... basit seyler yapmadi ama dun hocayi dinledim bi ayet varmis galiba tam hatirlayamadim. benim icin affedeni bende affederim diyomus ayette rabbim...
Benim 13 u bat ama leke geliyo 3 gundur. Kasiklarim da agriyo. Sence dogru yoldamiyim
hosbulduk canım nasılsın
canım sen de yanlis anlama emin ol ki yasadigin üzüntüyü cok iyi anlıyorum ve sana hak veriyorum benim anlatmak istediğim gönlünün kalbinin temizliginin böyle insanlar icin azalmasına izin verme sen gene de iyilik icin dua et allahim eminim ki geri cevirmez bir gun gelir o insanda hatasini anlar da ozur diler
İnsallahinşallah canım benimmmmm...
neyse Allahım yuvamın huzurunu korusun da bebek falan artık olur olmaz kader kısmet işi.. neyse ben temizlige başlayım hoşçakalın
ay daha iyi boşver reglin gecmedenyapmadım hevesim kaçtı kızzz
yapma
amin canım inşallah bebisin de cok bekletmez senineyse Allahım yuvamın huzurunu korusun da bebek falan artık olur olmaz kader kısmet işi.. neyse ben temizlige başlayım hoşçakalın
kolay gelsin
canım allah gonlundekini hayirli eylesin insallah hamilesindirkızlar bugün BAT ...lütfen dualarınızı esirgemeyin...müthiş bi stresle lavaboya koşup duruyorummm!!!
Aldım sonucu malesef bebiş falan yok beta hcg 0.2( neyse çok şükür bekledigim kadar agır karşılamadım bu defa..eylülde de tatildeyim ovulasyon dönemlerinde aile yanındayız offf yaaaaa ekime mi kaldı şimdi (
kızlar bütün adet ağrılarım bitti napcaz ya...
bnm de göğüslerim söndü:)) adet olmuşum sanki gibi....ama bel ve kasık ağrısı devam, sivilcem duruyor... bi de sırtıma saplanmalar oluyor sanki...üşütme gibi de sanki...
Kızlar ins bebisleriniz sizinledir umitleriniz elinizde kalmaz ins ne kdr özendim simdi size ya bende oturdum adet sancısı çekiyorum(
hiç mesajımı gören olmamış galiba , neyse önemli değil zaten ben artık bu topike girmeyeceğim kızlar kendinize iyi bakın başka topik açıyorum eylül ayı için allah gönlünüzdekini versin hepinize iyi bayramlar
hiç mesajımı gören olmamış galiba , neyse önemli değil zaten ben artık bu topike girmeyeceğim kızlar kendinize iyi bakın başka topik açıyorum eylül ayı için allah gönlünüzdekini versin hepinize iyi bayramlar
iyi geceler kızlar ben bir süre giremedim topike, maalesef kimyasal gebelikmiş benimki ve kaybettim bugün adetimin 3. günüydü inşallah bitince tekrar çalışacağız gerçi ben artık pek istemiyorum böyle şeyler yaşayınca çok üzülüyorum ama eşim çok istiyor napalım çalışacaz tekrar
sevinç canım senin adına çooook sevindim inşallah kan değerin artmaya devam eder ve keseyide kalp atışınıda görürüsün ve mis kokulu bebeğini sağlıkla kucağına da alırsın tatlım inan çok mutlu oldum senin haberine
Listeye yeni gelenleri ekliyorum kızlar, takip edebildiğim kadar
hadiiii.... sercemim ne diosunn? kolay mı oyle gülüm kolay mı kurdunuz yuvanızı ilk uc yıl tehlikelidir ama sonu selamettir inşallah canım gerçekten çözemez misiniz? Stresten de olur sarmayın birbirinize gülüm çocuk olur buyur evlenir yine birbirinize kalırsınız bak. Sabırla koruk helva olurmuş. Tatlı tatlı yersınız etmeyın((
böyle durumlara çok üzülüyorum yaa bende 9 yıldır ne ayrılma eşiklerinden döndüm sinirleriniz yatışınca tekrar düşün canım ani karar verme illaki halloluyor sorunlar allah hakkınızda hayırlısını versin üzme kendini
ya kızım nluyo ya ne ayrlmasi bi yuva kolaymı kurulyo bi daha bidaha dsünn ltfennnn
canım benı sen sakın ol sımdı her ınsan nerdeyse o noktaya gelıyo canım yapamıyo bı turlu ne esı ne de kendısı bende ole bı esıkten dondum coksukr ara ara bosamya karar versemde kavga anı sınr bılıyorum cogu erkek aynı yapar cnm ne oldu bılmıyorum ama bıraz kafanı dınle sakınles
sercem canım şimdi okudum ben... geçmişi okumamıştım... çok merak ettim seni gel... konuşalım olur yolu vardır...
kac gün kaldı canım bata
kizlar cok tesekkur ederim desteyiniz icin ama bizim yuvamiz artik esime bagli eyer dagilmamasini saglarsa yuvamiz dagilmaz cok uzgunum hala konusmuyoruz hala ayri yatiyoruz 3 gundu hatda beni gondermek istediyini soyledi bende tamam giderim dedim ve boyle bitdi artik gerisi Allaha birde esime kalmissercem şu an öfkelisin o yüzden böyle düşünüyosun canım biraz sakinleşip sorun neyse tekrar konuşursunuz inşallah herşey yoluna girer.
kızlar nereye gidiyosanız bana özelden yazın topik topik aramayım sizi bırakmayın beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?