Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

inşallah canım benimmmmm...

neyse Allahım yuvamın huzurunu korusun da bebek falan artık olur olmaz kader kısmet işi.. neyse ben temizlige başlayım hoşçakalın

kızlar bugün BAT ...lütfen dualarınızı esirgemeyin...müthiş bi stresle lavaboya koşup duruyorummm!!!

amin çook teşekkür ederim..hepimizin inşallah...okuyan herkese bebiş diliyorum:)

bnm de göğüslerim söndü:)) adet olmuşum sanki gibi....ama bel ve kasık ağrısı devam, sivilcem duruyor... bi de sırtıma saplanmalar oluyor sanki...üşütme gibi de sanki...

Moral bozmadan yolumuza devam etcez canim bu arada yazdiklarinida okudum salla herkesi hayatta senden daha degerli kimse yok bu yuzden o değerli canını kimsenin uzmesine izin verme.. eylulude bos gecirme aralara sıkıştırirsin arada aile yanindada olsan denemeye devam; )

kızlar bütün adet ağrılarım bitti napcaz ya...

bnm de göğüslerim söndü:)) adet olmuşum sanki gibi....ama bel ve kasık ağrısı devam, sivilcem duruyor... bi de sırtıma saplanmalar oluyor sanki...üşütme gibi de sanki...

Kızlar ins bebisleriniz sizinledir umitleriniz elinizde kalmaz ins ne kdr özendim simdi size ya bende oturdum adet sancısı çekiyorum(

hiç mesajımı gören olmamış galiba , neyse önemli değil zaten ben artık bu topike girmeyeceğim kızlar kendinize iyi bakın başka topik açıyorum eylül ayı için allah gönlünüzdekini versin hepinize iyi bayramlar

Kızlar ins bebisleriniz sizinledir umitleriniz elinizde kalmaz ins ne kdr özendim simdi size ya bende oturdum adet sancısı çekiyorum(

benimde güvencem aslında doktorun yumurta takibi yapmış olmasıydı... olduğunu düşünüyordum ama inan içimde hiç heves kalmadı sabah çok ağrım vardı. ama şimdi ağrılar gecince acaba mı diyorummmm

canım ilk defa bugün geçmişi hiç okumadım... çok geçmiş olsun sen söyleyince baktım geçmişe... çok zor ama Allah sabrını verir...

Canim eylülde Allah hepimizi bebislerimize kavuşturur inşallah, ben eylul icin topik actim istersen ordan devam edebiliriz

Kızlar ağrılar geçince gidip test aldım yaptım eve gelince hemen ve tek çizgi... Biliyordum böyle olacağını ((( kırmızıları bekliyoruz artık batım 9 U inşallah geç kalmaz (((

canım benim hayırlısı olsun inşallah bu ay sağlıkla bekletmeden gelicek bebişin ben inanıyorum .
inşallah canım bakalım p.tesi gidicez tekrar hayırlısı neyse o olsun rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin

sercem şu an öfkelisin o yüzden böyle düşünüyosun canım biraz sakinleşip sorun neyse tekrar konuşursunuz inşallah herşey yoluna girer.

kızlar nereye gidiyosanız bana özelden yazın topik topik aramayım sizi bırakmayın beniii

ya kızım nluyo ya ne ayrlmasi bi yuva kolaymı kurulyo bi daha bidaha dsünn ltfennnn

sercem canım şimdi okudum ben... geçmişi okumamıştım... çok merak ettim seni gel... konuşalım olur yolu vardır...

kac gün kaldı canım bata

kizlar cok tesekkur ederim desteyiniz icin ama bizim yuvamiz artik esime bagli eyer dagilmamasini saglarsa yuvamiz dagilmaz cok uzgunum hala konusmuyoruz hala ayri yatiyoruz 3 gundu hatda beni gondermek istediyini soyledi bende tamam giderim dedim ve boyle bitdi artik gerisi Allaha birde esime kalmis(sorun da eski bir borc yuzunden cikti aramizda o verdiyi borcdan dolayi bana sen iste diyince, bende benmi verdimki ben isteyim dedim oda ben senin kocan diyilmiyim bu nasil konusma boyle diye bagirdi cagirdi cok kotu tartisma hatda ben esyalarimi bile topladim ama yemin ederim o borcdan benim haberim yoktu sonra oyrenmisdim)hakinizi helal edin arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…