Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

canım sakın üzülme vardır bunda da bir hayir ben de iki aydir ovu testi yapıyorum gecen ay hüsran oldu bu ay da bakalım artik
herşey olacağına varır

böyle saçma bir olay nasıl bu kadar büyümüş hayret bir şey
güzelim sen sakin ol belli ki esin8n maddi sıkıntıları var baya bi streste birqz alttan al sakin davran emin ol senin sakin vve yuvana bağlı tavrın onu utandiracaktir

canım sakın üzülme vardır bunda da bir hayir ben de iki aydir ovu testi yapıyorum gecen ay hüsran oldu bu ay da bakalım artik
herşey olacağına varır

Çok çok silik bir ikinci çizgi var ama bu beni ümitlendirmiyor çok da üzülmedim dedim ya hevesim yok diye... Kısmet ya hsg çekilecek bu ay bakalım hayırlısı ya yumurtada sorun yok çok şükür. Olur Heralde istediği bir zaman :))

Bencede daha temkinli ol biraz karar verme dönemini ertele... Gerginlikler kırgınlıklar hep oluyor... Önemli olan bunları aşmak hem yuvayı dişi kuş yapar... Hemen karar verme canım benim bekle Bayram geçsin ortalık biraz durulsun hala aynıysa kendi bilir zaten... Bekle derim acele etme...

canım dediğin gibi umitlenme ama dua etmekten de vazgecme bakarsın tutunmustir senin bebis

bu arada guldencim sen topik sahibi degil misin neden bizi boyle birakip baska topik aciyorsun anlayamadim

ah canım haberim yoktu cok geçmiş olsun allah bu sefer sağlıklı bebis versin inşallah
hic uzme kendini eylul ayina tutar umarım

canımm ya inşallah düzelir aranız ama sen de sert çıkma biraz zaman geçsin anlayacaktır hatasını ondan sonra kızarsın ona

gülden79 sana da geçmiş olsun üzme kendini büyük ihtimalle benim de eylüle kaldı inşallah hepberaber hamiş oluruz eylülde sıkıntılarımız da kaybolur gider

Son düzenleyen: Moderatör:

ekleyebilirsen ffotosunu koyar misin cnm testin. bi bakmak istedim :)

canım inanki bunlar kızgınlıkla sinirle söylenmiş sözler belliki eşinin sıkıntıları var sen biraz alttan almaya çalış sakinleşince oturur konuşur karar verirsiniz sıkıntılı dönemlerde olan şeyler hepimiz yaşıyoruz her tartışmada bavul alıp gitsek ooooo üzme kendini canım sakinleşince tekrar konuşursunuz herşey yoluna girer

canım helala olsun ama ınsllah duzelır canım benım ınsllah emın olkı bende bı hıc yuznden esımde 1 ay ayrı kaldım ve nerdeyse bosancaktık ama allah ızın vermedı ıyıkıde vermemıs yasnmıslar gerıde kalıyo cnm ınsallah duzelırr ve guzell bı melek bahseder allah sıze cnm umdın kesme allahtan

bn de test yaptm kızlar ...T bölümünde yani 2.çizginin yerinde bi kırmızı kütle oluştu birikip kaldı...sanki çizgi mi oluşuodu olacaktı anlamadım....buna rastlayan oldu mu...? sabah ilk idrarla denicem inşallah bayram şekerim olur...

inşallah şekerim :) bize haber vermeyi unutma

canım benim çok sagol :) bu arada hayırlı bayramlar

Kızlar ağrılar geçince gidip test aldım yaptım eve gelince hemen ve tek çizgi... Biliyordum böyle olacağını ((( kırmızıları bekliyoruz artık batım 9 U inşallah geç kalmaz (((

canım benim pes etmeyelim ya bak batımız da aynı benim 28 güne bir oluyo yani eylül ün 6 sı.. o zaman belki birlikte hamile kalırız ha :) hem ben topladım kendimi bu ay tek yumurtam vardı gelecek ay klomeni çift alcam ve daha çok yumurta sonuçta belki benim hayalim olan ikiz bebişleerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…