böyle saçma bir olay nasıl bu kadar büyümüş hayret bir şeykizlar cok tesekkur ederim desteyiniz icin ama bizim yuvamiz artik esime bagli eyer dagilmamasini saglarsa yuvamiz dagilmaz cok uzgunum hala konusmuyoruz hala ayri yatiyoruz 3 gundu hatda beni gondermek istediyini soyledi bende tamam giderim dedim ve boyle bitdi artik gerisi Allaha birde esime kalmis(sorun da eski bir borc yuzunden cikti aramizda o verdiyi borcdan dolayi bana sen iste diyince, bende benmi verdimki ben isteyim dedim oda ben senin kocan diyilmiyim bu nasil konusma boyle diye bagirdi cagirdi cok kotu tartisma hatda ben esyalarimi bile topladim ama yemin ederim o borcdan benim haberim yoktu sonra oyrenmisdim)hakinizi helal edin arkadaslar
canım sakın üzülme vardır bunda da bir hayir ben de iki aydir ovu testi yapıyorum gecen ay hüsran oldu bu ay da bakalım artik
herşey olacağına varır
böyle saçma bir olay nasıl bu kadar büyümüş hayret bir şey
güzelim sen sakin ol belli ki esin8n maddi sıkıntıları var baya bi streste birqz alttan al sakin davran emin ol senin sakin vve yuvana bağlı tavrın onu utandiracaktir
canım dediğin gibi umitlenme ama dua etmekten de vazgecme bakarsın tutunmustir senin bebisÇok çok silik bir ikinci çizgi var ama bu beni ümitlendirmiyor çok da üzülmedim dedim ya hevesim yok diye... Kısmet ya hsg çekilecek bu ay bakalım hayırlısı ya yumurtada sorun yok çok şükür. Olur Heralde istediği bir zaman :))
canım dediğin gibi umitlenme ama dua etmekten de vazgecme bakarsın tutunmustir senin bebis
onlara akil sir erdiremiyom zatiKısmet canım ya... Biz olsun diye nasıl uğraşıyoruz millet bir gecede kaza kurşunu yapıp kürtaj oluyor ya((
ah canım haberim yoktu cok geçmiş olsun allah bu sefer sağlıklı bebis versin inşallahiyi geceler kızlar ben bir süre giremedim topike, maalesef kimyasal gebelikmiş benimki ve kaybettim bugün adetimin 3. günüydü inşallah bitince tekrar çalışacağız gerçi ben artık pek istemiyorum böyle şeyler yaşayınca çok üzülüyorum ama eşim çok istiyor napalım çalışacaz tekrar
sevinç canım senin adına çooook sevindim inşallah kan değerin artmaya devam eder ve keseyide kalp atışınıda görürüsün ve mis kokulu bebeğini sağlıkla kucağına da alırsın tatlım inan çok mutlu oldum senin haberine
Listeye yeni gelenleri ekliyorum kızlar, takip edebildiğim kadar
kizlar cok tesekkur ederim desteyiniz icin ama bizim yuvamiz artik esime bagli eyer dagilmamasini saglarsa yuvamiz dagilmaz cok uzgunum hala konusmuyoruz hala ayri yatiyoruz 3 gundu hatda beni gondermek istediyini soyledi bende tamam giderim dedim ve boyle bitdi artik gerisi Allaha birde esime kalmis(sorun da eski bir borc yuzunden cikti aramizda o verdiyi borcdan dolayi bana sen iste diyince, bende benmi verdimki ben isteyim dedim oda ben senin kocan diyilmiyim bu nasil konusma boyle diye bagirdi cagirdi cok kotu tartisma hatda ben esyalarimi bile topladim ama yemin ederim o borcdan benim haberim yoktu sonra oyrenmisdim)hakinizi helal edin arkadaslar
Çok çok silik bir ikinci çizgi var ama bu beni ümitlendirmiyor çok da üzülmedim dedim ya hevesim yok diye... Kısmet ya hsg çekilecek bu ay bakalım hayırlısı ya yumurtada sorun yok çok şükür. Olur Heralde istediği bir zaman :))
ekleyebilirsen ffotosunu koyar misin cnm testin. bi bakmak istedim :)
kizlar cok tesekkur ederim desteyiniz icin ama bizim yuvamiz artik esime bagli eyer dagilmamasini saglarsa yuvamiz dagilmaz cok uzgunum hala konusmuyoruz hala ayri yatiyoruz 3 gundu hatda beni gondermek istediyini soyledi bende tamam giderim dedim ve boyle bitdi artik gerisi Allaha birde esime kalmis(sorun da eski bir borc yuzunden cikti aramizda o verdiyi borcdan dolayi bana sen iste diyince, bende benmi verdimki ben isteyim dedim oda ben senin kocan diyilmiyim bu nasil konusma boyle diye bagirdi cagirdi cok kotu tartisma hatda ben esyalarimi bile topladim ama yemin ederim o borcdan benim haberim yoktu sonra oyrenmisdim)hakinizi helal edin arkadaslar
bn de test yaptm kızlar ...T bölümünde yani 2.çizginin yerinde bi kırmızı kütle oluştu birikip kaldı...sanki çizgi mi oluşuodu olacaktı anlamadım....buna rastlayan oldu mu...? sabah ilk idrarla denicem inşallah bayram şekerim olur...
Moral bozmadan yolumuza devam etcez canim bu arada yazdiklarinida okudum salla herkesi hayatta senden daha degerli kimse yok bu yuzden o değerli canını kimsenin uzmesine izin verme.. eylulude bos gecirme aralara sıkıştırirsin arada aile yanindada olsan denemeye devam; )
Kızlar ağrılar geçince gidip test aldım yaptım eve gelince hemen ve tek çizgi... Biliyordum böyle olacağını((( kırmızıları bekliyoruz artık batım 9 U inşallah geç kalmaz (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?