Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

kızlar kasıklarda hafif hafif ama ağrısız ...çok tatlı batmalar var.... kırmızı yok henüz... bebe time bulabildim...negatif ....her gün tekrarlicam artık..:)

kan testine erken olur üzülürüm diye gitmedim henüz...son adet tarihi 14 temmuz..ovulasyon ise 26 temmuz...ne dersiniz kanda çıkar mı ki...beklemek fena..

kan testine erken olur üzülürüm diye gitmedim henüz...son adet tarihi 14 temmuz..ovulasyon ise 26 temmuz...ne dersiniz kanda çıkar mı ki...beklemek fena..
daha 15 gün olmamış ama erkende çıkar eğer bebiş varsa bence yap bi test kafan rahatlasın..:18:
bu stres insanı öldürüyo..seni çok iyi anlıyom

Kızlar benim hiç ağrım kalmadı... Bugün test yapmadım... Adette olmadım, dünkü testteki çizgide yok olmuş... Kırmızıları beklicez denizasker benimde adetim 28 ama sarkacak gibi duruyor bu tarih... Hakkımızda hayırlısı... Bebiş yok biliyoruz da adet olsak da vakit kaybetmesek bari... Senin gelen ay olur inşallah benim regl bittiği gibi hsg çekileceğim olmaz yani sonraki ay histeroskopi benim nerden baksan kışı bulur tatlım doktor 1 ay vermişti , bu ay... Olmadı ((((((( hayırlısı diyelim....

canım klomeni doktora danışmadan sakın çift alma daha çok yumurta elde etmek isterken yumurtalari kiste cevirirsin allah korusun

canım 13 gün olmus kanda kesin çıkar artık hadi test yap da güzel haberver inşallah

canım sen neden kan testi yaptirmadin ki idrar testi cok yanıltıcı oluyor erken dönemde

cnm bnmde son adet 14 temmuz ama ovulasyon 29 temmuzdu..haziranda kimyasal gebelik yaşadım normalde bende 28 günde bi adet olurdum ama geçen ay 30 gün sonra oldum şimdide ovulasyon 29unda gerçekleşti..bnde çok heyecanlıyım cumartesi veya pazar günü kan testi yaptırmayı düşünüoyurm senin ovu 26ıysa kanda çıkar cnm haberlerini bekliyoruz inşallah hayırlısıyla sevinçle dönersin

Beni katmamissiniz ya

Beni katmamissiniz ya

bende yokum bat 16 sı ama umutsuzum bu ay gerçi vaktinde gelirse kırmızılar 28 agustos ovulasyon olacak hepimizin hakkında hayırlısı tez bebişler mutlu göbişler diliyorum hepimize

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar. ...benimkiler hala gelmedi dün sabah yaptığım test negatifti.habire wc ye gidiyorum yok bişey tekrar test için p.tesiyi bekleyeceğim

Kizlar selam, oncelikle herkese hayirli bayramlar. Benim de bat 10 agustos.
Sag gogus ucumda cok fena aci mi sanci mi oldugunu anlayamadigim bir his var. Adet sancilarim da var. Olmak uzere gibiyim. Insallah olmaz. Kasiklarim fena sisti. Goguslerim aciyor.

Ilk hamileligimde sol tarafta kasiklarimda seyirme gibi bir his olmustu daha testi bile yapmamisken. Batma dediginiz sey o mu acaba? Simdi her iki tarafta bu seyirme hissi var. Bunun ne oldugunu bilen var mi? Hamile oldugumu bile bilmiyorken acaba ikiz mi diye dusunup moda girmeye basladim bile. Bugun idrar testi yaptim sonic negatif. Ikiz olsa simdiye cikar miydi acaba?

Kizlar benim BAT bugün. Adet olmadım henüz ama sancim var olacak gibiyim, bide aşağıdan şiddetli bi ağrı vuruyor arada neyin nesi anlamadım.Yarinda beklicem olmazsam test yaparım.

Herkes hayırlı mussssmutlu bayramlar kizlar :)
Ben bugun uc defa idrar testi yaptım ucundede silik cizgiyi gordum yarin kan testi yaptırmayı düşünüyorum eşimi ikna edebilirsem. Dua edinnn!

biblokedicik __________ ...
svnc83 _____________ 1 ağustos______ HAMİŞŞŞŞŞŞ
Heyecanli89 ________ 1 ağustos
troublemaker34_____ 1 ağustos
sewwgi ______________2 ağustos
gulden79____________ 2 ağustos
pinarima ____________ 2 ağustos
yOosuN _____________ 3 ağustos
gamze21 ___________ 3 ağustos
nilkon4246 _________ 3 ağustos
sari_seker_38 ______ 4 ağustos
sihirliada __________ 5 ağustos
veritass ____________ 6 ağustos
simca12 _____________7 ağustos____ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
fatmaipek ___________ 7 ağustos
msa84______________ 7 ağustos
fatiyan ______________ 8 ağustos
eylulungulu _________ 8 ağustos
ada_ege ____________ 8 ağustos
nayko_88____________ 8 ağustos
psipsiko ____________ 8-9 ağustos
nylmz ______________ 9 ağustos
deliayten ____________ 9-10 ağustos
denizasker___________ 10 ağustos
karaincim ___________ 10 ağustos
beykannesli _________ 10 ağustos
volim _______________ 10 ağustos[/COLOR]
flam ________________ 10 ağustos
complicated _________ 10-15 ağustos
kelebek1602 ________ 10-15 ağustos
elaaaam ____________ 12 ağustos
merveduman _______ 12 ağustos
bendimahi __________ 12 ağustos
bedesten ___________ 13- 14 ağustos
mavi_masal______ 14 ağustos
carla38______________ 14 ağustos
neslihanbursa ______ 14 ağustos
kays_ _______________ 14 ağustos
karabiber89 _________ 15 ağustos
djarum _____________ 15 ağustos
mhrbnbcr __________ 15 ağustos
cuteheart __________ 15-16 ağustos
nefesal _____________ 16 ağustos
handrake____________16 ağustos
sosyal_sorumsuz____ 16 ağustos
aysenur.gee_________ 16-18 ağustos
Nurmur87____________17 ağustos
tazebahar __________ 17 ağustos
sercem1 ____________ 18 ağustos
seden06 ____________ 18 ağustos
Evli_Mutlu_Huzurlu__ 20 ağustos
egecadısı __________ 20-21 ağustos
YUSRAEREN ________ 22 ağustos
lingen ______________ 23 ağustos
kargulu ____________ 23 ağustos
hopefulll ___________ 23 ağustos
sbry _______________ 25 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos
emel2608 __________ 25 ağustos
nestam ___________ 27 ağustos
esra34_53 _________ 28 ağustos
psipsiko____________28 ağustos
kimyacı43 _________ 29 ağustos
melekfatma ________ 30 ağustos

valla kızlar eklenmemişleri ekledim listeyi hazırlayan arkadaşım eylül topiğine gitti ben bu tarihlerin bat olduğunu düşündüm inşallah öyledir haydi iyi geceler....

Herkes hayırlı mussssmutlu bayramlar kizlar :)
Ben bugun uc defa idrar testi yaptım ucundede silik cizgiyi gordum yarin kan testi yaptırmayı düşünüyorum eşimi ikna edebilirsem. Dua edinnn!

Sanada canim iyi bayramlaarrr:) batin gectimi canim yada ne zaman, ümidini kirmak icin demiyorum sadece cok umitlenme çünkü o zmn cok yikilio insan bende 3kez silik gördüğüm icin diyorum, bbatin gecmedende kan testi yaptirma ben esimi dinlemedim pisman oldum( dualarim sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…