Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

uzak duramaz mısın o ortamdan... gidip tebrik et hastane de bir kez de evine gidersin bir daha da uğrama iş sok araya ne bilim uzak durmaya çalış...

Slm canım üzülme aynı şeyi yasadım bende. 6 haftalık bebegimi aldırdım kalbi durdu. Görümcelerim arayıp sormadı hastanede yattım biri gelmedi .sonrada beni ilk gördügü yertde görümcem çok abarttığmı ima etti bebek bile degilmiş arkadaşlarını örnek gösterdi bende verdim cevabın.ya teselli etcegime benim sinirlerimi bozdu eşim eve geldiğinde anlattım agladım oda ablasına kızdı.şimdi yine hamileyim agrılarım var bulantım var ve hala abarttığımı düşünüyor bana arkadaşlarını örnek veriyo bıktım valla.birde ben kayınvalidemlerle oturuyorum kayınvalidemde piskolojimi bozuyo.inş.en kısa zamanda hamile kalır saglıkla çocuguna kavuşursun canım

uzak duramaz mısın o ortamdan... gidip tebrik et hastane de bir kez de evine gidersin bir daha da uğrama iş sok araya ne bilim uzak durmaya çalış...

eşim çok düşkündür ailesine ayrıca onun dogumuna kayınvaldem kayınbabam da gelcek aramızda bir yol var gitmesem gitmem ama eşimle durup durduk yere aram açılır.. ben kürtaj randevusu aldım bi gün sonra gidicem.. hatun gayet önümde kocasına senin bu oglun her yanımı şişirdi ovala şu ayaklarımı şöyle böyle neyse anlat anlat bitmez yani ölsem unutmıcam kadar canımı yakmıştı.. ama eden bulur derler ya bulmadı işte öküz gibi sapasaglam kadın doguracak işte (

Merhaba kızlar..benim de ümidim Ağustos ayıydı.Antalya'ya tatil amaçlı gittiğimizde ayrıca aşılama da düşünüyorduk neyse ben netten yaptığım araştırmalar sonucu bir dr buldum..doktor ile uzun uzadıya konuştuk bebeğin olabilmesi için neler olmalı detayları ile anlattı.istanbulda dr bana sürekli klomen uygulamıştı..fakat bu dr klomenin 2 denemeden fazlasının zararlı olduğunu tahmin kalınlaşmasını engellediğini söyledi..oonumuzdeki hafta rahim filmi+gerekli hormon testleri yapılacak..herşeye en baştan daha bilinçli başlayacağız..biraz uzun oldu ama lutfen bilinçsiz bişi yapmayın kızlar...umudum çıkacak sonuçlara göre eylüle kalacak inşall
ah...

canım benim sana da çok geçmiş olsun o acıyı çok iyi biliyorum..ama bak senin eşin en azından seni savunuyor benim görümcem şeytana papucunu ters giydirir öyle melek gibi ki laf soktugunda sadece ben anlıyorum eşim onun hep benim iyiligim için konuştugunu benim arkamdanda eşime iyi şeyler söyledigini söylüyo.. yani toz kondurmuyor ( Ne diyeyim eden bulsun inşallah

canım her ailede böyle sorunlar var... takma kafana... eşine çok söylenme onun yanında görmesini sağla bazı şeyleri yanında laf sok sende susma... kafana da takma ben böyle insanlardan nefret ediyorum ya...

ben esimden ayriliyorum kizlar beni cikarin listeden ben yokum artik hersey bitdi
sercemmmm sakin ablacim ofkeyle kalkip zararla oturma yuvan daha tazecik onu korumayi zamanla ogreneceksin lütfen sakinles ve iyi düşün

Valla nasıl dayanıyorum bende anlamadım inşallah psikolojik bir gelişme olarak adetim gecikmiyordur bir tarafımda patlasın istemem
kiz catlatma bizi test yap bir an önce Allahin izniyle hamilesindir inşallah

kızlar bnm bcaklarm nye agryooooooo
elammm adetin gecene kadar uzulmek de sevinmek de yok nötr ol bakimmm allah büyük bu arada cabuk gel ozletme kendini

Maleseff kirmizilar sonundda banada ugradi eylülde tam gaz durmak yok yola devam:)))
aynen tam gaz devammmm!!!!

güzelim hepimizin hakkında hayırlısı vakti doldu mu elbet gelecek bebisler

canim kimin ne zaman ettigini bulacagini biz bilemeyiz hem ne olursa olsun o su qn bir can tasiyor dusmanin bile olsa saglikla o cani dunyaya getirmesi icin dua et güzelim senin de zamani geldi mi insallah bebislerin gelecek

canımmm hoşgeldin:)

Benim eşim de hep benim yanlış anladığımı söyler ailesini savunur ama rabbimin işi ya kürtaja alındıgımda ziyaretci saatiydi ameliyathanenin kapısında kürtajdan sonraki baygın halimi görmüş çok etkilenmiş baygın oldugum halde sedyede çırpınıyormuşum.ondan dolayı ablasını haksız buldu yoksa ben dört yıldır evliyim daha bir gün sen haklısın dediğini duymadım.ben onların yüzünden depresyona girdim tedavi oldum.bebegimide stresten kaybettim.şuanda stres gerginlik yaşıyorum.ama eşim sahip çıkıyo şükür.sen de hiç olmazsa kayınvalidenle yaşamıyon istemesen görmezsin olur biter.yeri geldiğinde de cevaplarını ver

Selam
Yazini okudum ve ayni dert hatta daha beteri bende var. gecensene agustosta 20 haftalik bebegimin kalbi durdu. Dogum yaptirdilar bana. hastane cikisi benim elti gecmis olsun demedi. sonrasinda ben kafa dagitmak icin koye gittim ordada. bana neler yapti daha bi hafta gecmisti ustunden.daha onceden benim arkamdan kaynanam beni ovmus ordan da bi kiskancligi varmis.daha baska seyler de var... ben konusmadim sonra muhatap olmadim. kadin 2. Ye hamile kaldi bana nispet yaparak konusma fln. dogurdu simdi 2 aylik yanim da nasil seviyo kizi gormeniz lazim

canim kimin ne zaman ettigini bulacagini biz bilemeyiz hem ne olursa olsun o su qn bir can tasiyor dusmanin bile olsa saglikla o cani dunyaya getirmesi icin dua et güzelim senin de zamani geldi mi insallah bebislerin gelecek[/QUOTE]

beni yanlış anlamanızı istemem ben burda yüzünü görmedigim adını bilmedigim insanlar için bile ne kadar sevinip heyecanlanıyorum.. kızgınlıgımı hasetten sanmayın lütfen bizimde gelinimiz var çocuguna ölürüm o derece seviyorum ilgilenirim kucaktan indirmem..ama o kadın başka..

canım ben bunlara insan diyemiyorum artık.. Allahından bulsunlar.. eşinin kardeşi işte atılmaz satılmaz..

kızlar bugün yeni haber alacağımız kişiler yok mu yaaa... benim ağrılarım gidip gidip geliyor... şimdi hiç birşey kalmadı... göğüslerim patlamak üzere hiç böyle şiştiklerini hatılamıyorum öne çekiyorum resmen ama hala umudum yok...

canımmm hoşgeldin:)
hosbulduk canım nasılsın

canım sen de yanlis anlama emin ol ki yasadigin üzüntüyü cok iyi anlıyorum ve sana hak veriyorum benim anlatmak istediğim gönlünün kalbinin temizliginin böyle insanlar icin azalmasına izin verme sen gene de iyilik icin dua et allahim eminim ki geri cevirmez bir gun gelir o insanda hatasini anlar da ozur diler

Son düzenleme:
kac gün kaldı canım bata

canım ben bunlara insan diyemiyorum artık.. Allahından bulsunlar.. eşinin kardeşi işte atılmaz satılmaz..
Orasi oyle ama yaptiklari soyledikleri anlatsam oooo... basit seyler yapmadi ama dun hocayi dinledim bi ayet varmis galiba tam hatirlayamadim. benim icin affedeni bende affederim diyomus ayette rabbim...

Benim 13 u bat ama leke geliyo 3 gundur. Kasiklarim da agriyo. Sence dogru yoldamiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…