Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Kiz inşallah hamişsindir hadi hayırlısı bende senden gaza geldim bu sabahtan itibaren basladim ateş olcmeye bide bunu deneyelim bakalim:)

Kiz inşallah hamişsindir hadi hayırlısı bende senden gaza geldim bu sabahtan itibaren basladim ateş olcmeye bide bunu deneyelim bakalim:)

ohhh. olc cnm olc.

ben aslinda dun regl okacaktim. olmadi bugun dedik. olmadi o da ))
bir de ates olctugumuz icin benim dpo 9 da yerlesti sanirim. bugun dpo 12. bu durumda 3 gundur kanda betahcg var. sanirim daha idrar da yeterli miktarda yok. onun icin cikmiyr )

anammmm. aslinda cok sey bilmek de iyi degil.

canım normal adet kani gibiyse hamile degilsindir ama kahverengi veya hafif pembe gibiyse yerlesme kanamasi olabilir

ayyyyyy
hadi inşallahhhhhhh

evet aynenn

analarimiz ne biliyodu ki hiçbişey
ama masallah tavuk gibi yımırt yımırt yımırtlıyolarmış

en iyisi hic bişe bilmicen gun saymican ayagini dikmicen offf

Selam Canlarrrrr...

Ben döndümmmm, hepinizi çok özledim. Sayfalar o kadar çok ilerlemişki ben 100 sayfa geride kalmışım. Henüz okuyamadım. İlk sayfaya listeye baktım. Ama liste bıraktığım gibi. Yeni hamiş haberleri yokmu, yada listeyemi yazılmadı.

canım hosgeldin
yeni hamis haberleri var ama liste yapılmıyor artik sewgi de gulden de eylül topigine gitti biz burda kendi kendimize konusuyoz işte

benim kırmızılarda iki gün gecikmeyle geldi neyse artık eylüldeyim sizi de beklerim demicem çünkü hamiş olun ve oraya gelmeyinnn ;D

daha 15 gün olmamış ama erkende çıkar eğer bebiş varsa bence yap bi test kafan rahatlasın..:18:
bu stres insanı öldürüyo..seni çok iyi anlıyom

kırmızı malesef tşkler test negatif ve sabahında regl oldum...

Son düzenleme:

saol canım...maalesef olmadı kırmızı

kızlaaar ...ekleyin beni de SAT 9 ağustos....
muhtemelen 21 ağustos ovulasyon...bakalım noolcak:))

sat 11 ağustos
malesef kırmızılar geldi
yarın dr gitcem yum takibi başlıyacak..
MİSSS inşlah eylül de beraber hamiş olduğumuzu yazarız

Canım benim büyük ihtimalle Eylül'e de olmaz hsg çekilecek ya korunma veriyormuş ilk bir ay... Sonra da hsg nin sonucuna göre de histeroskopi olursam yine bir korunma dönemi bnm kışa kalacak canım... Aman üzmüyorum kendimi hayırlısı olsun... Benim sağlığım yerinde olsun :)

sen iyi ol tatlım yeterki bebişin her zaman gelir sana hem bu şekilde daha iyi bi ilerleme kaydedersin doktor gözetiminde, kendine iyi bak canım

sat 11 ağustos
malesef kırmızılar geldi
yarın dr gitcem yum takibi başlıyacak..
MİSSS inşlah eylül de beraber hamiş olduğumuzu yazarız

Kızlar ne yazık ki bende de kırmızılar geldi ( hsg için randevu alacağım yarın ((

Kizlar bugun kan testi yptrdm sonuc 0.05. Eylule kaldm galiba. :/

Evet kizlar hamile degilim bi umuttu sadece yerlesme kanamasi ama olmadigini anladim yarin doktora gidecem eylulde ins

üzülmek yok canlar allahım hepimize oncelikle sağlık sıhhat versin bebis de allahımın izniyle fazla bekletmez hiçbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…