kizlar. bugun bat. sabah kalkar kalkmaz olurdu kiii olmadi.
atesim de dusmedi. yuksek gidiyr hala.
ekledigim testlernde saatler sonra t cikiyrdu. bu sabah ilk idrarla yaptim. ilk 5 dk icinde t belirdi ama oembe degil yine. bakalim bekleyecegiz hala. ya cokkl kucuk; ya da zaten yok.
Kiz inşallah hamişsindir hadi hayırlısı bende senden gaza geldim bu sabahtan itibaren basladim ateş olcmeye bide bunu deneyelim bakalim:)
canım normal adet kani gibiyse hamile degilsindir ama kahverengi veya hafif pembe gibiyse yerlesme kanamasi olabilirKizlar merhaba ilk kez yaziyorum ve dunden bugune kafayi yemek uzereyim hamile oldugumu dusunuyordum ama dun adet oldum sonra burada ustune gelmeyi okuyunca belki dedim bu durumda da adet sancisi gibi sanci oluyor mu kasiklarima sanki bicak batiriyorlarmis gibi bi de ne kadar surer lutfen bana yardim edin
ayyyyyykizlar. bugun bat. sabah kalkar kalkmaz olurdu kiii olmadi.
atesim de dusmedi. yuksek gidiyr hala.
ekledigim testlernde saatler sonra t cikiyrdu. bu sabah ilk idrarla yaptim. ilk 5 dk icinde t belirdi ama oembe degil yine. bakalim bekleyecegiz hala. ya cokkl kucuk; ya da zaten yok.
evet aynennohhh. olc cnm olc.
ben aslinda dun regl okacaktim. olmadi bugun dedik. olmadi o da))
bir de ates olctugumuz icin benim dpo 9 da yerlesti sanirim. bugun dpo 12. bu durumda 3 gundur kanda betahcg var. sanirim daha idrar da yeterli miktarda yok. onun icin cikmiyr)
anammmm. aslinda cok sey bilmek de iyi degil.
daha 15 gün olmamış ama erkende çıkar eğer bebiş varsabence yap bi test kafan rahatlasın..:18:
bu stres insanı öldürüyo..seni çok iyi anlıyom
canım klomeni doktora danışmadan sakın çift alma daha çok yumurta elde etmek isterken yumurtalari kiste cevirirsin allah korusun
canım 13 gün olmus kanda kesin çıkar artık hadi test yap da güzel haberver inşallah
inşallah şekerim :) bize haber vermeyi unutma
olsun canım üzülmek yok calismalara devamsaol canım...maalesef olmadıkırmızı
Kızlar ne yazık ki bende de kırmızılar geldi( hsg için randevu alacağım yarın ((
Canım benim büyük ihtimalle Eylül'e de olmaz hsg çekilecek ya korunma veriyormuş ilk bir ay... Sonra da hsg nin sonucuna göre de histeroskopi olursam yine bir korunma dönemi bnm kışa kalacak canım... Aman üzmüyorum kendimi hayırlısı olsun... Benim sağlığım yerinde olsun :)
sat 11 ağustos
malesef kırmızılar geldi
yarın dr gitcem yum takibi başlıyacak..
MİSSS inşlah eylül de beraber hamiş olduğumuzu yazarız
Kızlar ne yazık ki bende de kırmızılar geldi( hsg için randevu alacağım yarın ((
Kizlar bugun kan testi yptrdm sonuc 0.05. Eylule kaldm galiba. :/
Evet kizlar hamile degilim bi umuttu sadece yerlesme kanamasi ama olmadigini anladim yarin doktora gidecem eylulde ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?