Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

herseye bakildi cnm. sorun yok. allah tan dedi dr. bozuk embriyo olunca ataf kendini dedi. genelde erkekten kaynaklanirmis. aynen soyle dedi: sen ayda 1 yumurta atiyrsun. onun bozuk olma ihtimali cokkk dusukm ama erkek milyonlarca sperm yolluyr ve icinden bozuk olani denk gelince bu sekilde erken gebelik kayiplari oluyr. o bozuk spermlerinde tedavi edebilmek mumkundegil. yani kismet boyle denk gelmis. tekrar denemekten baska caren yok. dedi. iki farkli yuksek riskli gebelik uzmani dedi ayni seyleri.

dunde adet gunumdu olmadi. bugun olur dedim tik yok :))) sanirim ucuncu geliyr.
hep diyrm artik gebe kalmak isteyenlere. eksik dua etmeyin. herkes sadece gebe kalmak icin dua ediyr. oysa onu yasatmak cokkkk daha onemli. onun icin artik "Allahim. hayirli ve saglikli bir evlat; saglikli bir gebelik; saglikli bir dogum nasip edeceksen ver bebisim ayni. ayni acilari yasayacaksam nasip etme"....
yavrunu kaybetmek ayri uzuntu; tekrar ayni seyleri yasayacak miyim korkusu ayri; milletin lafi ayri vs.. vs... Allah yuzumuze baksin hepimizin...

şu yazdığın yorumda kelimesi kelimesine, harfi harfine tüm dediklerine katılıyorum canım...
banada doktorum öyle dedi,sperm testine gerek bile yok zaten onunda ekstra bi çözümü yok dedi..kader,tesadüf,şans dicez devam etcez dedi..
zaten 2 defa aynı şeyi yaşayınca artık her duamda "sağlıklı ve hayırlı" olsun diyorum..bu öyle önemli ki..yaşayan iyi anlat..Allah nasip etsin inş

aynen canım bende hep öyle dua ediyorum sadece bebek için hiç dua etmedim inşallah sendende güzel haberler alıcaz. çok iey yaşamışsın biz daha yeni başladık umarım daha fazla beklemeden kavuşursun bebişine sorunsuz bi şekilde..

Amin canım amin. İçinde acıyı yaşamak zaten yeterince zor, bir de çevredekiler öyle bir bakıyorlar ki sanki hoplayıp zıplayıp, bişey yapıp bebişimizi kasıtlı kaybediyormuşuz gibi bakıyor gözler. Ne yaptında böyle oldu ? En zoruda bunlarla uğraşmak sanırım.

tesekkur ederim kizlar.. gecti gitti hepsi Allahin izniyle...
Allah hicbirinize bu acilar yasatmasin. saglikla sihhatle tez zamnda versin kuzularinizi :))

Pufpufummm canımmm insanın bazen doğruyu anlaması için kayıplar yaşaması gerekiyor sanırım. Rabbimden istemesini bile bilmiyoruz ki. Hayırlısını, sağlıklısını istemek yerine sadece istiyoruz. Sonrada niye böyle oldu diyoruz. Niyesi açık, biz öyle istedik, Rabbim de öyle nasip etti. Rabbim inşAllah birdaha ne bize ne de kimseye böyle acılar yaşatmasın. Sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin.

evet tatlım aynen öyle.. bazı şeyler sorgulanmaz, yaşamamız gerekmiş ve yaşadık.. isyan hiç edilmez.. Allah sevdiği kullarını sınarmış denir ya o hesap

evet tatlım aynen öyle.. bazı şeyler sorgulanmaz, yaşamamız gerekmiş ve yaşadık.. isyan hiç edilmez.. Allah sevdiği kullarını sınarmış denir ya o hesap

Yazdığın mesajı okurken, imza alanımdaki evlilik takvimimi farkettim. 18 Ağustosta 9. ayımız dolacakmış. 18 Ağustosta adetimi de bekliyorum. O gün uğurlu gelir belki, Rabbim hayırlısıyla bu ay nasip etmiştirde, bakarsın ikinci 9. ayımızda artık 2 yerine 3 kişi oluveririz =))

bu bir işarettir belki de

Bu ay pek bi garibim pufpufum yaa. Sanki içimde hem heyecanlı bir bekleyiş var, hemde umursamaz gibiyim. Hem dört gözle adet tarihimi bekliyorum, hemde yok bee olmaz hemen diyorum. Sanırım yavaş yavaş kafayı yiyorum.

* kayıp yaşayan
* çok isteyen
* hayatının odak noktası bebek olan

herkes böyle bu modda

for example : ben

aynen ben de öyleyim

kızlar bir gün uğrayamadım coşmuşsunuz yaa

kizlarm sanirim bosa heveslendim. ates olcuyorum ya benm bugun birden dustu. ya bugun yada yarin adet olurum artik. kismet degilmis bu ay da

bu arada adetim de hala olmadim

günaydın kızlarr cuteheart sağlık olsun eylüle artıkın,
ba arada beim bat a 4 gün var ama kasıklarımda batmalar falan oluyo ip atlıyordum normalde dün atlayamadım ağrıdan acaba ovulasyon 28 tem 5 ağ arasıydı acaba test yapsam mı ki:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…