çok geçmiş olsun sanada.. ben kürtaja gerek kalmadı diye sevinmekten neden düşük olıyo diye üzülmeye fırsat bulamadım.. Senin neden oluyo peki bakıldı mı? Genelde kan pıhtılaşması çıkıyo var mı sende?
herseye bakildi cnm. sorun yok. allah tan dedi dr. bozuk embriyo olunca ataf kendini dedi. genelde erkekten kaynaklanirmis. aynen soyle dedi: sen ayda 1 yumurta atiyrsun. onun bozuk olma ihtimali cokkk dusukm ama erkek milyonlarca sperm yolluyr ve icinden bozuk olani denk gelince bu sekilde erken gebelik kayiplari oluyr. o bozuk spermlerinde tedavi edebilmek mumkundegil. yani kismet boyle denk gelmis. tekrar denemekten baska caren yok. dedi. iki farkli yuksek riskli gebelik uzmani dedi ayni seyleri.
dunde adet gunumdu olmadi. bugun olur dedim tik yok :))) sanirim ucuncu geliyr.
hep diyrm artik gebe kalmak isteyenlere. eksik dua etmeyin. herkes sadece gebe kalmak icin dua ediyr. oysa onu yasatmak cokkkk daha onemli. onun icin artik "Allahim. hayirli ve saglikli bir evlat; saglikli bir gebelik; saglikli bir dogum nasip edeceksen ver bebisim ayni. ayni acilari yasayacaksam nasip etme"....
yavrunu kaybetmek ayri uzuntu; tekrar ayni seyleri yasayacak miyim korkusu ayri; milletin lafi ayri vs.. vs... Allah yuzumuze baksin hepimizin...
herseye bakildi cnm. sorun yok. allah tan dedi dr. bozuk embriyo olunca ataf kendini dedi. genelde erkekten kaynaklanirmis. aynen soyle dedi: sen ayda 1 yumurta atiyrsun. onun bozuk olma ihtimali cokkk dusukm ama erkek milyonlarca sperm yolluyr ve icinden bozuk olani denk gelince bu sekilde erken gebelik kayiplari oluyr. o bozuk spermlerinde tedavi edebilmek mumkundegil. yani kismet boyle denk gelmis. tekrar denemekten baska caren yok. dedi. iki farkli yuksek riskli gebelik uzmani dedi ayni seyleri.
hep diyrm artik gebe kalmak isteyenlere. eksik dua etmeyin. herkes sadece gebe kalmak icin dua ediyr. oysa onu yasatmak cokkkk daha onemli. onun icin artik "Allahim. hayirli ve saglikli bir evlat; saglikli bir gebelik; saglikli bir dogum nasip edeceksen ver bebisim ayni. ayni acilari yasayacaksam nasip etme"....
yavrunu kaybetmek ayri uzuntu; tekrar ayni seyleri yasayacak miyim korkusu ayri; milletin lafi ayri vs.. vs... Allah yuzumuze baksin hepimizin...
şu yazdığın yorumda kelimesi kelimesine, harfi harfine tüm dediklerine katılıyorum canım...
banada doktorum öyle dedi,sperm testine gerek bile yok zaten onunda ekstra bi çözümü yok dedi..kader,tesadüf,şans dicez devam etcez dedi..
zaten 2 defa aynı şeyi yaşayınca artık her duamda "sağlıklı ve hayırlı" olsun diyorum..bu öyle önemli ki..yaşayan iyi anlat..Allah nasip etsin inş
Pufpufummm canımmm insanın bazen doğruyu anlaması için kayıplar yaşaması gerekiyor sanırım. Rabbimden istemesini bile bilmiyoruz ki. Hayırlısını, sağlıklısını istemek yerine sadece istiyoruz. Sonrada niye böyle oldu diyoruz. Niyesi açık, biz öyle istedik, Rabbim de öyle nasip etti. Rabbim inşAllah birdaha ne bize ne de kimseye böyle acılar yaşatmasın. Sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin.
evet tatlım aynen öyle.. bazı şeyler sorgulanmaz, yaşamamız gerekmiş ve yaşadık.. isyan hiç edilmez.. Allah sevdiği kullarını sınarmış denir ya o hesap
Yazdığın mesajı okurken, imza alanımdaki evlilik takvimimi farkettim. 18 Ağustosta 9. ayımız dolacakmış. 18 Ağustosta adetimi de bekliyorum. O gün uğurlu gelir belki, Rabbim hayırlısıyla bu ay nasip etmiştirde, bakarsın ikinci 9. ayımızda artık 2 yerine 3 kişi oluveririz =))
bu bir işarettir belki de
Bu ay pek bi garibim pufpufum yaa. Sanki içimde hem heyecanlı bir bekleyiş var, hemde umursamaz gibiyim. Hem dört gözle adet tarihimi bekliyorum, hemde yok bee olmaz hemen diyorum. Sanırım yavaş yavaş kafayı yiyorum.
kırmızı maalesef
Kızlar benım dunden berı karnımda kasıklarımda agrı var. Bugun motorsklette bı kac yere gıttım motor her zıpladıgında karnıma sancılar gırdı. Bıraz once esımde yanlıslıkla kasıklarıma vurdu yıne ıgne gıbı acı saplandı kızdım. Dkunulmuyo karnımın altına. Ne bu anlamadm ya. :/
kizlarm sanirim bosa heveslendim. ates olcuyorum ya benm bugun birden dustu. ya bugun yada yarin adet olurum artik. kismet degilmis bu ay da
bu arada adetim de hala olmadim
ay inşallah hayırlı haber verirsin canim yaaaakızlar dayanamadım gittim kan testi yaptırdım inşallah hüsrana uğramam:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?