Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

anladım canım bende bir kutu kullandım bir daha kullanmadım yarın alayım ben onu yeniden...

ayyyy napıosun burda git değerlendir bu tarihleri hazır tatilde :))
canım yaaa burda tatil degil ki ben almanyadayim benim romantik kazmam bu gece arkadaşıyla baliga gitti ordan direk isyerine gecicek oglen eve gelip yatacak aksam tekrar ise gidecekbu sabaha kadar degerlendirdik bakalim tutarsa tutar zaten

canım yaaa burda tatil degil ki ben almanyadayim benim romantik kazmam bu gece arkadaşıyla baliga gitti ordan direk isyerine gecicek oglen eve gelip yatacak aksam tekrar ise gidecekbu sabaha kadar degerlendirdik bakalim tutarsa tutar zaten

ozaman hadi bakalım bekleyelim hayırlısı ile...

canım bi arkadaşta cevaplamış ama progesteron rahimin yumurtanın yerleşmesi için uygun hale gelmesini saglayan bi hormon.. evet düşüktede kullanılıyor ama etkisi yok dedigi gibi..

canım bi arkadaşta cevaplamış ama progesteron rahimin yumurtanın yerleşmesi için uygun hale gelmesini saglayan bi hormon.. evet düşüktede kullanılıyor ama etkisi yok dedigi gibi..

anladım canımmm... bende yumurtlama olursa 10 üstü demişti. 18 çıkınca güzel yumurtlama olmuş dedi... bakalım işte ya insan her şeyden medet umar hale geliyor...

bu gidisle hepimiz ayri ayri kadin dogum uzmani olacagiz bebislerin yuzunden ))

Iyi akşamlar kızlar yeni hamis leri tebrik ediyorum
benimde 3 gun gecikmeli olarak geldi kirmizilarim.her ay umutla beklemekten okadar yoruldumki .bu ayki ovulasyon tarihleride sıkıntılı bakalim yinede eylül topigine ugrarim

öyle komikki evet hepimiz okuya okuya araştıra araştıra her şeyi didikliyoruz meraktan... eşime galiba hamileyim işte belirtiler böyle böyle oldu diye anlatıyorum... kıskanç... diyor ki git kızlara sor onlar biliyordur illa ki ben anlamam... falan gibi tripler bile yapıyor :)))))

selam topiğiniz hayırlı olsun ......... bende beklemedeyim reglim 2 gün gecikti ama ümidim yok

Evt cnm negatif maalesef 1.20 hcg bat salı veya çarşamba. .beklicez kirmizilari..umuylar eylül ayina

evet cnm. buyuk ihtimal gebe degilsin. ama kanda bile emin olmak icin yine de adet gecikmesini beklerseniz iyi olur diyr dr.lar.

selam topiğiniz hayırlı olsun ......... bende beklemedeyim reglim 2 gün gecikti ama ümidim yok
rosem canim nasilsin hosgeldingecikdimi adetin test yaptinmi peki? gecikme oldumu hic sende?hadi hayirlisi canim
evet hayatm bnde gdyorummm
uzulme canim lutfen kismet
Evt cnm negatif maalesef 1.20 hcg bat salı veya çarşamba. .beklicez kirmizilari..umuylar eylül ayina
sende uzulme arkadasim vardir bir hayir olucak hepimizin bebeyi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…