canım ben daha yeni yumurtladim kiii
bat 23unde bekle babam bekle
cnm. progesteronu sadece dusuk riski olunca veriyrlar. onun icin de hamile olman ve ya leke yada kanaman olmasi lazim. ilk gebeligimde ikinci ayda kullandim ama fayda etmedi. yine de dustu. aslinda o ilac bebk dusecekse fayda filan etmiyr. sadece biraz inasanin icini rahatlatiyr. cunku ben elimden geleni yaptim gerisi Allaha kaldi diyebiliyrsun.
folik asite de acilen baslamalisin. ilk uc ay cok onemli. cunku bebegin zeka ve sinir sistemj gelisimi icin sende folik asit eksikligi olmamali. onun icin lazim. ben hala iciyrm. neredeyse 1 yil olacak.
canım yaaa burda tatil degil ki ben almanyadayim benim romantik kazmam bu gece arkadaşıyla baliga gitti ordan direk isyerine gecicek oglen eve gelip yatacak aksam tekrar ise gidecekayyyy napıosun burda git değerlendir bu tarihleri hazır tatilde :))
canım yaaa burda tatil degil ki ben almanyadayim benim romantik kazmam bu gece arkadaşıyla baliga gitti ordan direk isyerine gecicek oglen eve gelip yatacak aksam tekrar ise gidecekbu sabaha kadar degerlendirdik bakalim tutarsa tutar zaten
anladım canım ya benim doktorum progesteron ölçümü yaptırdı düşük çıkarsa vereceğiz dedi... ben kullanmadım hiç bişey... folik asitte kullanmadım ilk mayıs ayında bir ay içtim bir daha da içmedim... kabızlık yaptı folik asit bende doktorda koyu renk yeşillikler ye destekler hapa gerek yok içme yan etki yaptıysa dedi ama bana yaaa(( içsemiydim ki bende ((
canım bi arkadaşta cevaplamış ama progesteron rahimin yumurtanın yerleşmesi için uygun hale gelmesini saglayan bi hormon.. evet düşüktede kullanılıyor ama etkisi yok dedigi gibi..
bu gidisle hepimiz ayri ayri kadin dogum uzmani olacagiz bebislerin yuzunden))
elam canım sen de mi eylüle gidiyon yaaaa
hadi hayırlısı ne diyelim
canım sonucu aldin mi
Evt cnm negatif maalesef 1.20 hcg bat salı veya çarşamba. .beklicez kirmizilari..umuylar eylül ayina
rosem canim nasilsin hosgeldingecikdimi adetin test yaptinmi peki? gecikme oldumu hic sende?hadi hayirlisi canimselam topiğiniz hayırlı olsun ......... bende beklemedeyim reglim 2 gün gecikti ama ümidim yok
uzulme canim lutfen kismetevet hayatm bnde gdyorummm
sende uzulme arkadasim vardir bir hayir olucak hepimizin bebeyi insallahEvt cnm negatif maalesef 1.20 hcg bat salı veya çarşamba. .beklicez kirmizilari..umuylar eylül ayina
evet cnm. buyuk ihtimal gebe degilsin. ama kanda bile emin olmak icin yine de adet gecikmesini beklerseniz iyi olur diyr dr.lar.
rosem canim nasilsin hosgeldingecikdimi adetin test yaptinmi peki? gecikme oldumu hic sende?hadi hayirlisi canim
uzulme canim lutfen kismet
sende uzulme arkadasim vardir bir hayir olucak hepimizin bebeyi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?