sen iyi ol tatlım yeterki bebişin her zaman gelir sana hem bu şekilde daha iyi bi ilerleme kaydedersin doktor gözetiminde, kendine iyi bak canım
sat 11 ağustos
malesef kırmızılar geldi
yarın dr gitcem yum takibi başlıyacak..
MİSSS inşlah eylül de beraber hamiş olduğumuzu yazarız
olsun canım üzülmek yok calismalara devam
cnm bnmde son adet 14 temmuz ama ovulasyon 29 temmuzdu..haziranda kimyasal gebelik yaşadım normalde bende 28 günde bi adet olurdum ama geçen ay 30 gün sonra oldum şimdide ovulasyon 29unda gerçekleşti..bnde çok heyecanlıyım cumartesi veya pazar günü kan testi yaptırmayı düşünüoyurm senin ovu 26ıysa kanda çıkar cnm haberlerini bekliyoruz inşallah hayırlısıyla sevinçle dönersin
Kızlar ne yazık ki bende de kırmızılar geldi( hsg için randevu alacağım yarın ((
Canım benim büyük ihtimalle Eylül'e de olmaz hsg çekilecek ya korunma veriyormuş ilk bir ay... Sonra da hsg nin sonucuna göre de histeroskopi olursam yine bir korunma dönemi bnm kışa kalacak canım... Aman üzmüyorum kendimi hayırlısı olsun... Benim sağlığım yerinde olsun :)
inşallah da dokuz ay olmazkizlar. normal dun batti olmadi. bugun olur dedim ne gelen var giden)
akinti; leke; kan hicbirsey yok hala cok sukur)
inşallah da dokuz ay olmaz
kan testi yapcan mi
anladım canım sadece hamile olmani değil saglikli bir bebise hamile olmani ve onu sagsalim kucağına almayı diliyorum canım allahın da izniyleaminnnnnn ....
idrar testinde net gormeden hemen kan testi yaotirmayacagim cnm. baya pistim ben konuda) biliyrsun iki gebelik kaybim var benim. onun icin acele etmiyrm.
bu sabah yaptigim test ilk 5 dkka da cokkkk silik cikti cunkum emin olamadim.
kızlar bat 8 gün geçti ne regl oldum ne test pozitif
tamı tamına seninle aynı durumdayım şu an..birebir hemde
kizlar doktora gitmediniz mi neden bu kadar gecikiyor ki stres bu kadar yapar mi gecikmetamı tamına seninle aynı durumdayım şu an..birebir hemde
kizlar. kan testi yaptirsaniz bim kesin cikar var mi yok mu.
kizlar doktora gitmediniz mi neden bu kadar gecikiyor ki stres bu kadar yapar mi gecikme
ben 2 yıllık evliyim ve 2 defa düşük yaptım (kürtaj olmama gerek kalmadan) 7.hafta içindeyken oldu düşüğün ikiside.. ve ilk düşükten bu yana adetlerim her ay düzensiz + pko olduğu ve ona bağlı fazla kilom olduğu içinde olabilir bu gerçi.. nerdeyse her ay tarlusal'la regl oluyorum..
bide tekrarlayan düşükle ilgili bisürü test yaptırdık onlarda da sorun çıkmadı.. o yüzden bu ay hiiiiiiç ümitli değilim..
ben bu duruma alışığım ki.. doktora gitmeden tarlusal içsem yeridir
cnm. ben o tekrarlayan iki dusukte de kurtaj oldum. 5 adet doneminden sonra yumurtlamam duzene girdi.
sen de kan testi yaptirmadan lutfen ilac icme. Allah gostermesin saglikli bir gebeligi sonlandirabilirsin bilmeden.
kizlar. kan testi yaptirsaniz bim kesin cikar var mi yok mu.
batı 3 gün geçince test yaptırdım 1.2 çıktı bu ay stresim yogun adeetimde 3 aydır düzenliydi bi kaçgün daha bekleyip gitcemtamı tamına seninle aynı durumdayım şu an..birebir hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?