Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Ben de varım. Temmuz grubundaydım. Olmadı malesef. İnşallah Ağustos'ta yola çıkar bebiş :)

bana kırmızı kart cnm...sen naaptın? inşallah pozitiftir..

Kızlar ne yazık ki bende de kırmızılar geldi ( hsg için randevu alacağım yarın ((

sagligin yerinde olsun da cnm saglikli bebislerin olsun. testlerini tamala mis gibi.

kizlar. normal dun batti olmadi. bugun olur dedim ne gelen var giden )
akinti; leke; kan hicbirsey yok hala cok sukur )

inşallah da dokuz ay olmaz

kan testi yapcan mi

aminnnnnn ....
idrar testinde net gormeden hemen kan testi yaotirmayacagim cnm. baya pistim ben konuda) biliyrsun iki gebelik kaybim var benim. onun icin acele etmiyrm.

bu sabah yaptigim test ilk 5 dkka da cokkkk silik cikti cunkum emin olamadim.

Son düzenleyen: Moderatör:
aminnnnnn ....
idrar testinde net gormeden hemen kan testi yaotirmayacagim cnm. baya pistim ben konuda) biliyrsun iki gebelik kaybim var benim. onun icin acele etmiyrm.

bu sabah yaptigim test ilk 5 dkka da cokkkk silik cikti cunkum emin olamadim.
anladım canım sadece hamile olmani değil saglikli bir bebise hamile olmani ve onu sagsalim kucağına almayı diliyorum canım allahın da izniyle

kizlar. kan testi yaptirsaniz bim kesin cikar var mi yok mu.

ben 2 yıllık evliyim ve 2 defa düşük yaptım (kürtaj olmama gerek kalmadan) 7.hafta içindeyken oldu düşüğün ikiside.. ve ilk düşükten bu yana adetlerim her ay düzensiz + pko olduğu ve ona bağlı fazla kilom olduğu içinde olabilir bu gerçi.. nerdeyse her ay tarlusal'la regl oluyorum..

bide tekrarlayan düşükle ilgili bisürü test yaptırdık onlarda da sorun çıkmadı.. o yüzden bu ay hiiiiiiç ümitli değilim..

ben bu duruma alışığım ki.. doktora gitmeden tarlusal içsem yeridir

cnm. ben o tekrarlayan iki dusukte de kurtaj oldum. 5 adet doneminden sonra yumurtlamam duzene girdi.

sen de kan testi yaptirmadan lutfen ilac icme. Allah gostermesin saglikli bir gebeligi sonlandirabilirsin bilmeden.

cnm. ben o tekrarlayan iki dusukte de kurtaj oldum. 5 adet doneminden sonra yumurtlamam duzene girdi.

sen de kan testi yaptirmadan lutfen ilac icme. Allah gostermesin saglikli bir gebeligi sonlandirabilirsin bilmeden.

çok geçmiş olsun sanada.. ben kürtaja gerek kalmadı diye sevinmekten neden düşük olıyo diye üzülmeye fırsat bulamadım.. Senin neden oluyo peki bakıldı mı? Genelde kan pıhtılaşması çıkıyo var mı sende?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…